Cała aktywność
Kanał aktualizowany automatycznie
- Z ostatniej godziny
-
Dołączył do społeczności: Tomas123
- Dzisiaj
-
Dołączył do społeczności: ZenSte
-
Smaki Agi i Grzewloda
Grzewlod odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
-
Dołączył do społeczności: penny7
-
Gdzie polecacie zakupić jelita?
EAnna odpowiedział(a) na slodziaksos temat w Jelita, osłonki, przyprawy i dodatki
I tego się trzymaj. Od kilku lat kupuję tam jelita; jestem mega zadowolona. Poza tym mamy u Marcina zniżkę na hasło. -
Gdzie polecacie zakupić jelita?
Dawidk1 odpowiedział(a) na slodziaksos temat w Jelita, osłonki, przyprawy i dodatki
Nie wiedziałem trzeba kupić następnym razem. Masz rację lokalny patriotyzm spoko i polecam. W Swojskim większość rzeczy kupuję przyprawy sitka mąki itp -
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Basiek oraz górników 🌼🍻
-
Gdzie polecacie zakupić jelita?
szrekPL odpowiedział(a) na slodziaksos temat w Jelita, osłonki, przyprawy i dodatki
Jeżeli rozplątywanie to nie problem to bierz pęczek po co przepłacać, natomiast ,,kabanosowe" no tu jest trochę zabawy, Swojscy mają tubowane które wychodzą trochę taniej niż w Jeluxie a też są łatwiejsze w użyciu. Patriotyzm lokalny przemawia za tym żebyś brał u siebie. -
Super dzięki nie natknąłem się na to wcześniej, poczytam .
-
Poczytaj tutaj
-
Gdzie polecacie zakupić jelita?
Dawidk1 odpowiedział(a) na slodziaksos temat w Jelita, osłonki, przyprawy i dodatki
By nie śmiecić nowym tematem. Co sadzicie o tych jelitach nowość w jeluxie. Jelita wieprzowe premium na pasku kraj pochodzenia Polska. Dałem coś 35zł za 20m. Nie mam jeszcze za dużego doświadczenia bo dopiero raz robiłem kiełbasę. I jelita pierwszy raz kupowałem u siebie na miejscu w Swojski wyrób. Ale było ciężko rozplątac i odmierzyć. A na pierwsze kabanosy kupiłem na pasku i mega wygodnie i szybko. Macie jakieś na to patenty? -
Dołączył do społeczności: lepricon
-
- Wczoraj
-
Dołączył do społeczności: George.Homolka
-
Dołączył do społeczności: Tomasz Q
-
Dołączył do społeczności: Damian933
-
-
mooseIII obserwuje zawartość Tusiaczkowe wyroby....
-
Namawiałeś, namawiałeś i namówiłeś wobec tego za Twoje zdrowie zawieszę odwyk😉🤣.
-
Dołączył do społeczności: norberto4
-
Dołączył do społeczności: wojtekSAS900
-
Nie zapomnij popić zacnym trunkiem 😁
-
To może ja bo nigdy nie piekłem boczku w wędzarni albo dmucham na zimno albo parzę bo nie lubię gumy.😀 Najlepsze te z marketu 4 tygodniowe 🤣. No nic Janusz nie konsumuj tego białego marketowego świństwa ja za Twoje zdrowie zjem kawałek więcej czerwonego i też będzie dobrze😉. Dużo zdrowia życzę.
-
No mogłeś tak wyglądać rzeczywiście....ale jakie to ma znaczenie
-
Dokładnie.... A niech się ten w pierś uderzy kto nie "żarł" cieplutkiego boczku wyjętego prosto z wędzarni Pewnie wyglądałem jak troglodyta ociekający tłuszczem... w jednej kilo mięsa w drugiej pajda chleba 😂😁
-
Znaczy "białe mięso" jest dozwolone 😂😂 . Powrotu do zdrówka życzę 👍
-
Dziękuję, czy inne konserwy tej wielkości i tego typu np. fasolka i temu podobne też w tym samym czasie?
-
Na stronie głównej forum w linii wyszukiwania wpisujesz klipsownica. Możesz szukać Wszędzie lub Tematy. Naciskasz lupkę Może zmylił Cię komunikat: Nie znalazłeś tego, czego szukałeś? Należy przewinąć stronę w dół aby zobaczyć wyniki. W tym wypadku: Znaleziono 926 wyników Znaleziono 926 wyników
-
60 min.od czasu odpowietrzenia.
-
Pewnie że jest jak mniej MŻ to i nadzieja będzie. A jak człek przy wędzarni nie miał umiaru to teraz post. Zresztą już przed świętami 😄🤣
-
Drogi szybkowar ale fajny, jaki czas gotujesz puszki 850ml ? (bo to chyba takie)
-
Ohoho..., no chyba że jest
-
No i po chłopie😉😂. Ja w takiej sytuacji nie miałbym po co żyć no chyba, że jest nadzieja😉😂.
-
Andrzejx obserwuje zawartość Praktyczne porady Dziadka dla niewtajemniczonych
-
Co powiecie o takim sposobie wędzenia kiełbasy
Grzewlod odpowiedział(a) na adam_wado temat w Pierwsze pytania
Za to ja rozumiem wszystko i nie bedę tłumaczyć ponieważ jak to mówi mój przyjaciel, że na końcu i tak się dowiesz że jesteś gł... . Może pokusicie się o wyjaśnenie procesu, który każdy z Was poruszył w rozmowie. Bynajmniej ja tego nie zrobię. W razie pytań patrz pierwsze zdanie mojej wypowiedzi. Skutki mogą być takie same. Właśnie takie. W każdym razie wniosek jest jeden, panowanie nad procesem produkcji na każdym z etapów by osiągnąć zaplanowany wyrób. -
Jajeczko też było tylko zblendowane na pastę. Nie było źle. Co do wieprzowiny to wszystkie czerwone mięsa odpadają. 😄
