Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 16 Lutego 2018 Ponawiam ku "Zielonym" prośbę o odblokowanie wąta BazylWidzew... Podaj linka, o który zablokowany wątek Ci chodzi.Co do (ewentualnej :D ) zmiany koloru, to nie masz nic do gadania. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 16 Lutego 2018 to nie masz nic do gadania. tak Karolu - kolor w Twoim przypadku nic nie zmienia normalność przebija Twoją skromność Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) zmiany koloru, Laudacja gotowa Brat ziezielony Powiedzieć że za to że wprowadza humor, radość, i nieuczesany język w szarość dnia codziennego to mało . Brat ziezielony to uznany kiełbasofil , serowar , miłośnik domowych przetworów w tym winiawkowych . Dokonania Czcigodnego Brata ziezielonego są znane dzięki jego wątkowi https://wedlinydomow...ony#entry520257 Przymioty towarzyskie Drogiego Brata ziezielonego są jak mniemam powszechnie znane naszej społeczności a uczestnikom zlotów z Bratem w szczególności . Nasz Drogi Brat ziezielony udziela wskazówek, dzieli się wiedzą i podnosi na duchu początkujących i nie tylko adeptów naszego hobby naszej pasji. Nadmienić tu należy, iż obaj Bracia w wypowiedziach swych zachowują godny pochwały umiar i powściągliwość, wypowiedzi ich są stonowane skupiają się na meritum sprawy unikając uwag ad persona Dodać należy Nkifor Zadymiania . Odkrywca Wielkiego Twierdzenia Zadymiacza "Jak się chce to i w kartonie i na lodzie i w mrozie uwędzić można " do twierdzenia tego doszedł metodą prób i błędów w tym zjarania kartonu a twierdzenie ostatecznie udowodnił w Dzień Świętego Walentego Roku Pańskiego 2018 Edytowane 16 Lutego 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 16 Lutego 2018 Nic dodać, nic ująć. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) eloł SiBy...Obnażę eksperyment peklowniczy...Dla takich co im się nie chce mieć pakowarynki "próżniowej"...Koszt nikczemny, raptem 20cm siatki do szynki plus worek do żywności....Można pożyczyć od Sąsiada, pewnikiem ma, bo wszyscy wędzą ale to drogo wychodzi.... Zupełnie przypadkowo zwiedzałem dziś sklep mięsowy... w twarz rzucił mi się bok ze skórą , piękny... bez kości...przeważyło "ze skórą" Kypba, droższy niż "schab" Zew kiełbasofilny wymógł podświadomie niepohamowaną chęć posiadania, wykonania czynności technologicznych... i fizjologicznych... aż do przetrawienia .... znacie to Koncept, pakowarynka unplugget Finalnie to tak wygląda... Datowane na dziś .. 20 lutego...Zobaczymy gdzie zwędzimy Ale bez prądu można próżniować pakowo... czy jakoś tak...byle nie próżniaczyć Edytowane 20 Lutego 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 20 Lutego 2018 Przez te skóry, można obgryźć pazury, przy konsumpcji okołoonych Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 20 Lutego 2018 czynności technologicznych... i fizjologicznych... aż do przetrawienia .... znacie to oj tak.......... Ty Karolu jesteś Pomysłowy Dobromir - i móżdżenie ma przyszłość [Dodano: 20 lut 2018 - 20:52] można obgryźć pazury, przy konsumpcji okołoonych jak się toczy tekilę i oblizuje łapę solą alboli cynamonem jak to misie można się pomylić Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-589550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 3 Marca 2018 jołjołjoł SiBy...Wieści z frontu...Tym razem Tałty...zdobyte przez Macicę... głębia mazurska zdominowana ponad 50m...II Zlot Lodowy przeszedł do historii, nie obyło się bez spektakularnych aktów, frywolnych zabaw, turlanki zwyczajowo również miały miejsce Frekwencja nawet nawet, Kurpia niestety zabrakło, auto odmówiło posłuszeństwa...może innym razem się uda...Lusia, Bazyl, Kruma, Wydar, ziezielony...Było przepięknie, zizimno, słonecznie, wesoło...Nawet auto na lód wjechało lecz bez szaleństw... Na lodzie, śniegiem zapisaliśmy, podobno widoczne z księżyca... omarkowane.."2 Lodowy, WB '18" Były również spacerki, milutko Nawet mieliśmy czas na twórcze działania... Kruma ulepił Bałwankę...Bazyl przebił go kreatywnością i zrobił Bałwanka....tylko z tym nosem ... to chyba nie w tym miejscu...Bazyla nie należy poprawiać.... Doskonały w poczynaniach Macica odkryła nową potrawę, wersja robocza i bez udziwnień...Nazywa się "Plemnicy z polędwicy", pilotażowo 4 sztuczki, ale poszło moment, cieplusie, z wędzarynki.... Prosta robota, fantazyjne jajko, kawałek sznurka..... i wędzarynka Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle... Maćku, specjalnie dla Ciebie.... miska Bazyla..... w użyciu!!! Kultowe Grzybki wykonane przez Bazyla...Nawet na komary żeśmy mieli, na wszelki wypadek, gdyby nam się dłużej zeszło z tym zlotem... Zwędzonki podczas dymaczki....Drwem orzecha włoskiego głównie...Jajka w misce się też podwędziły Bym zapomniał....kibelek...męski... już lepszy niż na Ryńskim I tyle SiBy... typujemy następne cele Serde(l)czne Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590694 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 3 Marca 2018 Serde(l)czne Pozdro Bo życie to się składa tylko z chwil - a te wyglądały na spełnione Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) głębia mazurska zdominowana ponad 50m.nowy rekord Sibów w wędzeniu na głębi Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle...tylko "nie źle" tu się prezentuje wspaniale miska Bazyla..... w użyciu.Sławetna ta miska to jakby dopełnienie już kultowego wędzenia na lodzie z Lusią Nawet na komarya wiesz czy w ramach ocieplenia klimatu nie będą atakować w zimie Za całokształt 5+ byłaby 6 ale w trzewiach Lusi nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej Edytowane 4 Marca 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 4 Marca 2018 "Plemnicy z polędwicy" Aż się ciepło na serduchu człowiekowi robi, nawet pomimo oglądania zamarzniętej tafli jeziora, spowitej białą, śniegową kołdrą. Szerzenie imienia Wędzarniczej Braci, nawet pośród zielonych ludków zahaczających o orbitę okołoziemską, godne uhonorowania zaszczytnym tytułem VIP-a Pozdrowienia dla przykartonowej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezieniebieski Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 4 Marca 2018 głębia mazurska zdominowana ponad 50m.nowy rekord Sibów w wędzeniu na głębi Tu na talerzu się prezentuje nawet nieźle...tylko "nie źle" tu się prezentuje wspaniale miska Bazyla..... w użyciu.Sławetna ta miska to jakby dopełnienie już kultowego wędzenia na lodzie z Lusią Nawet na komarya wiesz czy w ramach ocieplenia klimatu nie będą atakować w zimie Za całokształt 5+ byłaby 6 ale w trzewiach Lusi nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej można można i bez KUR-PIA Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) a Ktoś Ty ziezie i do tego niebieski można możnapewnie że można bez KUR-PIAa kto zjadł "Plemnicy z polędwicy", pilotażowo 4 sztuczki, 4 sztuczkę . Ja nie mnie nie było mam alibi . Okay nie odpowiadaj co było w Vegas zostaje w Vegas Edytowane 4 Marca 2018 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) spełnione pomimo, że tylko w 40%.... nie widzę słynnej kiełbasy mazurskiej psiej Maćku, poprzeczkę wysoko nam zamieszczasz.... dopracujemy harmonogramy.... obchodów Pozdrowienia dla przykartonowej ekipy Dzięki Serde(l)czne QbQ, były próby/chęć łączności ale się nie dało... zasięg, szczególnie termika... minus kilkanaście... Maćku, onen "kolorysta" to Kruma...powiązany macicznie.... się zmaskował... drobinek ---------Każda aktywna jednostka cenną jest na okolicznościowych, periodycznych wstreczkach...Każdy z nas buduję Opinię no i Referencje cenne Zlotom A nowe "pomysły" już wyzwojone... Mkniemy SiBy... Edytowane 4 Marca 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-590903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 9 Marca 2018 jołjołjoł SiBy ....Dzień Kobiet- Paniom, Zdrówka, Najlepszości i chwil kilku, czasu tylko dla Siebie Klub Żywności Ekskluzywnej Macica nawet jest rodzaju żeńskiego...Postanowiła, ten klub, uczcić ów Dzień... wiadomo jak zrzeszeni kiełbasofile, mniej lub bardziej, w jedyny i niekontrowersyjny sposób czyli "se dymnąć" Projekt dość zuchwały... polędwice peklowane we worze 34 dni, od 03. lutego... temp 0/4*CRozworowane, opłukane pod bieżącą zimną wodą, ręcznikiem osuszone, podcieplone i do wędzarynki...Tak na kilka godzin poddane błogim smagnięciom dymku....łaskotane niejako Następnie odparzanko, junaczo kontynuowany proces.... doskonałość strukturze niosący.......jeszcze parujące...nieśmiało, subtelnie...Jeden kawałek rozpoczątkowałem, z pewną rezerwą ale okazało się, że pyyyyszna... ... zobaczymy jak z resztą będzie... ... i ąfas... Zaplecze sprzętowe konsekwentnie rozbudowywane....Piękne, niepowtarzalne, wieczne, jałowcowe kije z puszcz północy...Barwę zmieniać będą stopniowo, dyskretnie... od lekkich żółcieni, pomarańcze muskając, wsze brązy w rozwinięciu absolutnym ku czerni mroku... Również karkówka 34 dni peklowana we worze, potraktowałem jako etap pierwszy "dojrzewający" i w pończoszkę...Żadnych podejrzanych zmian koloru, zapachu, smaku, gramy dalej... Na Wielkanoc nie zgubił.... 34 dni... Nie polecam takich zabaw z mięsem, trzeba być ostrożnym i trochę mięcha przewalić... w dziedzinie wędzonkowokiełbasowej... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-591453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 12 Marca 2018 34 dni... Nie polecam takich zabaw z mięsem, trzeba być ostrożnym i trochę mięcha przewalić... w dziedzinie wędzonkowokiełbasowej... Swięta prawda - acz experyment -experience Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-591855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 27 Marca 2018 Jołjołjoł SiBy... Periodyka świąteczna niesie radość i daje możliwości upustu chuci kiełbasofilskich...Najgorzej z czasem, ciągły niedostatek... cóż trzeba lawirować...Rozkminka była sprytna rozłożona na dwa dni... lussseiross... Polędwice... dzień pierwszy.. Masturbatorium wyzwoiło kiełbę grubą, flagówę "ZeSzynko'wą" fi 65... skromniunio kilka kilko..Każdy permanentny kiałbasofil, płci obojga, wie, że farsz skulony to podstawa... Batonizacja istotą procesu... w trakcie onego, kiełba wkracza w wiek prosięcy... Zwędzona, ulokowana w piekarniku, na 120 min, 90*C i termoobieg... do 68*C mierzona temperatura wewnątrz batonu (ulubiony zwrot).... prosta robota.... później można dalej.... dowędzać.... się Obocznie karkówka długoterminowa surowa... szlagier macicowy... Gwóźdź programu... Błogie Boczusie... diamenty w koronie.... Jeszcze serki dorzuciłem, te sławetne capri... niestety odbytu nie postrzępiły... Obgarnięte...... Wesołych Świąt i Zdrówka SiBy... Wielkanoc 2018 Wszystko wykonywaliśmy w warunkach garażowo/piwnicznych, dysponując wspólnymi doświadczeniami, pokładami dobrego humoru, prymitywnymi narzędziami i metodami. Zachowana podstawowa higiena, restrykcje temperaturowe i Zdrowy Rozsądek Polecam Wszystkim taki rodzaj spędzania czasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz_p Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 27 Marca 2018 Zacny wykon. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 27 Marca 2018 Błogie Boczusie... Oj TAAK .... nie postrzępiły... nie widzę by były grubo obtoczone w CHILI Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 27 Marca 2018 Z tymi serkami to poczekaj, jeszcze dzień się nie skończył :grin:.A reszte to klasyka w Twoim wykonaniu czyli super. Również wszystkiego najlepszego z okazji Świąt i obyś było dwa wiadra lepszy na smingus dyngus. :'( Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rarytasik Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 28 Marca 2018 Cieszą oko takie wyroby i pobudzają apetyt na sam widok Zdrowych, Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 28 Marca 2018 Fotorelacja, jak zwykle, czytana z zapartym tchem Zacznij wreszcie solankować sery Wesołego jajca i zmocz niepostrzępiony przy poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-593777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki Panowie za Dobre Słowo... ... i cenne wskazy... Z tymi serkami to poczekaj, jeszcze dzień się nie skończył Maćku, rzeczywiście smak się poprawił i to zauważalnie.... dzięki Zacznij wreszcie solankować sery QbQ, znów obiecuję...(peklo)solennie Uzupełnienie recepturalne,bo wcześniej zapomniałem albo nie zdążyłem...Kiełba wyszła świetna...w zasadzie to nie wiem czy to można mienić "kiełbasą" dlatego,że pominąłem kawałek procesu potocznie zwany osadzaniem.Mięcho peklowałem ze 4 dni, farsz zabatoniłem, podgrzałem ciepłym powietrzem (nad kuchenką) i do wędzarynki...Zwędziłem i do piekarnika - 90*C z termoobiegiem, żeby dobiło do 68*C wałkoniło się około 120 min....Może to ta relacja, świniowe/krowowe, 3/1.... da się powielić... Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-594888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 da się powielić... najbardziej mnie rajcuje ten skośny zapisek po prawej stronie - jak coś takiego widzę to zaczynam czytać skład Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-594890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) jołjołjoł SiBy...Pamiętnik kiełbasofila wymaga jako takiej chronologii....Z czasem ostatnio kiepo było ale cóż należy okazać...Wodę konieczność podłączyć....ze sporą dozą premedytacji oraz niekłamaną lubością, zaplotłem epizod zwędzarniczy... .....Mazurrrry, bez lodu ....se spalenisko żagwii, brzdżąc dymem... ....wsad niewielki, czysto hobbystyczny... ....poparzeniowe studzonko, parametr trwałości ma poszerzyć.... ....zestaw frykaśny, plemnicy z polędwicy się przyjęły pośród nas ...choć ogonków tą razą nie widać... Spacerkiem... Wiosnę czającą się tropiąc.... Zjawisko takie mogłem widzieć po raz pierwszy...parujący lód...zajebioza.... ...Właśnie żurawie spłoszyliśmy, pierzchły klangorząc.... Coś się kojarzy z TTT.... pamięta ktoś???? Serde(l)cznie Pozdrawiam SiBaki Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/22/#findComment-596556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.