KURP Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2076 Opublikowano 13 Marca 2014 Mówisz stejka se zrobiłeś z polskiej wołowiny - alś chłopie smaka na wołowe narobił - polędwica to chyba na basturmę pójdzie? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-340471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2077 Opublikowano 13 Marca 2014 rum - 10ml ? Co daje rum ? Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-340473 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2078 Opublikowano 13 Marca 2014 rum - 10ml ? Co daje rum ?Jak dużo to kaca a 10 ml to może o to chodzi https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/1226-alkohol-do-peklowania-szynek/?p=25044 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gifhttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/2869-peklowanie-mieska-i-alkohol/?p=78421 albo to będzie metka ze Stanów. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-340484 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2079 Opublikowano 16 Marca 2014 I takie cudo - 2,5kg na gotowca. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2080 Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) takie cudo - 2,5kg na gotowca. Toś się naskrobał ale warto Edytowane 16 Marca 2014 przez chudziak Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341038 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2081 Opublikowano 19 Marca 2014 Dziś zadyma... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2082 Opublikowano 19 Marca 2014 Super ta zadyma wygląda i smakuje zarazem hmmm Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2083 Opublikowano 19 Marca 2014 A tu boczki, ciepłe... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2084 Opublikowano 19 Marca 2014 Toż jeden tak ( ) drugi tak ( ) A obydwa !!! Skąd Ty takie boczki wziął... aaaa ? Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2085 Opublikowano 20 Marca 2014 Skąd Ty takie boczki wziął... aaaa ?Dwa wieprzki 129 i 145 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2086 Opublikowano 20 Marca 2014 To było pytanie retoryczne... ( do Pis'a ) Pozdrawiam. Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2087 Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Boczki... Z boku świnki wyciąłem... A dziś przygotowania do wyrobu czegoś, może zrobię to jutro, może dziś, zobaczy się. Edytowane 20 Marca 2014 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2088 Opublikowano 20 Marca 2014 Salcesonik będzie Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341634 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2089 Opublikowano 20 Marca 2014 No to będzie ładny salcefix Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2090 Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Będzie, wczoraj dokonałem segregacji mięska i podziału na dwie kategorie: czerwony i czarny.Dziś mieszanie, napełnianie i parzenie, jutro lekkie odymienie i zobaczy się co będzie, bo nie muszę dodawać, że salceson nie wymaga przepisu, to raczej sztuka improwizacji . Edytowane 21 Marca 2014 przez vtec Usunięto niepotrzebny komentarz pod adresem innego użytkownika Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2091 Opublikowano 22 Marca 2014 To kilka fotek z wczoraj ... Farsz do czerwonego, czarnego i reszta... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2092 Opublikowano 22 Marca 2014 pis'u zapodaj jeśli możesz przepis na salcefix czarny? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341921 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2093 Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Salcesony - pełna mistyfikacja - ale jak przekrój zobaczysz i będziesz chciał opis jak zrobiłem i co dodałem - no to zadziałamy. Dziś podwędzenie nastąpiło... Edytowane 22 Marca 2014 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2094 Opublikowano 22 Marca 2014 A tu niżej już foty ostateczne - trochę ponad 10kg salcefiiksu , trochę już zapakowałem próżniowo. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2095 Opublikowano 22 Marca 2014 A dziś mięska w wędzarni... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-341964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2096 Opublikowano 22 Marca 2014 Pis :clap: jak zwykle bez zarzutów. Wyroby jak malowane. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-342001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2097 Opublikowano 22 Marca 2014 Wszystko eleganckie pychota :clap: Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-342007 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2098 Opublikowano 22 Marca 2014 No mi sie obydwa podobają, ale czarnego jeszcze nie robiłem - mam zapeklowane 2 połówki łba i 2 nóżki - teraz co więcej dokupić aby z tego wyszedł salcefix czarny. Ile trzeba peklować składniki (a może nie trzeba). Słowem przepis by się przydał Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-342025 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2099 Opublikowano 22 Marca 2014 Pis'uczy ty chcesz nas wszystkich wpędzić w kompleksy czy depresję ?Toć to karygodne żeby robić w takich ilościach Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-342085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2100 Opublikowano 22 Marca 2014 ale czarnego jeszcze nie robiłem - mam zapeklowane 2 połówki łba i 2 nóżki - teraz co więcej dokupić aby z tego wyszedł salcefix czarny. Ile trzeba peklować składniki (a może nie trzeba). Słowem przepis by się przydał Moje mięska na salcesony pływały ponad dwa tygodnie, to co czarny chcesz zrobić? Toć to karygodne żeby robić w takich ilościach Już prawie wszystko rozdane, dziś wędzonki wędziłem - materiał powierzony, siostry i kolegi. Tak lodówka pełna - robię przerwę z wędlinami na jakieś dwa tygodnie, priorytet piwko i sery. A i boczuś w cieniu odpoczywa, a później salami w smoka wrzuciłem na zimny dymek. Salami znowu leży... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/84/#findComment-342096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.