GuRu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie, nie wierzę :-) Takich 22-letnch facetów nie ma :-) Wcalę się nie zdziwię, jesli za tym wszystkim stoi Dział Marketingu firmy Kamis i to jest taki social marketing :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212790 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 TeBe :clap: zgadłeś. :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie, nie wierzę Takich 22-letnch facetów nie maTeż mi to nie pasi - zabaw się w detektywa , mieszkasz w tej samej wsi :grin: A jak tak jest , to ja Ci będę pielił ogródek w następnym roku :wink: a Panaboczka (z ulicy Ćwiartki3 ) na plecach zaniosę na rynek :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wiele wyjaśnia. Wreszcie dokopałem sie do tematu z powitaniami hehe Mam na imie Robert, 22 lata, okolice Warszawy z zamiłowania kucharz Cóż rodzynek jeśli chodzi o wiek i zdolności. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212794 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Andyandy, Zbój Madej, karolszymczak, andrzej k, Majki110, paolodoro,marek72, kłaniam sie i dziękuje ^^ jumbo, nie myślałem, że ktoś tak szybko sprawdzi ^^ bardzo sie ciesze :clap: Szkoda, że ustawiacie do postów wygaszanie :P nie miałbym nic przeciwko frywolności, ot i nawet małemu spamowi w tym temaciku ^^ najważniejsze aby każdy sie czuł swobodnie TeBe, :lol: Twój pomysł jest tak szalony, że może być prawdą :D:D już wczoraj sie zastanawiałem czy Magda Gessler reklamuje kamisa czy prymata :lol: i czy przypadkiem nią nie jestem hahaha :grin: Jeżeli jednak miałbym Wam polecić jakieś przyprawy to stawiam na sklepy online i przyprawy sprowadzane prosto z indii, chin etc. Kamis, Prymat czy Knorr nie mają wstępu do dobrych restauracji ..chyba że ktoś wierzy w takie cuda jak w tv, że Marco P.W. przyprawia pierś kurczaka kostką knorra :lol: TeBe, jagra, Henio, jeszcze raz dzięki.. i odpuśćcie dochodzenia ^^ w przyszłym roku będe miał pewnie więcej czasu i wybiore sie na zjazd :grin: miro, drugi raz w życiu ktoś nazywa mnie rodzynkiem :lol: kiedyś byłem w liceum w klasie 24 female i 3 male tego "rodzynka" też doceniam ^^ dzięki hehe Pozdrawiam serdecznie http://img338.imageshack.us/img338/6761/robertjf.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cóż rodzynek jeśli chodzi o wiek i zdolności. Jaki fajny '' rodzynek'' .... :grin: :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Może zaznaczysz na mapie swoje miejsce zamieszkania :question: A nuż jesteśmy sąsiadami :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 To ja wymiękam bo tak ładny i zdolny w Twoim wieku nie byłem . Ale za to jak miałem 23 wiosny , to byłem mistrzem "prodiża" - to takie ustrojstwo na (wtedy) 220 volt , w którym piekłem kurczaki i inne mięsa , oraz ciasta . :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeszcze tylko dopisz żeś kawaler i masz "przerąbane".Kobitki nie dadzą Ci spokoju. :grin: Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Jeszcze tylko dopisz żeś kawaler i masz "przerąbane". Kobitki nie dadzą Ci spokoju. :grin: No jasne że P.Boczek to kawaler... że też taki '' rodzynek'' trafił się nam forum WB :grin: a jaki zdolny.. :grin: Ale ten nick P.Boczku jest adekwatny do Twojej osoby :tongue: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212866 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatum Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Gdyby był żonaty, to na pewno nie byłby tak genialny (mądry). Skoro sam potrafi tak wiele, to na co mu ..... Przychodzi młody facet do lekarza z bólem żołądka. - Zgagę pan ma? - pyta lekarz. - Broń Boże, jestem kawalerem - odpowiada pacjent. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolodoro Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Boczuś tak jak Henio pisze , ja tez zdolny nie byłem , o "prodiżu " wiedziałem dużo :grin: , no i ze w Twoim wieku będąc ,wrzody mi pękły :lol: :lol: :lol: to insza sprawa ... ale jedno jest pewne ,idziesz w dobrym kierunku i taka mała moja prośba nie zbaczaj !!! Cytuj całe życie się uczę , a czy się nauczę... http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Gdyby był żonaty, to na pewno nie byłby tak genialny (mądry). Skoro sam potrafi tak wiele, to na co mu ..... Przychodzi młody facet do lekarza z bólem żołądka. - Zgagę pan ma? - pyta lekarz. - Broń Boże, jestem kawalerem - odpowiada pacjent. ja już też :grin: Cytuj jumbo--------------"Ludzie są głupi, nie źli.Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.Głupiec nie pomyśli.Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego." "- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.""Ostatnie życzenie" Sapkowski Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 einshel, może jakąs znajde :lol: na razie koledzy tu powstawiali lepsze fotki Siemka ! No i znalazłeś :clap: Sympatyczny z Ciebie kolo :grin: Ps. A ja już ''zajęta'' ... :devil: :grin: :wink: Pozdrawiam! Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 :grin: hyhyhy dajcie spokuj :P gdzie ja tam ładny i zdolny :rolleyes: jakieś talenty każdy ma :P "prodiża" - to takie ustrojstwo na (wtedy) 220 volt , w którym piekłem kurczaki i inne mięsa , oraz ciasta . :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ustrojstwo, które uwielbiam, chociaż sam chyba go nigdy nie używałem :P za to babcia nadal ma w domu stary prodziż i dobrze pamiętam "babe ziemniaczaną" którą w nim robiła sernik wielkanocny mój przyjaciel Jacek też w prodziżu zrobił ^^ może sie przejde do babci i coś pomyśle Jeszcze tylko dopisz żeś kawaler i masz "przerąbane". :blush: no to mam przerąbane :lol: ^^ fatum, mój ideał kobiety to taka, która nie umie gotować ^^ więc nawet jak już będe żonaty to i tak sam będe karmił rodzine w Twoim wieku będąc ,wrzody mi pękły nie zazdroszcze.. szczególnie, że wypić lubie.. ale o tym prodziżu coraz bardziej myśle p.s. sorki że pisze prodziż a nie prodiż, ale tak mnie babcia nauczyła einshel, ^^ takie moje szczęście :P a raczej jego brak Ale ten nick P.Boczku jest adekwatny do Twojej osobyHalusiu, gdybyś mogła zobaczyć ten mój szalony wzrok pana Boczka, na straganie przed mięsnym :lol: haha Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 szczególnie, że wypić lubie.. Przynajmniej się nie zmarnuje chłopak Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zeby łyso nie było.. podziele sie jednym z moich ulubionych przepisów.. na tajskie Green Curry - może być mięsne, może być warzywne.. albo z owocami morza. bardzo wszechstronna receptura http://img10.imageshack.us/img10/5690/gccytrusowe.jpg Zaczynamy od takiego zestawu Podstawowe GC to; Łyżke pasty Green Curry należy przesmażyć dla wydobycia aromatu na łyżce oleju. Zalać to mleczkiem kokosowym. Dodać cukier, kostkę rosołową i sos rybny. - i to praktycznie jest to baza, z której możemy robić wszelkiego rodzaju dania. Do tego konkretnego (wegetariańskiego) curry dodałem cebule, cukinie, kukurydze, szczypiorek, kandyzowaną skórke cytrusową i limonke dla przełamania słodyczy Z ryżem smakowało bosko i zdrowe to jest! ^^ http://img808.imageshack.us/img808/9397/gccytrusowe1.jpg Mleczko kokosowe uzyskujemy poprzez zalanie wiórków kokosowych gorącą wodą o odciskanie go przez ścierke.. cóż lepiej kiedy kokos jest prosto z drzewa, więc polecam kupno gotowego mleka nie ma sensu bawić sie w robienie domowego, nie jest w niczym lepsze. Sos gotujemy tyle aby ugotować wszystko co dodamy lub/i uzyskac pożądaną konsystencje. http://img171.imageshack.us/img171/1043/gccytrusowe2.jpg Można podawać z ryżem (jaśminowym - pycha), makaronem ryżowym, ziemniakami, jako sos do steków, na ciepło, na zimno - jak sie chce ^^ smacznego i Pozdrawiam p.s. składniki jak pasta curry i sos rybny najłatwiej znaleźć w internecie Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wspaniałości.. uwielbiam takie jedzenie :clap: :thumbsup: Na pewno niedługo zrobię taki obiadek jak Twój.Co do mleka kokosowego to też można kupić jego wersję "light" . Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212991 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ale kolego z tego co widzę, to dodałeś sos ostrygowy, a nie rybny, a to dwa różne smaki ... Co do ryżu, to używam tylko taki! Mam wielu znajomych Tajlandczyków, Chinkę i Oni stosują tylko i wyłącznie jaśmin... zakupiłem sobie maszynkę do gotowania ryżu... rewelacja... wtedy tylko udaję się co jakiś czas do orientalnego sklepu i zakupuję 2-3 kg torbę ryżu jak się skończy, .... itd. itd... Ja osobiście z past używam poza tą, co Ty, Matsaman curry , i red curry W tajskiej kuchni musi być ostro Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212994 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 zakupiłem sobie maszynkę do gotowania ryżu.Co to za ustrojstwo. :question: Możesz zademonstrować. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-212999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Maszynka, może dziwnie zabrzmiało, to taki specjalny garnek elektryczny, który idealnie gotuje ryż. Już od dawna nie gotuję ryżu w torebkach... kupuję na kilogramy, pachnący ryż jaśmin, w orientalnym sklepie... wtedy tylo miarką do gara wsypuję ile chcę i po ok 20 minutach gotowe ... to coś takiego, zapewne widziałeś... http://img813.imageshack.us/img813/9003/garnekdoryu.th.jpg Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-213000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Na pewno niedługo zrobię taki obiadek jak Twój. Co do mleka kokosowego to też można kupić jego wersję "light" . ^^ cieszę się bardzo wg mnie wersja light mleczka kokosowego to zły pomysł.. w pojemniku zazwyczaj mleczko rodziela sie na plyn prawie jak woda i gęstą prawie jak smalec śmietanke kokosową - ta śmietanka właśnie nadaje jedwabistą konsystencje i przepyszny smak nie ma co bać sie o kalorie kiedy puszeczka wystarcza na 2 osoby ^^ Ale kolego z tego co widzę, to dodałeś sos ostrygowy, a nie rybny, a to dwa różne smaki ... jestem pewien co dodaje sos ostrygowy to taka gęsta słono-słodka maź, którą uzyskują poprzez odparowanie soku z ostryg, a to co ja używam to sos rybny marki Oyster oryginalny sos rybny jak tajski /niok mam/ uzyskuje się z gnijących kilka lat w beczkach zasolonych wnętrzności ryb.. Powszechnie dostępne sosy rybne w europie produkują najczęściej z sardynek; moge nawet przepisać etykiete :P Skład: ryba anchois (ekstrakt z sardeli) 68%, sól, cukier. Pozdrawiam http://www.masala.com.pl/p91,sos-rybny-oyster-brand-720-ml.html Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-213008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 zapewne widziałeś...Nie widziałem więc dzięki za foto :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-213012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Boczku, sorry, nie doczytałem na etykiecie... zasugerowałem się napisem Oyster ... Jednakże ... oryginalny sos rybny jak tajski /niok mam/ uzyskuje się z gnijących kilka lat w beczkach zasolonych wnętrzności ryb. Takiego jedynie używam, jednakże używa się tam całych ryb, a nie ich wnętrzności... Tajska nazwa to nam pla w pojemniku zazwyczaj mleczko rodziela sie na plyn prawie jak woda i gęstą prawie jak smalec śmietanke kokosową Najnormalniej w świecie powstaje osad, który po potrząśnięciu puszką miesza się z powrotem z resztą "soku"...... Mleczko używane jest w kuchni np. tajskiej, również celem złagodzenia smaku, gdyż jak wiadomo, jest to jedna z ostrzejszych kuchni... Małgoś, mowa jest o mleczku, a nie mleku jagra, polecam zakup... poznasz prawdziwy smak ryżu... poza tym można go uzywać jako garnek do gotowania np. warzyw, ja tak robię... Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-213014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Takiego jedynie używam, jednakże używa się tam całych ryb, a nie ich wnętrzności... Tajska nazwa to nam pla To tak jak w polsce byśmy sie kłócili o określenia na ziemniaki czy też pyry, kartofle etc :P pozatm na logike biorąc.. oryginalny najprawdziwszy sos rybny produkują w wioskach rybackich. Patroszone ryby idą na sprzedaż a to co zostaje idzie na produkcje sosu Zapewne jest tyle sposóbów jego wytwarzania ile małych wiosek rybackich w tajskich krajach Zresztą sos dostępny w polsce produkują z ekstraktu, i napewno nie jest on sezonowany przez 7 czy iles tam lat - nie kosztowałby 10zł za butelke Najnormalniej w świecie powstaje osad, który po potrząśnięciu puszką miesza się z powrotem z resztą "soku" Osad zbiera sie na dole :P stąd nazwa; osadza się.. a to co zbiera się na powierzchni mleczka kokosowego to tłuszcz Przypuszczam, że przy robieniu tego mleczka ''light" zabierają część tego tłuszczu - dlatego mleczku kokosowemu light mówie nie Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/2/#findComment-213028 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.