Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś test wilka po tuningu zrobiłem i 6kg salami, połowa z koprem włoskim a druga to pepperoni okraszona suszonymi papryczki scotch bonnet. Salami pieprzowe ładne białe jeszcze 2-3 tyg i można próbować. :)

 

post-39848-0-76401700-1447531454_thumb.jpg

post-39848-0-74920400-1447531456_thumb.jpgpost-39848-0-54774200-1447531458_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-456397
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 889
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

  • 3 tygodnie później...

Salami pieprzowe po 5 tyg. dojrzewania, druga próba degustacji i bez wady... trochę za słona :)

 

 

Super salami :thumbsup::clap: .

Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę.

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-460649
Udostępnij na innych stronach

Do wiosny, do wiosny... :D

Ja mam chyba najbliżej do Ciebie więc kto wie, może się do Ciebie targnę ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-460721
Udostępnij na innych stronach

No to zapraszam na 'metę' :D

Mało tego jak mnie wkurzysz to przyjadę z zapeklowanym mięsem, kulturami i Twój WILK, będzie miał próbę ognia ;)

Edytowane przez KURP

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-460746
Udostępnij na innych stronach

Przemku ,oczu oderwać nie można. Jak byśmy zmontowali sqad znajdziesz dla nas kawałek podłogi  ?

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-460888
Udostępnij na innych stronach

 

 

Salami pieprzowe po 5 tyg. dojrzewania, druga próba degustacji i bez wady... trochę za słona :)

Cudne... jem oczami , .... Bravo Przemku :clap:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-460912
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jak to Radek pisze można już jeść :):D
 

:laugh: . O kurka wodna. Smacznego :D :D ;)

Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę.

 

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-461779
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jak to Radek pisze można już jeść
 

 No nie wiem czy tak mozna jesc. Takie krzywe  i zolte  ;)  :D . wiadomo zartuje, wspanialosci panie wspanialosci  :clap:  :clap:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/21/#findComment-461858
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.