Skocz do zawartości

Inne wyroby mięsne


arkadiusz

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zrobię to pokażę jak się kroi.Trzeba przed zawinięciem przygotować powierzchnię boczku i polędwicy i uplastycznić mięso.Będę kroił na maszynie to się zobaczy jak grube plasterki wyjdą.

Edytowane przez arkadiusz

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

Nie śpij tylko krój
 

 

Ja śpię i samo się robi :tongue: .Jutro będzie koniec parzenia.Na plasterki to licz w poniedziałek jak dobrze wystygnie. :D

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Obiecałem plasterki.

post-41296-0-57590000-1542643404_thumb.jpg

post-41296-0-05078200-1542643470_thumb.jpg

post-41296-0-57496500-1542643553_thumb.jpg

Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,

jak wielkiego zadania się podejmuje,

bo będzie musiał wymyślić

jeszcze dwadzieścia innych kłamstw,

żeby podtrzymać to jedno.

(Alexander Pope)

Nie odpowiadam na PW.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Super :thumbsup:  , dziekuje  :) bede musiala kiedy wyprobowac moze owiniecie boczkiem sprawdzi sie lepiej niz slonina.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.