MIRKON Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 22 Stycznia 2023 oj, wyglądają super Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ojjj, też bym chętnie opchnął takiego pyszniutkiego "Dziadowskiego Pączusia" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 27 Stycznia 2023 A mnie dziś " naszło " na pierogi wg Marka z Bielska Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 1 Marca 2023 A co mi tam , były pyry w słoiku to i chlebek może być prawda Alinka ? Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 5 Marca 2023 mały zapas Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 5 Marca 2023 Bardzo ładne.Jest też popitka Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 5 Marca 2023 Jest też popitka no bo jak zapas , to zapas na wszystko :D Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 5 Marca 2023 Włodku, co to za jabłka w tej zalewie? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #334 Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Mirku to nie jabłka , a takie spore brzoskwinie . Ale robiliśmy też jabłka . Dostałem je od znajomej , niestety nie znam odmiany . Ponoć stara odmiana jabłka malinowe . Rewelacyjne w smaku Edytowane 6 Marca 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #335 Opublikowano 6 Marca 2023 Moja mama robila papierowki w calosci w sloiki. Wykrojala tylko ten koniec z przeciwnej strony niz patyczek i zalewala syropem, pozniej pasteryzowala. W zimie smakowaly one podobnie jak prazone, no i kompot byl smaczny Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #336 Opublikowano 6 Marca 2023 Mirku to nie jabłka , a takie spore brzoskwinie . Ale robiliśmy też jabłka . Dostałem je od znajomej , niestety nie znam odmiany . Ponoć stara odmiana jabłka malinowe . Rewelacyjne w smaku One są w syropie? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #337 Opublikowano 6 Marca 2023 One są w syropie? Zalane wodą z cukrem . Jadwinia sypie cukier na oko . Jak się okaże ,że są za słodkie , to do konsumpcji dolewamy wody . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #338 Opublikowano 6 Marca 2023 Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #339 Opublikowano 6 Marca 2023 Zamelinuję kilka słoików to przywiozę , ale pewnie dopiero do Napoleonowa . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #340 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Teraz piekę na zakwasie z mąki żytniej z odrobiną pszennej Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #341 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Bardzo ładny i apetyczny chlebuś . Ja też używam dwóch rodzajów zakwasu, zakwas żytni pełen przemiał ,mąka 2000, oraz pszenno żytni z mąki pytlowej 50/50 w zależności od chlebusia jaki mam piec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #342 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja też używam dwóch rodzajów zakwasu Trochę źle napisałem . Zakwas tylko żytni , ale do wypieku 6 części mąki żytniej 720lub 750 i 1 część pszennej 650 . Do tego łyżka soli i 1/2 łyżki cukru . A dziś na podsypkę przy rozciąganiu z mąka orkiszowa . Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #343 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dziś byłem uczestnikiem bardzo ciekawego forum na temat pizzy . Niestety jak zapomnę że zdjęcie ma być dla wędlin i nie ustawię telefonu w poprzek to jest jak jest . Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #344 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Przygotowania do majówki Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #345 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Od razu widać że 2-go masz wolne Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #346 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Od razu widać że 2-go masz wolne ja już mam 365 dni wolne :D Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #347 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 ja już mam 365 dni wolne I już nic nie musisz? Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #348 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 ja już mam 365 dni wolne :D Ty szczęściarzu, to tylko zdrowia i udanych wyrobów Ci życzyć. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #349 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) I już nic nie musisz?Nie do końca . Muszę rano wstać , by nie skapcanieć, ale również by spełnić obowiązki dziadka i przynajmniej raz w roku zaliczyć zlot WB . Ty szczęściarzu, to tylko zdrowia i udanych wyrobów Ci życzyć. Dziękuję . Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #350 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Muszę rano wstać , by nie skapcanieć, ale również by spełnić obowiązki dziadka To tak jak ja,ale ta druga cześć najprzyjemniejsza. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.