andrzej k Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 5 Października 2014 tier witaj Super robota a różnorodność wyrobów powala . Pozostaje tylko gratulować i uścisnąć na zlocie grabę - rękę :D Gorąco pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-375209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznik Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 5 Października 2014 tyle pyszności i wszystkie w jednym miejscu brawo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11202-kaszubska-sp%C3%B3%C5%82dzielnia-smaku-pil%C3%ABce/fajnie że powstała ta strona bo dzięki niej nie tylko tworzymy ale też uczymy się od innych jak byś lepszymi w tym co robimy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-375212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 5 Października 2014 Andrzej myślę że na zlocie coś pod te wyroby spożyjemy do picia, szczególnie pod sało rzeznik dzięki Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-375311 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 5 Października 2014 Andrzej myślę że na zlocie coś pod te wyroby spożyjemy do picia, szczególnie pod sało Już się cieszę i informuję że zostaję minimum do poniedziałku Pozdrawiam Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-375314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 18 Października 2014 Żona to chyba mnie wyeksmituje z domu trochę kaszanki zrobiłem i głowizny w słoikach w lekkiej zalewie octowej, w sumie posżło na to 10 połówek głów i 7 nóg wp. Wczoraj trochę boczku wg. DZIADKA i paprykarz z przepisu od KURP, rewelacja.. .przetrwaly tylko 3 słoiki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 18 Października 2014 Choby na wojna hahaaaa ale ja też tak mam;))))wszystko superaśne... https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 18 Października 2014 Przemku :clap: Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 18 Października 2014 Żona to chyba mnie wyeksmituje z domu Czy dlatego ,ze jej do kuchni nie dajesz dostepu? Ta kanapka wyglada imponujaco Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 18 Października 2014 tier, narobiłeś frykasów aż skręca z zazdrości A napisz coś więcej na temat tej "głowizny w słoikach w lekkiej zalewie octowej". Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 18 Października 2014 Żona to chyba mnie wyeksmituje z domu Tier ... to się przeniesiesz do piwnicy a gdzie ten przepis na paprykarz? czy to skrzętnie skrywana tajemnica? Wyroby Twoje http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377728 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 18 Października 2014 Anuś tajemnicą nie jest Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 18 Października 2014 A napisz coś więcej na temat tej "głowizny w słoikach w lekkiej zalewie octowej". I ja o to proszę Przemku Przemku ale dałeś czadu Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 18 Października 2014 Anuś tajemnicą nie jest Sylwek .. to ja proszę Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 18 Października 2014 Morfeusz, lubię mieć zapas Maria, Annam, operuję na 36m2 i ledwo mieszczę się z garnkiem w drzwiach, a przy tym jaki bałgan powstaje to wie tylko żona Andy, głowy, nogi peklowane 2 dni w solance 10% (50/50) gotowane do miękkosci, póżniej krojone w kostkę, doprawiam dużą ilością pieprzu mielonego, ziołowego, trochę majeranku (z działki inny aromat) i czosnku, zalewam to wszystko wywarem z gotowania + ocet ma być lekko kwaskawe (ten pierwszy po zagotowaniu wylewam i daję czystą wodę) i pasteryzacja.Anuś, przepis prosty 2 średnie makrele, 100g ryżu, 4 marchewki, 10 średnich pieczarek, 4 cebule, 2 słoiki pomidorów, pół słoiczka koncentratu do smaku sól, pieprz, papryka słodka i ostra wędzona, warzywa tarkowane i duszone do miękkosci, następnie pomidory (przetarte przez sito) jak wychodzi papka dodaję makrelę i po czasie ryż, zostaje tylko pasteryzacja Haluś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 18 Października 2014 przy tym jaki bałgan powstaje to wie tylko żona Tylko nie mow mi ,ze zona za toba sprzatac musi operuję na 36m2 To jest rozmiar kuchni czy mieszkania ? Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 18 Października 2014 Mieszkania Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377747 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 18 Października 2014 Mieszkania Zartujesz prawda? Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377748 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 18 Października 2014 Niestety nie ciężko... ale daję rade, kuchnia to raptem kilka metrów, zapasowa lodówka na korytarzu, od jakiegoś czasu szukam sobie "miejscówki" może coś znajdę i wtedy tam bedę urzędował. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 18 Października 2014 operuję na 36m2 i ledwo mieszczę się z garnkiem w drzwiach, a przy tym jaki bałgan powstaje Wiem coś o tym ... mam 39m2 ... całego mieszkania oczywiście kuchnia 2m na 2.5 m .. szału nie ma ale daję radę Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 18 Października 2014 Kaszanka przestygła można zrobić przekrój Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 18 Października 2014 Kaszanka przestygła można zrobić przekrój Czyli można jeść jak to mówi Radek Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 19 Października 2014 Kaszanka super;)dawno nie jadłem.. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 19 Października 2014 Ja ostatnio kaszankę popełniłem rok temu. Dodam, że pobiedziską. Polecam! Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 19 Października 2014 W sklepie można kupić jeszcze ciepłą po 13zł/kg ale jednak to nie jest to co swoja... dziś na obiadokolację pizze machnąłem, młody pomógł przy tartkowaniu sera Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-377977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) W końcu zabrałem się za papryczki i wcale nie wyszło tak dużo trochę w słoiki marynowane, do suszenia i w dużych słojach do fermentowania na sosy. Edytowane 24 Października 2014 przez tier Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/5/#findComment-379064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi