Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Do jakiej temp. piekłaś?

Do 65 st, potem temperatura w środku jeszcze podeszła do 68.

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-633986
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Zatem proszę o dalszą wyrozumiałość  :)

Aniu pełna wyrozumiałość, działajcie spokojnie bez nerwów :thumbsup: , korzystając z okazji to uchyl lekko rąbka tajemnicy jak długo udało się przetrzymać otok Chudziaczkowi ? Szukałem w mojej okolicy ale niestety otok nie do dostania, a tak mi po głowie chodzi zrobienie Necówki , niezapomniany smak :tongue::) 

 

Wrócę do tematu Miki bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem czy zawór kulowy ograniczający dostęp powietrza będzie zamontowany w dolnej ścianie popielnika , ( pod DG ) ? 

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697242
Udostępnij na innych stronach

 

 

korzystając z okazji to uchyl lekko rąbka tajemnicy jak długo udało się przetrzymać otok Chudziaczkowi ?

 

Ja sama sobie tyle czasu przetrzymałam :blush:  - chyba z rok :facepalm: .

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697250
Udostępnij na innych stronach

Zatem proszę o dalszą wyrozumiałość  :)

 Szukałem w mojej okolicy ale niestety otok nie do dostania, a tak mi po głowie chodzi zrobienie Necówki , niezapomniany smak :tongue::)

 

 

Mam kilka kg.ale mrożonych zapakowanych próżniowo jak jesteś zainteresowany to pisz na PW.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697276
Udostępnij na innych stronach

 

 

Mam kilka kg.ale mrożonych zapakowanych próżniowo jak jesteś zainteresowany to pisz na PW.
 

Skorzystałem z życzliwości Kol. bilu72 za co serdecznie dziękuję  :), teraz czas na kulinaria  :thumbsup:

Edytowane przez EAnna
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697891
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.