electra Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #551 Opublikowano 8 Czerwca 2014 ja nie mam az takiego pecha ,ale osci to jest koszmar ja nawet w przemielonych rybach potrafie wyczuc ,jedynie trawie takie z octu ale tez wyczuwam Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #552 Opublikowano 8 Czerwca 2014 eśli w jakiejś potrawie będzie tylko jedna, jedyna ..... z tych rzeczy to ...... na pewno wyląduje na moim talerzu To moj slubny tak ma, tego czegonie lubi zawsze do niego przyjdzie. Taki typ jestescie panowie, taki typ. Annam wiem czesto robie smazone ale filety ,a ja mam zawsze pecha bo nawet w kupnym wedzonym lososiu w plasterkach potrafie znalesc osc Electra, ja mam duze uczulenie na skore z pomidorow czy winogrona, no i kilku jeszcze warzyw i owocow. Jakies 8-10 lat ,jak jem winogrono ze skora, wczesniej wszystko obieralam . Patrzacy na mnie ,kiedy jadlam winogrono zawsze ubaw mieli Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #553 Opublikowano 9 Czerwca 2014 ANNAM wyroby rewelacyjne Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #554 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Anulka, po dlugiej przerwie zaczynam powoli robic co nieco, bo inaczej moi na wegetarianizm przejda Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356814 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #555 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam nadzieję,że zdrówko dopisuje i nie zagłodzisz rodzinki Musisz odrobić straty Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #556 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Aniu... wszystko wygląda tak apetycznie że gotowa byłabym rzucić moją dietę Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #557 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Aniu... wszystko wygląda tak apetycznie że gotowa byłabym rzucić moją dietę Halus, nie mow mi ze ryb i kaszanki nie jesz , no moze paczki to przy diecie ( jakiejkolwiek ) trzeba skasowac. A moje dziewczyny mimo ,ze bardzo uwazaja to paczkow nie zostawia w spokoju Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #558 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Chodzil za mna smak na kielbase szynkowa. Oj bardzo , ale i tak jej nie zrobilam. Bo... zrobilam poledwicowa , moge powiedziec. Zamiast miesa z szynki calkowity wyrob z poledwicy, a przyprawy jak do szynkowej No wiem, ze sa dziurki, w koncu robie grube kielbasy od wielkiego swieta, a te dziurki to jak w usmieszku, domowemu wyrobowi radosci iuroku dodaja W smaku wspaniala, polecam jesli ktos ma ochote zrobic. Poledwica byla jako wp I a mizdara Wp III. Balam sie ,ze kleju nie bedzie a jednak byl i wspaniale sie kroi na plasterki Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-356999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #559 Opublikowano 10 Czerwca 2014 witaj AnnamJak będziesz robiła następnym razem zrób szynkową z pieprzem grubo mielonym (na ostro) i całym kminkiem wędlina odda rewelacyjny smak, czy parzona,jak i pieczona.Kminkowa to taka męska wędlina,ale,ale polubisz ją napewno.smacznegosłonecznie pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #560 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Aniu pięknie się prezentuje ta kiełbaska o smaku nie wspomnę pewnie jest pyszna. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #561 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak będziesz robiła następnym razem zrób szynkową z pieprzem grubo mielonym (na ostro) i całym kminkiem wędlina odda rewelacyjny smak, czy parzona,jak i pieczona.Kminkowa to taka męska wędlina,ale,ale polubisz ją napewno.smacznego MArku dziekuje za podpowiedz, przy nastepnym razie przynajmniej kawalek zrobie na probe. To byla moja pierwsza szynkowa, hm.... poledwicowa kielbasa i smak na prawde jest rewelacyjny. Aniu pięknie się prezentuje ta kiełbaska o smaku nie wspomnę pewnie jest pyszna. MArysiu dziekuje, powiem ze udany wyrob Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #562 Opublikowano 10 Czerwca 2014 smak na prawde jest rewelacyjny. Oto chodzi Anno,bardzo ładnie związana co nie wszystkim się udaje ,super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #563 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Aniu pysznie wyglada ,tez musze zrobic bo u nas poledwicy toc dostatek a ile mozna jesc kotletow ale to juz po wakacjach,teraz trzeba bedzie jesc sklepowe Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #564 Opublikowano 10 Czerwca 2014 ANNAM , skoro wzielas sie za te smaczne wyroby ,to znaczy ze Twoje zdrowko sie poprawilo z czego bardzo sie ciesze i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #565 Opublikowano 11 Czerwca 2014 ANNAM , skoro wzielas sie za te smaczne wyroby ,to znaczy ze Twoje zdrowko sie poprawilo z czego bardzo sie ciesze i pozdrawiam serdecznie Eli robie ,zeby nie zwariowac bez pracy, ale dziekuje za pozdrowienia, bardzo dziekuje. A teraz odrobine z kuchni.... Wczorajszo-dzisiejszy obiad; lasagne. Zaczal sie sezon na kacze jaja, wiec zrobilam makaron i oczywiscie dwie lasagne,jedna warzywna druga miesno warzywna A dzisiejszy lunch to bialy barszcz Smacznego Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #566 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Narobilas mi smaku , bo dawno nie robilam ani jedno, ani drugie, ale ja sobie ulatwiam lazanie gotowym ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-357226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #567 Opublikowano 5 Lipca 2014 Troche dowcipu. Dzisiaj w domu byla wojna o ostatni sloiczek leczo. Robie takie prawie mozna nazwac ubogie, ty;lko cebula,papryka i pomidory, przyprawione sola i pieprzem. Nic wiecej, ale pozniej mozna miec je jako dodatek wlasciwie do wszystkiego i dlatego nastapila wojna. Slow brakuje aby opisac to zjawisko. Jakie soluszyn? ( w koncu musialam rodzinke pogodzic) Do sklepu po skladniki i wio, do roboty. Jako ze nie lubie( to malo powiedziane ) nie n.... ( takich slow jednak nie powinno sie stosowac, wiec kropki zastapia niewlasciwie slowo) usiadlam i obieralam cierpliwie najpierw skore z papryki, pozniej z pomidorow, wiadomo , obrana i pokrojona cebula. A tak jak sie pichci w garze( i tak juz miseczki pelne odjezdzaly z kuchni , a ja udawalam ,ze nie widze ) Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #568 Opublikowano 5 Lipca 2014 Aniu to miseczke zostaw tez dla mnie , bo bardzo lubie leczo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #569 Opublikowano 5 Lipca 2014 Aniu to miseczke zostaw tez dla mnie , bo bardzo lubie leczo Eli, u mnie zawsze w zapasie jest, teraz zabraklo to juz nadrobilam ,zapraszam Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360256 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #570 Opublikowano 5 Lipca 2014 juz nadrobilam ,zapraszam Dzięki Aniu. Trzymaj na ogniu, a ja zobaczę o której mam autobus. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360258 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #571 Opublikowano 5 Lipca 2014 To juz buty powinienes sznurowac , zaraz bedzie tez swiezy chleb , dokladnie za 6 minut Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #572 Opublikowano 5 Lipca 2014 Aneczko narobiłaś smaku już wyciągam z piwicy i też będzie leczo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #573 Opublikowano 5 Lipca 2014 Aniu... Leczko tak jak napisałas '' ubogie'' dostałam od naszej kochanej Marysiu na zlocie w Napoleonowie.. za co jej jeszcze raz bardzo dziękuję. Już po pierwszym otworzonym słoiku byłam pewna że zrobię sobie więcej na zimę. Tak zwana baza do lecza jest świetną sprawą bo po otwarciu dodajesz brakujące składniki i masz danie na obiad... ja osobiście lubię bez niczego.W tym roku również zamierzam zrobić kilka słoików bo inaczej być nie może Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #574 Opublikowano 5 Lipca 2014 Tak zwana baza do lecza jest świetną sprawą bo po otwarciu dodajesz brakujące składniki i masz danie na obiad... ja osobiście lubię bez niczego. W tym roku również zamierzam zrobić kilka słoików bo inaczej być nie może wlasnie dlatego tak robie , a juz myslalam, ze tylko ja taka pomyslowa jestem U mnie teraz wyjadaja na zimno, a moje vegetarianie jedza to z ryzem ,makaronem i maja obiad, jak jest mieso na stole. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #575 Opublikowano 9 Lipca 2014 Wczorajsze krecenie sie po kuchni. Kielbasa ala..... z kurczaka, nocoz, wielokropek, bo tak na prawde nie jest wg jakiegokolwiekprzepisu. Mieso z piersi pokroilam na grube kostki to co obcielam ( odrobina tluszczu tez tam byla) i skora poszly do zmielenia, wszystko dokladnie wyrobilam, dodalam pieprz( 2g/kg) i nic wiecej( zapomnialam dodac ze mieso zapeklowalam 50/50 ,ja daje teraz 16 g peklosoli na kg miesa) . duza wyzka nadzialam oslonki( bylam tak leniwa, ze nie chcialo mi sie do niecalych 2kg miesa wyjmowac nadziewarke), i jak to mnie starsi uczyli tutaj na forum, wymasowalam kielbase. Nawet zdziwiona jestem, ze nie bylo duzo pustych przebiegow. Mialam tez maly kawalek poledwicy i boczki to razem poszly do wedzarni. No i na troche jest wedliny. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/23/#findComment-360856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.