tusiaczek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #901 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Na kulig się nie wybieram bo po pierwsze primo,nie będzie śniegu po drugie primo, moje stare kości mogłyby tego nie wytrzymać. W tym wypadku brak śniegu nie stanowi żadnej przeszkody - są specjalne wozy. A co do starych kości to marny argument - starsze będą Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #902 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Przypominam ,że to jest temat Radka..i warto byłoby to uszanować. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327251 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #903 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Przypominam Wiemy,wiemy i Radka szanujemy. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327333 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #904 Opublikowano 17 Stycznia 2014 O, właśnie takiej kiełbasy mi się chciało . Już można jeść i właśnie to robię Kazik . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #905 Opublikowano 17 Stycznia 2014 O, właśnie takiej kiełbasy mi się chciało Andrzej byłby zadowolony z zawartości tłuszczyku. A jesienią to obowiązkowo musimy się spotkać .Może w poszerzonym składzie Ps Musztarda jak mniemam z Biedronki.Robią ogromną furorę.Są naprawdę rewelacyjne w smaku. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327345 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #906 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Andrzej byłby zadowolony z zawartości tłuszczyku. Pewnie tak A jesienią to obowiązkowo musimy się spotkać .Może w poszerzonym składzie Musztarda jak mniemam z Biedronki.Robią ogromną furorę.Są naprawdę rewelacyjne w smaku. Only Biedronka Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327440 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #907 Opublikowano 17 Stycznia 2014 'Kruszynka', dnia 17 Sty 2014 - 09:03, napisał: Musztarda jak mniemam z Biedronki.Robią ogromną furorę.Są naprawdę rewelacyjne w smaku. Możecie coś bliżej na temat tej musztardy (nazwa, producent, dlaczego akurat ta).Bardzo lubię musztardę, ale najczęściej kupujemy SAREPSKĄ z Kamis-a. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #908 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Możecie coś bliżej na temat tej musztardy (nazwa, producent, dlaczego akurat ta). Firma Develey.Można dostać w zasadzie we wszystkich większych sklepach.Jest cała gama sarebska,rosyjska.kremska itd.Pierwszy raz spotkałem się z nią w Zatomiu i bardzo nam zasmakowała.Nie jestem jednak pewny czy to ta musztarda jest na zdjęciu Radka. Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327451 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #909 Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Bardzo lubię musztardę, ale najczęściej kupujemy SAREPSKĄ z Kamis-a. Ta musztarda także i mnie najbardziej smakuje. Pewnie dlatego, że ma perfekcyjnie wyważoną ilość słodzika Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327452 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #910 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja też zwykle używam Sarepskiej. Ta Rosyjska wpadła mi w oko i pomyślałem, że musi być ostra. I rzeczywiście Rikka, musztarda Rosyjska https://www.google.pl/search?q=musztarda+osyjska+rikka&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=xWrZUqaaNcfY4QSM7oCYCA Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #911 Opublikowano 17 Stycznia 2014 ostatnio zakupiłem z ciekawości musztardą węgierską z Kam....sa powiem tak rosyjska się chowa pod względem ziania ogniem Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #912 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Przetestowałem kilkadziesiąt musztard pod kątem zawartości "cukru", gdyż nie cierpię słodkiej musztardy i jedynie sarepska z Kamisa w pełni mi odpowiada. No jeszcze kilka oryginalnych musztard francuskich, ale nie zawsze można je kupić. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #913 Opublikowano 17 Stycznia 2014 rosyjska się chowa pod względem ziania ogniem To pewnie zabiłaby smak kiełbaski . No jeszcze kilka oryginalnych musztard francuskich, ale nie zawsze można je kupić. Kiedyś gdzieś kupiłem orginalną musztardę z Dijon, widać było grube ziarna gorczycy. Tez ostra, ale mi nie podeszła. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327460 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #914 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kiedyś gdzieś kupiłem orginalną musztardę z Dijon, widać było grube ziarna gorczycy. Tez ostra, ale mi nie podeszła. Masz rację, ale wykorzystuję ją do sosu winegret do sałaty. Jest niezastąpiona. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #915 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kiedyś gdzieś kupiłem orginalną musztardę z Dijon, widać było grube ziarna gorczycy. To "starofrancuska Dijon", Dijon jest gładka i ostrzejsza. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #916 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Obie są dobre i z obu korzystam. . Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #917 Opublikowano 17 Stycznia 2014 a ja mam zwichniety smak lubie slodka musztarde ,slodki chleb i grochowke z musztarda kamisa musztardy tez lubie szczegolnie do kielbaski sarebska Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #918 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Musztarda jak mniemam z Biedronki.Robią ogromną furorę.Są naprawdę rewelacyjne w smaku. Też ją używam, jest ostra. Jeden z niewielu dobrych wyrobów z biedronki Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #919 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Obie są dobre i z obu korzystam. .ja też Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #920 Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) nie cierpię słodkiej musztardyJak wpadnie mi do przełyku coś ostro kwaśnego zawsze pojawia się fraza:"To by Maxellowi smakowało" grochowke z musztardaPrzekleństwo Zięcia jak pływał na szwedzkim statku . Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Kruszynka Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #921 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ok, tyle o musztardzie bylo, a gdzie kiebasa do niej Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #922 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ok, tyle o musztardzie bylo, a gdzie kiebasa do niej Aniu, kiełbasa to już przeszłość . Dzisiaj jemy szyneczkę z ogórkami konserwowymi Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #923 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czy to jest szykować od Miro? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #924 Opublikowano 18 Stycznia 2014 wygląda na ten co ja mam czyli od Miro polecam Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #925 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Już w kilku postach ludzie go polecili i tak się na niego szykuję. Jest tylko jeden problem. Jest za długi o 1 cm i muszę jeszcze garnek dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/37/#findComment-327715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.