SZCZEPAN Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Pieczeń ma wzięcie na komuniach. Cytuj „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 6 Maja 2007 no to ja tak tradycyjnie :lol: ....może receptura.... Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-12304 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemat Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Maja 2007 a Szczepciu jaki wsad idzie? Cytuj Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego, Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-12309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muzykus Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 25 Października 2008 Szczepciu zrobił to specjalnie, żeby nas zdenerwować. To powinno być karalne, na widok zdjęcia, zaśliniłem całą klawiaturę! Cytuj Są tacy co jedzą, żeby żyć i tacy jak ja - żyją, żeby jeść! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44000 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 25 Października 2008 Witaj Muzykus !! To dość stare zdjęcie i u mnie klawiatura już wyschła. :grin: Ale pytanie do Szczepana pozostaje otwarte. Jaka receptura ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 25 Października 2008 Długo już czytam posty i wiele już zrobiłem wg receptur SZCZEPANA. Ale SZCZPAN jest uparty i trzeba go długo prosić. JK Cytuj Do życia potrzeba piwa kiełbasy i chleba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44003 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 26 Października 2008 Babcia mi podpowiada że kiedyś kupowała podobną z ogórkiem i pieczarkami . Z tego co widać to robimy podobnie jak pieczeń rzymską dodajemy do mięsa ogórki kiszone , pieczarki. lub inne grzyby itd. Przyprawy jakie lubimy i wychodzi nam Pieczeń Młodej Kasztelanki. Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonAir Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 26 Października 2008 Wygląda też, że użyto mięsa peklowanego. Cytuj PozdrawiamBonAir https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286Co by tu jeszcze sprasować... ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 26 Października 2008 SZCZEPAN nie daj się prosić - recepturkę podaj Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44059 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahus Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 26 Października 2008 SZCZEPAN nie daj się prosić - recepturkę podaj Szczepan jakoś nie chce od maja odpowiedzieć. Widząc po zdjęciu myślę, że jest to klasyczny klops (tzw pieczeń rzymska...z Rzymem nie mająca nic wspólnego.) Urozmaicona dodatkami ...trudno określić jakimi. Myślę, że oliwkami (ale to nic pewnego). Bardzo łatwe do wykonania danie z mięsa mielonego Bahus Cytuj Pan Bóg stworzył pokarm, a diabeł kucharza. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/758-piecze%C5%84-kasztela%C5%84ska/#findComment-44098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.