paweljack Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Dawno nic w temacie nie zamieszczałem, to będą piklingi. Drewno:buk, olcha, dąb. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8369-czv-w%C4%99dzenie-ryb-technologia-szczeg%C3%B3%C5%82owa/ Edytowane 21 Lutego 2022 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Trochę wieje ale słońce świeci, więc nie jest źle. Będzie co jeść w Święta. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nooo, toć to fabryka na pełnych obrotach, a raczej na pełnym dymie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grim_reefer Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Trochę wieje ale słońce świeci, więc nie jest źle. Będzie co jeść w Święta. 8B376386-D816-4360-86DA-8A9ABBEDA14A.jpeg Trojaczki Masz może gdzieś zdjęcie wej wędzarni w środku razem z wsadem? Chciałbym wiedzieć dziec mniej więcej ile ona mieści na raz - zastanawiałem się czy nie kupić takiej i postawić u szwagra, żeby go wciągnąć w wędzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Jest kilka zdjęć w tym temacie, choćby stronę wcześniej.Np: 5 polędwiczek3 polędwice ( a raczej połówki bo niskie są)3 szynki kulki1 cienki baleron https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10587-mój-sprzęt-do-wyrobów/?p=403622 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Szynka prawie gotowa Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Mały zestaw jak już się śledzie pokończą. Edytowane 20 Grudnia 2022 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #334 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Wędzonki klasy extra, bardzo ładne. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #335 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Wędzonki klasy extra, bardzo ładne. GratulujęDziękuję, Wesołych Świąt! Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.