Todek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ponieważ mięsa piekę na termometr skorygowałam temperatury i czas pieczenia Do jakiej temp. piekłaś? Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-633984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Do jakiej temp. piekłaś? Do 65 st, potem temperatura w środku jeszcze podeszła do 68. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-633986 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Do 65 st, potem temperatura w środku jeszcze podeszła do 68. Dziękuję. Jutro robię. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-633990 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zatem proszę o dalszą wyrozumiałość Aniu pełna wyrozumiałość, działajcie spokojnie bez nerwów , korzystając z okazji to uchyl lekko rąbka tajemnicy jak długo udało się przetrzymać otok Chudziaczkowi ? Szukałem w mojej okolicy ale niestety otok nie do dostania, a tak mi po głowie chodzi zrobienie Necówki , niezapomniany smak Wrócę do tematu Miki bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem czy zawór kulowy ograniczający dostęp powietrza będzie zamontowany w dolnej ścianie popielnika , ( pod DG ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697242 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 19 Lutego 2021 korzystając z okazji to uchyl lekko rąbka tajemnicy jak długo udało się przetrzymać otok Chudziaczkowi ? Ja sama sobie tyle czasu przetrzymałam - chyba z rok . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zatem proszę o dalszą wyrozumiałość Szukałem w mojej okolicy ale niestety otok nie do dostania, a tak mi po głowie chodzi zrobienie Necówki , niezapomniany smak Mam kilka kg.ale mrożonych zapakowanych próżniowo jak jesteś zainteresowany to pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 24 Lutego 2021 (edytowane) Mam kilka kg.ale mrożonych zapakowanych próżniowo jak jesteś zainteresowany to pisz na PW. Skorzystałem z życzliwości Kol. bilu72 za co serdecznie dziękuję , teraz czas na kulinaria Edytowane 24 Lutego 2021 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-697891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejas Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 25 Lutego 2021 Byłem ostatnio u lokalnego zabójcy i otok jest stale w sprzedaży. Cytuj no i się zaczęłociekawe jak się skończy Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7880-nec%C3%B3wka-eanny/page/2/#findComment-698105 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.