tusiaczek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 7 Marca 2014 Jak dla mnie we wszystkim... Mówią że w skórkach drobiowych kunuluje się najwięcej syfu itp. Jedyna skórka drobiowa jaką toleruję to na pueczonym kurczaku. A i to bardziej za łakomstwa... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339214 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Koperski Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 7 Marca 2014 Animus witajinteresuje mnie ten boczek rolowany. On jest czymś faszerowany? Cytuj pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 7 Marca 2014 Mówią że w skórkach ...... kunuluje się najwięcej syfu itp. Jedyna skórka ... jaką toleruję to na pueczonym kurczaku. A i to bardziej za łakomstwa...Hmmm pozostaje przed "użyciem" ściągać ... Taki duży chłopak i nie wie Ha ha ha Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 7 Marca 2014 Hmmm pozostaje przed "użyciem" ściągać ... Taki duży chłopak i nie wie Robercik chyba pomyliłeś adresata Toć ja napisałem że ściągam skórkę ..... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 7 Marca 2014 Ale napisałeś że czasem z łakomstwa nie Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 7 Marca 2014 Oj tam takie drobnostki będziesz człowiekowi wypominał Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 7 Marca 2014 Dziekuję Animus za wyczerpującą odpowiedź Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339305 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 8 Marca 2014 Animus witajinteresuje mnie ten boczek rolowany. On jest czymś faszerowany?Boczek od środka posypany majerankiem. Jak dla mnie we wszystkim... Mówią że w skórkach drobiowych kunuluje się najwięcej syfu itp. Jedyna skórka drobiowa jaką toleruję to na pueczonym kurczaku. A i to bardziej za łakomstwa...Ale gotowany kurczak też jest ok Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339323 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 9 Marca 2014 No fajne to chopie mosz;)) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-339737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 13 Marca 2014 Dzisiaj nadszedł czas na wędzone, poczyniłem zakupy za 9,99 gulaszowe, kiedyś podejrzałem przepis andrzeja k , oraz taką robioną przez tusiaczka cztery godziny peklowania, mielenie i osadzanie, suszenie i do wędzarni, po trzech godzinach parzenie i wyszła taka kiełbaska, pewnie będzie częściej gościć w naszym domu. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-340490 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 13 Marca 2014 Z czystego gulaszowego kiełbaska jest fajna na grilla ale np. dla nas tak "do ręki" już troszku za tłusta. Ja wypracowałem sobie tak że do gulaszowego dodaję jakieś 30% szynki i wtedy jest idealnie. Chociaż kilka razy trafiło mi się takie ładne gulaszowe że szynki nie musiałem dodawać... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-340493 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 13 Marca 2014 Powiem Ci że gulaszowe było ok, nie miało zbyt wiele tłustego. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-340495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 20 Marca 2014 Dziś urodziny teściowej poczyniony chlebek z pierwszej strony WB oraz wcześniej polędwica suszona a la parmeńska, pierwszy raz robiona meślę żę wyszła OK, nie za mocno słona, nastepnym razem dodam troszkę mniej ziółek, będzie zagrycha do kielicha. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-341621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 20 Marca 2014 mama chyba bardzo dumna z takiego synka zagrycha przednia Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-341636 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 20 Marca 2014 będzie zagrycha do kielicha. Moja teściowa nie zagryza. Ani nie zapija. Więc sałatka za zimna ani wódka za ciepła jej nie zaszkodzi. Ona po prostu nie pije alkoholu. MASAKRA ! Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-341639 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 22 Marca 2014 Oj animus,widzę że teściowej przajesz wes :D Ładny chlebuś a i polędwica zacnie wygląda Ona po prostu nie pije alkoholu. No to faktycznie nie za wesoło Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-342009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 22 Marca 2014 Animus, gratuluję wyrobów :clap: Podoba mi sie ten chlebek i szynka. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-342010 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 23 Marca 2014 Teściowa pić nie pije, zjeść lubi, postawić coś z procentem lubi, a teść choć ma 74 na karku niejednego by młodego przeskoczył Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-342124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Święta już za kilka dni, piękna pogoda więc wczoraj przyszedł czas na chłopską w/g Szczepana, https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/343-kielbasa-chlopska/, dzisiaj wędzenie, poczyniony też chlebek który od pierwszego razu zasmakował i często jest pieczony. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-346018 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Święta już za kilka dni, piękna pogoda więc wczoraj przyszedł czas na chłopską w/g Szczepana Kiełbaska na fotce koło chlebka jak lakierowana . Na widok , zapewne bardzo smaczna Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-346031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzięki Andrzejku za pozrdowienia i wzajemnie, Lakierowana nie jest bo prosto z beczułki, taka jakaś wyszła świecąca, po sparzeniu już się nie świeci , ale smaczek jest przedni. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-346046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kiełbaska się skończyła więc pognałem do sklepu, zakupiłem 4 kg. szynki bez kości, 1 kg boczku. Zapeklowałem, dodałem majeranek, pieprz jakieś 5% cukru i poł szklanki wody. Zmielone i wyszła kiełbaska, smakuje na zimno i na ciepło. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-357570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 13 Czerwca 2014 jakieś 5% cukru Czyli 50g/kg? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-357576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) No właśnie czytam i 5g na całość. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez animus Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-357592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
animus Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 1 Października 2014 Dzisiaj wędzenie schabik z pierwszej strony jak i baleronik, porcja mała bo młodsza częśc rodziny stwierdziła że czas się zachąć odchudzać tylko z czego. Baleron parzy się więc fotki co z niego wyjdzie później. Cytuj Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8963-wyroby-animus-a/page/3/#findComment-374560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.