EAnna Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Świąteczny baranek zaczął się peklować. A dlaczego ten baranek taki skrępowany Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ładny boczek;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Świąteczny baranek zaczął się peklować.A dlaczego ten baranek taki skrępowany Za karę. Ładny boczek;)Dzięki i ma ciekawy smak. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 PAweljack, ja nie bylam na szkoleniach a wiem ,ze ty swiezo po.Zawsze myslalam, ze mieso sznurujemy dopiero po peklowaniu, Czy ja robilam calty czas zle, czy jednak Ty wyprzedziles proces? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 PAweljack, ja nie bylam na szkoleniach a wiem ,ze ty swiezo po.Zawsze myslalam, ze mieso sznurujemy dopiero po peklowaniu, Czy ja robilam calty czas zle, czy jednak Ty wyprzedziles proces?Ja też zawsze sznuruję po peklowaniu ale ten udziec jest bez kości i jakiś, taki luźny. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 DZiekuje za odpowiedz, ale teraz to jak z peklowaniem czy nastrzykujesz w srodku ekstra?Jestes pewnien ,ze swieza baranine kupiles? Mieso baranie znam, i "luzny" , to nie powiedzialabym ze takie okreslenie do tego miesa powinno byc. Chyba ze nieprawidlowo zostalo odkrojone od kosci, tak jakby poszarpane , wtedy miesien nie trzyma sie dobrze. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To jagnięcina i świeżutka prosto z Nowej Zelandii. peklowanie z nastrzykiem a luźne bo nie ma kości, więc jest wolna przestrzeń. Nie wiem jak to inaczej określić. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 to czekam na wynik, bo ja bym peklowala bez sznurowania w takim wypadku, a pozniej dopiero , po peklowaniu dopiero bym ro zrobila. CZy dawales jakies przyprawy do peklowania ? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 świeżutka prosto z Nowej Zelandii. Dalej nie było, pewnie ze 2 lub 3 miesiące płyneła Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 to czekam na wynik, bo ja bym peklowala bez sznurowania w takim wypadku, a pozniej dopiero , po peklowaniu dopiero bym ro zrobila. CZy dawales jakies przyprawy do peklowania ?Tak, robiłem już stronę wcześniej, tamten był z kością a co do przypraw to są wg przepisu Kostka https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8054-udziec-jagniecy-wedzony-wgkostka/ Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 taki wedzony udziec do tego sos szpinakowy ,hmmmm pychota Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 sos szpinakowy ,hmmmm pychota Wątpię szpinak be.Do Świąt jestem też już przygotowany. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 piekne wedzoneczki szpinak jest mniamniusny a u mnie na te swieta bez moich wedzonek ,moze beda na ZIelone swiatki Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No i piękny zestaw startowy na święta;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W tym roku spoczęło na mnie po raz pierwszy, zadanie przygotowania szynki na śniadanie wielkanocne. Kupiłem dwa mięśnie szynki. Zapeklowałem z nastrzykiem 15% wagi, w jednodniowej w zalewie 13 % http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Później wiązanie, 12 godzin ociekania, wędzenie, parzenie. i po śniadaniu, do zdjęcia została końcówka. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Haaaa bo było miodzioooo;)) Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Oprócz salcesonów, trochę innego jadła. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 28 Września 2014 Trochę rybek dzisiaj, zrobię wreszcie pastę Kostka. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 28 Września 2014 Makrelka świetna sprawa;) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 28 Września 2014 zrobię wreszcie pastę Kostka Nie będziesz żałował Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 29 Września 2014 zrobię wreszcie pastę KostkaNie będziesz żałował No i nie żałuję, ten krem jest bardzo smaczny. Rewelacja! Dałem czosnek świeży, bo granulowany u mnie wysechł no i wędzoną słodką paprykę. Polecam! Przepis znajduje się tu: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/?p=360955 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 30 Września 2014 Także polecam. Również wspaniały jako chips dip. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 30 Września 2014 To naprawdę zacna i prosta pasta - również mogę gorąco polecić. Jakiś czas temu zrobiłem na próbę bo klasycznie robię z majonezem szczypiorkiem i jajkiem, i od tego czesu mam niestety zawsze podwójną robotę bo ma być "pół tak ; pół tak" ... człowiek sam sobie czasem w kolano strzela Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 13 Października 2014 Trochę powędziłem w weekend w tym dwie nowości Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 13 Października 2014 Pięknie ! A co to, te dwie kulki? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.