eli55 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Abratek chyba masz racje , maki uzylam manitoba, ,serdeczne dzieki za odpowiedz , na nastepny raz spróbuje zrobic pół na pół z inna maka Edytowane 11 Lutego 2015 przez chudziak Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 11 Lutego 2015 manitoba to ma duzo glutenu w sobie ,dobra jest do moich bulek do hamburgerow. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 11 Lutego 2015 Eli, czy mozesz mi podac link to tego przepisu na rogale? Wydaje mi sie ,ze po prostu masz z geste ciasto. I to jest powodem tego efektu. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404150 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 11 Lutego 2015 Aniu strona na ktorej znalazlam przepis na rogaliki nazywa sie ; osmy kolor teczy: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404174 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Eli upieke je, jak tylko bede miala chlodny dzien . I napisze Tobie wszystko. Eli, ja wzykle musze brac poprawke na polskie przepisy bo u mnie maka jest inna , wilgotnosc rowniez i to zmienia konsystencje ciasta. To co w Polsce wychodzi cudowne u nas zwykle za ciezkie ciasto jest. I wlasnie pozniej jest efekt gumowego wypieku. Edytowane 11 Lutego 2015 przez ANNAM Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404209 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 14 Lutego 2015 ANNAM jestem ciekawa Twojego wypieku,dzisiaj upieklam sernik na kruchym ciescie ,z mrozonymi czeresniami upruzonumi w syropie wisniowym z cukrem,wyszedl pysznya ze nie chcialo mi sie robic kratki to zrobilam kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #407 Opublikowano 14 Lutego 2015 Eli super Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404762 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #408 Opublikowano 14 Lutego 2015 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404763 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #409 Opublikowano 14 Lutego 2015 Czereśnie w soku wiśniowym ,to już po prostu ekstrawagancja smakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-404786 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #410 Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj troszke popieklam , troche maslanych buleczek , rogalikow (inny przepis tez z netu) i na probe bułeczki hamburgerowe z przepisu termomihxa,na drugi raz spróbuje te z przepisu electryte wszystkie wypieki sa na 1 rocznice mojego wnusia Federico Edytowane 22 Lutego 2015 przez chudziak Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406446 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #411 Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzisiaj troszke popieklam CUDA !!! CUDA !!! krzknął bym.Podobnie krzyczała moja pierwsza była żona, jak ją zapytałem co sąsiad robi w naszym łóżku. Ale to nie istotne. Przepraszam, odbiegłem od tematu.Mam pytanie. Czy rogaliki zawijane w drugą stronę zawierają inne nadzienie ? Czy to taki sposób, aby lekko odróżnić ? Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406453 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #412 Opublikowano 22 Lutego 2015 dyzio odwrocilam je bo za bardzo odstawaly im czubki , ale jestes spostrzegawczy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406463 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #413 Opublikowano 22 Lutego 2015 Piekne wypieki, gratuluje . Musze tez kiedys poprobowac zrobic cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406470 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #414 Opublikowano 22 Lutego 2015 To moze sie troche zamienimy ,moje buleczki za Twoj piekny chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406474 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #415 Opublikowano 22 Lutego 2015 Eli te moje hamburgerowe doskonale sie zamrazaja , sa juz od 3 tyg w zamrazalce i smakuja jak swiezo upieczone ,wyjmuje na pol godziny wczesniej zeby sie odmrozily, wkladam do plastikowego woreczka.A wlasnie moj TZ zazyczyl sobie jutro rogaliki bo te byly Hitem Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #416 Opublikowano 22 Lutego 2015 te wszystkie wypieki sa na 1 rocznice mojego wnusia Federico Eli .. jest co świętować a wypieki jak zawsze piękne Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406478 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #417 Opublikowano 22 Lutego 2015 Na przyszly tydzien na pewno je upieke , musze troche zrobic miejsca w zamrazalce Dzieki Anus Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #418 Opublikowano 22 Lutego 2015 Eli zrob z maki manintoba Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #419 Opublikowano 22 Lutego 2015 Z samej manitoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406485 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #420 Opublikowano 22 Lutego 2015 Tak ,w przepisie jest wlasnie taka maka, ja nastepne tez zrobie z takiej tylko wczesniej nie mialam i zrobilam z normalnej jaka zawsze uzywam. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #421 Opublikowano 23 Lutego 2015 Eli dyzio pisał o rogalkach co im bardzo odstawały czubki , moze przed odwróceniem wstaw jakś fotke , może sie przyda Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-406835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #422 Opublikowano 20 Marca 2015 Dzisiaj zachcialo mi sie bialego pszennego chleba i upieklam , ale jeszcze cos takiego mi nigdy nie wyszlo, chleb albinos ,w srodku jest pieknie wypieczony , osrodek ma sprezysty i jest smaczny ,ale nie wiem dlaczego zostal bialy, pod spodem ladnie wypieczony , a ma tez chrupiaca skorke, jestem ciekawa czy ktos z Was potrafi mi powiedziec dlaczego sie nie zakolorowil Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-414388 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #423 Opublikowano 20 Marca 2015 Środek i miękisz ten Twój chlebek ma piękny Elu, ale czy nie był trochę za mocno popsikany wodą przed włożeniem do piekarnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-414389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #424 Opublikowano 20 Marca 2015 Wlasnie Jarku ze nie byl pryskany przed wlozeniem do piecyka, a dopiero po upieczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-414392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #425 Opublikowano 20 Marca 2015 czy ktos z Was potrafi mi powiedziec dlaczego sie nie zakolorowilMiałem podobnie, pomogła ANNAMhttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10537-gena-wyroby-domowe/?p=399432 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9076-moje-dzisiejsze-wypieki/page/17/#findComment-414395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.