andrzej k Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 27 Listopada 2012 Już serki uwędzone , będzie trochę na śniadanko . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-252670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 27 Listopada 2012 Już serki uwędzone , będzie trochę na śniadanko . :thumbsup: :clap: :clap: :clap: :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-252672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 27 Listopada 2012 andrzej k, jak zwykle piękne.Ale poszalałeś Kolego Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-252696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu1978 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 28 Listopada 2012 WitamPanie Andrzeju jakimi sitkami mieli mięso na kiełbasę co jest na zdjęciach. Super i pysznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 28 Listopada 2012 Panie Andrzeju jakimi sitkami mieli mięso na kiełbasę co jest na zdjęciach. Super i pysznie wygląda Jeżeli robię kiełbasę z połcia - bez klasyfikacji to sitko 8mm . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 30 Listopada 2012 Wczoraj zrobiona ricotta z czubricą czerwoną i czosnkiem niedźwiedzim . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 30 Listopada 2012 W którym momencie dodajesz przyprawy? Po wystudzeniu przed odcedzeniem? Czy do gorącej? Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 30 Listopada 2012 W którym momencie dodajesz przyprawy? Po wystudzeniu przed odcedzeniem? Czy do gorącej? Powiedzmy w połowie podgrzewania serwatki . O minutę nie chodzi :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 30 Listopada 2012 Powiedzmy w połowie gotowania serwatkiA to na ricotte serwatkę się gotuje :question: :tongue: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dietykon Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja podgrzewam do 95 st.C to już prawie można powiedzieć, że gotowanie? :wink: Cytuj a tu moja stronka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 30 Listopada 2012 A to na ricotte serwatkę się gotuje :question: :tongue: Poprawiłem na podgrzewanie :grin: Ja podgrzewam do 95 st. A ja do 82 stopni . Są różne szkoły . :tongue: :grin: Gorąco Was pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-253263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na dzisiaj koniec wędzenia :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na dzisiaj koniec wędzenia :grin: Andrzejku :clap: :thumbsup: . Nie wiadomo jak tam w "zdrojach" karmią, a kto z sobą nosi, to się nie prosi :wink: . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie wiadomo jak tam w "zdrojach" karmiąJak będzie trza to będziemy dokarmiać :D Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254266 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie wiadomo jak tam w "zdrojach" karmią, a kto z sobą nosi, to się nie prosi :wink: . Radku , też tak myślę . :grin: Tym bardziej że ser łatwiej przechować . :tongue: :grin: :lol: A jak zostanie to opylę na targu u Zbójaszka . Oni tylko pilosy mają :tongue: :grin: :lol: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ricotta z ziołami prowansalskimi . :thumbsup: :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ricotta z ziołami prowansalskimiAndrzejku . Nie wiadomo jak tam w "zdrojach" karmią, a kto z sobą nosi, to się nie prosiA na serki też można mieć "branie" :lol: u wygłodzonych kuracjuszek :wink: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A na serki też można mieć "branie" u wygłodzonych kuracjuszek Kaziu jak się ma dobry spławik to bez serków brania są :grin: :grin: :grin: Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dzisiaj tak trochę żeby w domciu było :grin: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254393 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A Twoja waga jak? Jak nie zapomnę to jutro zważę . :smile: Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254441 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dzisiaj tak trochę żeby w domciu byłoandrzeju, widzę, ze ostro przygotowujesz się na spotkanie u Zbója Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254448 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 6 Grudnia 2012 andrzej k, napisał Należy pamiętać że w tej chwili dnia mamy mniej o 8 godzin to teraz doba ma tylko 16 godzin :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254573 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 6 Grudnia 2012 andrzej k, znasz mnie i wiesz że żartowałem :lol: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekC Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mój kolega z dużą górką mawia " co z tego ,że mam duży brzuch,ważne ,że lekko kryję"... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Andrzeju facet bez brzucha jak kufel bez ucha :grin: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/17/#findComment-254737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.