Kruszynka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #676 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dzisiaj z rana zrobiłem trochę sera z różnymi przyprawami Andrzejku ! moje smaki !!!! Na kulig do spró bowania oczywiście przywieziesz ? Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #677 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Na kulig do spró bowania oczywiście przywieziesz ? Kruszynko , na kulig zrobię nowe . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #678 Opublikowano 21 Grudnia 2013 na kulig zrobię nowe Eeeeee to nie będą dojrzałe Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #679 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wczorajszy pasztet w przekroju . W smaku odpowiada , chyba się zaszczepiłem tego typu wyrobami . Paszteciki z wyglądu pierwsza klasa.... Co do serków... no cóż... tylko pozazdrościć takiego rarytasu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #680 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Przyszedł już taki czas że należy bardziej wspomagać rodziców . Dzisiaj zawiozłem trochę potraw Wigilijnych . Nie wszystkie z moich przepisów ale mojego wykonania . Rodzice się bardzo ucieszyli , jednak kiwali głową kiedy to zjedzą . Poinformowałem że do końca roku jeszcze jest tydzień I tak od lewej- morszczuk w zalewie octowej- śledź w oleju- śledź w oleju i przyprawach- śledź w oleju z czosnkiem i majerankiem- karp i morszczuk na ciepło- śledź po kaszubsku- morszczuk z warzywami ( po grecku) Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322634 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naginajka Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #681 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Andrzeju ale mi ślinka pociekła Idę w takim razie karpia smażyć, i życzę Zdrowych, Spokojnych oraz Smacznych Świąt Cytuj Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #682 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Andrzeju..taki syn to skarb Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322663 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #683 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Andrzejku - Ty też dbaj o zdrowie , bo jak nie daj boże zachorujesz i pójdziesz do szpitala , to Twój tata powie do mamy :Mówiłem ci stara , że ten dzieciak nam się nie uchowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #684 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Henio Andrzejku - Ty też dbaj o zdrowie Henio dzięki :D Andrzeju..taki syn to skarb Małgosiu Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #685 Opublikowano 25 Grudnia 2013 .taki syn to skarb Mając na uwadze wybudowanie domu dla syna dodam:" taki ojciec to skarb" .Dwa w jednym Pozdrawiam ciepło i świątecznie przesympatycznego Andrzeja Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322747 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #686 Opublikowano 25 Grudnia 2013 PC240083.JPG Przyszedł już taki czas że należy bardziej wspomagać rodziców . Dzisiaj zawiozłem trochę potraw Wigilijnych . Nie wszystkie z moich przepisów ale mojego wykonania . Rodzice się bardzo ucieszyli , jednak kiwali głową kiedy to zjedzą . Poinformowałem że do końca roku jeszcze jest tydzień I tak od lewej- morszczuk w zalewie octowej- śledź w oleju- śledź w oleju i przyprawach- śledź w oleju z czosnkiem i majerankiem- karp i morszczuk na ciepło- śledź po kaszubsku- morszczuk z warzywami ( po grecku) Gorąco pozdrawiamAndrzej, a gdzie po - rosyjskiemu ? Cytuj Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #687 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Andrzej, a gdzie po - rosyjskiemu ? Sasza ,przyjdzie na to czas przyjdzie czas .......................... :D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-322820 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #688 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Po świątecznych wyrobach sera wędzonego pozostało sporo ricotty . Powstał dylemat jak można jeszcze wykorzystać ten przepyszny serek . Padło na upieczenie sernika . Muszę napisać że sernik pyszny , mnie przypadł do gustu i przywiozę na kulig do popróbowania . Mnie przy pieczeniu nie było więc przy najbliższej okazji spiszę przepis i przedstawię . Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-323853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #689 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Po świątecznych wyrobach sera wędzonego pozostało sporo ricotty . Uwielbiam taki sernik bez spodu... mniam... mniam.. a ten kształt ''kwiatoserniczek'' Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-323855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #690 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mnie przy pieczeniu nie było To chyba Ewy dzieło? a może Autorka by tak osobiście do Pażęc przywiozła Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-323861 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #691 Opublikowano 1 Stycznia 2014 To chyba Ewy dzieło? a może Autorka by tak osobiście do Pażęc przywiozła Tak , Ewa piekła . Co do zlotów , to mówi że jeszcze nie ta pora . Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-323875 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #692 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Co do zlotów , to mówi że jeszcze nie ta pora . To chyba nie doczekam tej pory , a szkoda Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-323934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #693 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może nie wielkie rarytasy ale miejsce w zamrażarce zrobione . Będzie co jutro poskubać . Dzisiaj uwędziłem parę kawałków karpia . Pozdrawiam gorąco Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324491 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #694 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Andrzejku,tez mam karpika oraz pstrągi zamrożone z przeznaczeniem do wędzenia - ja zamrożone według porad Andrzejka ( Andyandy ) daję do solanki. A jak Ty zrobiłeś ? Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #695 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nigdy nie jadłem wędzonego karpia, nie jest za tłusty ? A sernik pierwsza klasa Pozdrawiam Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324505 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #696 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może nie wielkie rarytasy ale miejsce w zamrażarce zrobione . Będzie co jutro poskubać . Dzisiaj uwędziłem parę kawałków karpia JA zabieram sie za wedzenie karpia i nie moge dojsc. Andrzej mam pytanie, czy lepiej w dzwonkach czy w calosci ta rybe uwedzic? I czy solisz tak samo jak inne ryby ( ja pstragi robie w solance wg przepisu MAriusza) czy krocej,jesli pokrojone w dzonki? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324508 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #697 Opublikowano 4 Stycznia 2014 daję do solanki. A jak Ty zrobiłeś ? Zamrożone włożone na 12godzin do solanki 10% . Pozdrawiam Nigdy nie jadłem wędzonego karpia, nie jest za tłusty ? A sernik pierwsza klasa Arturze dla mnie za tłusty nie był chociaż pewnie z 4kg miał . Co do sernika to też mi podchodzi . ( wiem co jem ) :D Gorąco pozdrawiam i do miluśkiego . JA zabieram sie za wedzenie karpia i nie moge dojsc. Andrzej mam pytanie, ANNAM co do wędzenia ryb to nie mam aż tak dużego doświadczenia . Również dotyczy to karpia . Miałem nadmiar karpia na Wigilię i został właśnie tak pokrojony . Z powodu tego że był zamrożony , to poszedł na 12godzin do 10% solanki . Jeżeli byłby karp świeży , posoliłbym go z tzw. ręki Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #698 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Annam jak masz dostep do zabnicy ( diabel morski ) to uwedz jest pyszna Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #699 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Może być taka Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #700 Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak najbardziej Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/28/#findComment-324592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.