andrzej k Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #1576 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Trochę wędzonek Jak zawsze Radku :clap: Pozdrowionka ślę Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-503606 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1577 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Dzięki Andrzejku .Rano byłem u krówek. Umówiłem się z nimi, że w przyszłym tygodniu też będę . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-504582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1578 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ricotta jak zwykle będzie podzielona na różne smaki. Pieprzowa, czosnkowa, szczypiorkowa, paprykowa i bez przypraw. Mnie smakuje każda . Serki będą wędzone jutro . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-504692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1579 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Pogoda sprzyjała. Słońce i wiatr osuszyły serki raz dwa, więc jutro mam wolne . Hania dzisiaj upiekła moje ulubione .Jutro na śniadanie serki, ricotta i precelki . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-504768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #1580 Opublikowano 29 Czerwca 2016 A u mnie niedlugo czas sniadania i niema ani serka wedzonego, ani ricotta ani precelkow , a u Ciebie Radku tak ladnie wszystko wyglada Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-504799 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1581 Opublikowano 30 Czerwca 2016 A u mnie niedlugo czas sniadania i niema ani serka wedzonego, ani ricotta ani precelkow Aniu, nie masz czego żałować. Niedobre było... Żartowałem :laugh: . Serdecznie pozdrawiam Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-504842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1582 Opublikowano 6 Lipca 2016 Może jeszcze dzisiaj będą w wędzarni . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1583 Opublikowano 6 Lipca 2016 Może jeszcze dzisiaj będą w wędzarni . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1584 Opublikowano 6 Lipca 2016 I gotowe . Jutro można jeść . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1585 Opublikowano 6 Lipca 2016 Pikne Radku... pikne... Aż chce się jeść Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1586 Opublikowano 7 Lipca 2016 Aż chce się jeść Dzięki . Właśnie je sprawdzam. Mogą być . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1587 Opublikowano 7 Lipca 2016 To i ja poproszę "kaczana" ... albo dwa, tak na śniadanko ... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505688 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1588 Opublikowano 7 Lipca 2016 To i ja poproszę "kaczana" ... albo dwa, tak na śniadanko ... Nie ma sprawy . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-505689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1589 Opublikowano 15 Lipca 2016 No i słowo ciałem się stało wczoraj wieczorkiem kurier dostarczył z pod samiuśkich Tater Radkowe "szyszki" , cukiereczki na zmianę smaku i myśliwską więc było jak znalazł na śniadanko Małżowinka oczywiście zaanektowała serki nakrywając je chustą z okrzykiem "... mój ci on... " ale parę kawałków udało mi się wyrwać z gardła Radku wszystko przecudnej urody i bardzo smaczne - prawdę mówię bez kadzenia, cukiereczki super, robię bardzo podobnie smakowo kabanoski ale przerzucę się na takie cukierkowe odkręcanie bo to w sam raz do łapki ... Serdecznie Ci Radziu dziękuję za przemiły gest i wrażenia organoleptyczne - po urlopie się odwdzięczę ... Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-506730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1590 Opublikowano 15 Lipca 2016 Małżowinka oczywiście zaanektowała serki nakrywając je chustą z okrzykiem "... mój ci on... " ale parę kawałków udało mi się wyrwać z gardła Cieszę się, że Małżowinka miała frajdę z serków Serdecznie Ci Radziu dziękuję za przemiły gest i wrażenia organoleptyczne Fajnie że mogłem umilić śniadanko . Dziękuję za miłe słowa Serdecznie pozdrawiam z pod samiuśkich Taterek . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-506770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1591 Opublikowano 28 Lipca 2016 Praska w końcu się doczekała . Serki podpuszczkowe z kminkiem, płatkami papryki, czarnuszkąi jeden bez przypraw, bo zapomniało mi się o zielonym pieprzu . Każdy serek ma około kilograma. No i jak zwykle ricotta. Do foremek dorobiłem dwa dodatkowe krążki i wychodzą cztery serki z jednego prasowania. Mała rzecz, a cieszy . Teraz w solance, a potem do wędzarni. Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1592 Opublikowano 29 Lipca 2016 Jeszcze godzinka i torciki serowe będą gotowe . Ale jeszcze nie można będzie ich jeść. Jutro.. Może być nawet rano . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1593 Opublikowano 29 Lipca 2016 Do takiego serka świetny jest dżem z brusznic. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #1594 Opublikowano 29 Lipca 2016 Radku,widzę że ostatnio ostro szalejesz ze serkami Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508306 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1595 Opublikowano 30 Lipca 2016 Do takiego serka świetny jest dżem z brusznic. Albo z żurawiny. Radku, widzę że ostatnio ostro szalejesz ze serkami Grzesiu, sezon. To jak z prawdziwkami i rydzami . Dzisiaj dwa następne, a cztery jeszcze rosną . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1596 Opublikowano 30 Lipca 2016 Pokrojone, spróbowane, zapakowane. Mogą być . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-508334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1597 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dalszy ciąg serków. Dzisiaj dojrzewające. Jeden z czarnuszką, a drugi „golec” . Nie można będzie ich jeść jutro, no bo są dojrzewające. Ja powiem kiedy . Ale ricottę można choćby teraz . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-509279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1598 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Rozumiem Radku ze nawet przy Niedzieli nie mozna skosztowac? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-509292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1599 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Rozumiem Radku ze nawet przy Niedzieli nie mozna skosztowac? Karol, można . Wybierzemy sobie którąś niedzielę . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-509413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1600 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Radku pewnie najlepsza jest pierwsza Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/64/#findComment-509472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.