Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

  1. Dzisiaj
  2. No i bardzo ładnie na weekend będzie w czym "nazbierać dymu"👍. Widzę, że zaniedbałeś ostatnio panującą futurystyczna modę w budownictwie wędzarni😉😂. Jednak coś klasyka to klasyka 👍.
  3. Coraz bliżej końca budowy 😉
  4. Super
  5. Witam , można prosić o dokładniejsze zdjęcia podłączenia sterownika nadziewarki do kiełbasy , z góry dziękuje

  6. Wpłata poszła.
  7. Masz rację Waldku.
  8. Smaczne mięso , trochę chude ale smaczne. Trzeba delikatnie obrabiać podobnie jak pierś z kurczaka.
  9. Raczej reklama strony w stopce.
  10. Bot?
  11. Jeszcze tylko rok w główce i poprosiłem o zmianę koloru tła pod kalendariami i ramek z czarnego na brąz.
  12. Witam czy jeszcze aktualna wędzarka
  13. Tak wygląda wersja robocza. Wysłałem już daty zlotów i myślę, że dzisiaj to domkniemy.
  14. 102,6 litra, czyli mozna 4 kg cukru odjac, nie licze mieszania sie roztworow.
  15. Boczek fot. nr 2
  16. Przelew poszedł
  17. Które z tych trzech (jedno wyżej) wybieramy?
  18. dostałem jeszcze kilka, ale to nie to. Dopiero dzisiaj, po monitach i dokładnym określeniu wymagań, zaczęło coś się zmieniać. To dostałem przed chwilą: Będę chciał zastąpić to zdjęcie w główce, tym:
  19. Z gestosci, sol - 2,15, cukier - 1,59, wynika, ze wyszlo 104 litry.
  20. Jak nakluwa sie, na wylot czy do jakiejs glebokosci, jaka srednica igly?
  21. Przelew poszedł, z co nieco dla prosiaczka
  22. A myślałem że temat już wygasa...
  23. ,,Białe złoto"
  24. Wczoraj
  25. Witam serdecznie. W czwartek ma mi kolega przywieźć dzika i właśnie muflon i o ile z dzika z wyrobami nie będzie większych problemów o tyle z muflona nie bardzo wiem co i jak przygotować oprócz tych kabanosów. Macie może jeszcze jakieś pomysły albo sprawdzone przepisy? Za wszystkie dobre rady będę bardzo wdzięczny.
  26. Przelew poszedł
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.