miro Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zero tłuszczu piszesz ..... spróbujemy.Nie odpuszczę i zakupię parę kawałków w celu różnego sposobu pieczenia. Tylko muszę zrobić to po cichu, bo jak się zwiedzą, że znowu stek na obiad, to mi kasy braknie na mięso Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 znowu stek na obiad,Do steku dobre jest masło z solą i np. grubo mielonym pieprzem czarnym lub kolorowym. Druga wersja to masło z serem pleśniowym niebieskim. Robi się zgrabne talarki i schładza. Potem na każdy stek takie cudo Przeczytaj na blogu chefa Paula jak sprawdzić, czy patelnia osiągnęła odpowiednią temperaturę. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzięki EAnno za rady, poczytam. Wiesz, najgorsze jest to, że cena mięsa wołowego jest tak zawrotna, że stek staje się rarytasem, choć krów na nie brakuje.Tylko że mięso naszych krów raczej nie nadaje się na steka. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dobra dobra Ty Mirek pisz na którą mam być ... :thumbsup: Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zero tłuszczu piszesz ..... spróbujemy.zero na patelnię mięso natrzeć olejem wystarczy :P jak kiedyś nie wiedziałem to zanim patelnia z olejem się odpowiednio rozgrzała to cały dom był w dymu.. jak sucha patelnia zaczyna dymić lekko to wiadomo, że już jest ok Do steku dobre jest masło z solą :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ano staram się unikać, ale masełko świetnie pasuje.. albo na zimno jako rozpuszczający się na steku dodatek, albo w połowie smażenia - i do końca polewasz masełkiem mięsko :grin: ależ się głodny zrobiłem :lol: dla mnie takie zbrązowione masło wymieszane z sokami mięsnymi to najlepszy sosik :thumbsup: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dobra dobra Ty Mirek pisz na którą mam być ... :thumbsup:Kiedy tylko chcesz ! Zawsze jesteś miło widziany. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 mięso natrzeć olejem wystarczyJak już to oliwą lub roztopionym smalcem. Ale tylko "liznąć", najlepiej pędzelkiem.. Oleje mają tłuszcze trans i niską temp. dymienia. Ja niczym nie smaruje steków tylko wkładam bezpośrednio na patelnie, na sucho. Są najlepsze, nie tracą soków. Ale patelnię rozgrzewam nieraz 6-8 minut; na kuchni ceramicznej, patelnia typu cepter. Najważniejsze to dojrzałośc mięsa i krótkie smażenie a potem na boku, poza płytą - tzw. "dochodzenie" mięsa. Jako ekskluzywny dodatek do steków proponuję sos holenderski lub jego odmianę - berneński. Jak to zaserwujesz rodzinie Miro, pokochają Cię podwójnie i nikt nie będzie zważał na koszty mięsa Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280196 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jak już to oliwą lub roztopionym smalcem. Ale tylko "liznąć", najlepiej pędzelkiem..miałem pędzelek kupić silikonowy :rolleyes: skleroza nie boli muszę jak zwykle nacierać ręcznie stejki :P z oliwą próbowałem i nie polecałbym.. przynajmniej nie extra vergin, wszystko nabiera takiego nieprzyjemnego posmaku.. oliwy do smażenia 2-3 tłoczenie do niczego innego bym nie używał, więc wolę stary dobry olej :P ze smalcem jeszcze nie próbowałem świetna myśl.. wszystko ze smalcem jest lepsze miro, nie mogę się doczekać aż foteczki pokażesz tylko takie z przekrojem :grin: :grin: :grin: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280198 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ze smalcem jeszcze nie próbowałemSpróbuj na sucho i się zdziwisz. Nawet odrobina tłuszczu zewnętrznego robi różnicę. Zapomniałam dopisać dla Mira: Steki przed smażeniem należy wyciągnąć z lodówki na tyle wcześnie, aby osiągnęły temp. pokojową. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 I to jest bardzo ważna uwaga ... bo to 15st C różnicy a czas obróbki termicznej relatywnie krótki Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Obejrzałem parę filmików o przygotowaniu steka i oni solą mięso przed smażeniem a ja solę dopiero przed podaniem. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Obejrzałem parę filmików o przygotowaniu steka i oni solą mięso przed smażeniem a ja solę dopiero przed podaniem. kwestia sporna :P są 3 szkoły - solenie bezpośrednio przed smażeniem, w trakcie smażenia albo tuż przed podaniem/na talerzu przy jedzeniu.. każda ma swoich zagorzałych zwolenników i nie sposób dyskutować kto ma rację każdy niech robi jak uważa ja trzymam się zasady, że wołowiny nie solimy przed obróbką termiczną.. najciekawszy sposób solenia wołowiny grillowanej widziałem w programie Zimmerna, kiedy to był w Argentynie u bożyszcza stekożerców ruszt o temp. 400*C (mogę się mylić - nie pamiętam dokładnie edit: a jednak :P 700*C hehe) smarowali za pomocą wielkiej szczoty solanką.. kiedy to wyschło wkładali mięso.. wg Andyego powstawała na mięsku unikalna słono-mięsna skorupka.. warte kontemplacji :grin: Od 6 minuty.. znalazłem xD tak oglądam i widzę, JamieOliver.com ..myślę - musi być pewnikiem dobry sposób potem słucham i myślę, że przecież to nie ten głos i zamiast ekspresji i wybuchów radości jest mdła gadka.. doczytuję, że to jakiś Pete :lol: kumpel Jamiego.. Patelnia wg mnie o wiele za mało rozgrzana, za mało karmelizacji, świadczy też o tym czas smażenia.. 8 minut na średnio wysmażony to trochę dużo, prawda? :P Na koniec jeszcze ten sok z cytryny i nawet przekroju nie pokazał.. coś mi tam po prostu nie pasuje Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak mnie teraz ssie, że chyba pojadę kupić mięso ....Ale grill mają zaje... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280255 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ruszt o temp. 400*CMówili, że 700st. , w domyśle Farenheita. To daje 370 st.C. Jest to jak najbardziej możliwe. W filmie pokazują grilowanie steka T-bone. Czyli oba rostbefy (L+P) połaczone kością. To smarowanie solanką jest ciekawe. Przy najbliższym "stekowaniu" wypróbuję. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280258 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mirku spróbuj z Coca-colą + przyprawy !!!!! zalej,ale musisz wytrzymać do jutra ze smażeniem. PanieBoczku Wszystkie części tego filmu są OK , ale trzecia tego jest najbliższa sercu mojemu. http://www.youtube.com/watch?v=IRdbgx3jwZs :thumbsup: Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mówili, że 700st. , w domyśle Farenheita. To daje 370 st.C. Jest to jak najbardziej możliwe.chyba tak zapamiętałem, że około 400* bo podali oryginalnie w farenheita.. zapewne na kuchni+ polski lektor to uwzględnił i podał po naszemu w przybliżeniu :P Eanno jak wypróbujesz daj znać koniecznie jak wyszło sam też chciałem, ale zabieram się jak pies za jeża :P Wujaszku, nawet ulicę imienia Maxella mają ja to w ogóle zimmerny, boudainy i inne olivery pochłaniam, nawet kilka razy ten sam odcinek :grin: brakuje polskich programów tego rodzaju.. Jakubiaki, Pascale czy Okrasy to za mało :grin: Tylko Pani Małgosia Molska wg mnie im dorównuje ze swoją podróżą po Sri Lance.. Tak mnie teraz ssie, że chyba pojadę kupić mięso ....fotki fotki fotki :grin: nie ma to jak krwiste 'gastroporno' :grin: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mirku spróbuj z Coca-colą + przyprawy !!!!! zalej,ale musisz wytrzymać do jutra ze smażeniem.Spróbuję jak tylko zakupię mięsko. Dziś nie miałem szczęścia i pozostało mi zadowolenie się kwaśnicą. Tyż dobra. :grin: Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Więc i ja zakupiłem dziś nieco "wołowego" - antrykot z młodej krówki Natarłem nico smalcykiem i wrzuciłem na cholernie rozgrzaną patelnię http://img9.imageshack.us/img9/8010/p4130497.th.jpg Natarte wstępnie smalcykiem http://img14.imageshack.us/img14/9634/p4130498t.th.jpg 2minutki jedna strona ... http://img163.imageshack.us/img163/3183/p4130499.th.jpg 2 minutka druga ... http://img202.imageshack.us/img202/5387/p4130500.th.jpg Zmiana ... kolejna minutka na "1wszej" stronie ... http://img163.imageshack.us/img163/9153/p4130501.th.jpg Minutka na srugiej... http://img405.imageshack.us/img405/1617/p4130503.th.jpg Finalnie ... http://img600.imageshack.us/img600/508/p4130505.th.jpghttp://img836.imageshack.us/img836/3299/p4130506.th.jpghttp://img844.imageshack.us/img844/2810/p4130508.th.jpg Drugi rzut http://img43.imageshack.us/img43/3034/p4130509.th.jpghttp://img812.imageshack.us/img812/5249/p4130510.th.jpg http://img703.imageshack.us/img703/8933/p4130511.th.jpghttp://img7.imageshack.us/img7/6331/p4130513.th.jpg http://img404.imageshack.us/img404/6100/p4130514.th.jpghttp://img189.imageshack.us/img189/6909/p4130515.th.jpg Drugi rzut różnił się od 1wszego tym, że po 2 minutkach na każdej stronie, następnie powędrowały na 30 sekund ponownie z każdej ... Solenie i pieprzenie już na deseczce .. Mniam, Mniam ... Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mniam, Mniam ...płakać mi się chce! CZEMU!! temu Panu dajcie bana :grin: ja nie mogę.. serce siada! antrykot z młodej krówkijakbym miał strzelbę z celnością na pół świata już byś nie żył.. coś takiego na wieczór! Niech Cię.. ja to nazywam gastroporno! dlaczego?? no sorry.. na ten widok co się dzieje? haha Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 antrykot z młodej krówkiNajważniejsze w tym wszystkim,to odpowiedniej jakości mięso u mnie takiego tez nie brakuje :thumbsup: Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Powiem szczerze, że mięsko wyborne I niby 30 sekund różnicy w "grillowaniu" a różnica w "konsystencji" mięska ogromna Smak w obydwu przypadkach - zniewalający ... Boczku Ty mówisz, ze to GASTROPORNO, a dla mnie to orgazm gastronomiczny Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280537 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Boczku Ty mówisz, ze to GASTROPORNO, a dla mnie to orgazm gastronomicznyNIE KUŚ! bo słusznie bana dostanę za obsceniczne wypowiedzi i fotki xD Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Boczku, cieszę się, że się podoba Masz wielkie pojęcie o gotowaniu, więc tym bardziej miło słyszeć Ps. dzisiejszy odcinek sponsoruje Tuborg Pure Gold Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Masz wielkie pojęcie o gotowaniu, więc tym bardziej miło słyszećwobec Twojego stejka to tak małe, że go prawie w ogóle nie widać.. Ps. dzisiejszy odcinek sponsoruje Tuborg Pure Goldnie mam pojęcia co to jest, ale skoro polecasz to się jutro dowiem! miarą dobrej reklamy jest zręczność dobrego 'polecacza'.. w tym wypadku świetnego ponad miarę :grin: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myth Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 wobec Twojego stejka to tak małe, że go prawie w ogóle nie widać.. Bez przesady, Twoje stejki wyglądają i smakują zapewne świetnie ... Twoje gotowanie jest naprawdę z najwyższej półki BTW. Ja na wysepce mam dostęp do naprawdę dobrego mięcha.... świnki biorę z eko - hodowli ... baranina pierwij sort on the world ... a i wołowinka jest najlepszego gatunku A TPG to właśnie to http://img20.imageshack.us/img20/2733/p4130517.th.jpg Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7289-steki-stejkisteakbeef-steak-bbq-oraz-inne-przepisy-agn/page/4/#findComment-280548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.