Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. @halusia@

    @halusia@

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      2

    • Postów

      11 041


  2. karolszymczak

    karolszymczak

    Prezes Klubów KPP i KPPS


    • Punkty

      1

    • Postów

      17 331


  3. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      1

    • Postów

      3 380


  4. wróbel75

    wróbel75

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      13 321


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 17.10.2023 uwzględniając wszystkie działy

  1. W jednej pigułce z piątkowego wędzenia 💪 Polędwica, Wiejska, Żywiecka drobiowa z książki Robert Winckiewicz z forum " beiot". . A'la żywiecka wp z płatkami chili gyros, Boczek oraz z mojego przepisu Pistacjowa, ale tym razem bez pistacji. Myśliwska. Wszystko podpiekane w wędzarni.
    2 punkty
  2. Wcale nie jestem zaskoczony że zestaw zniknął szybciej niż powstał 😊
    1 punkt
  3. I jak znam Twoje wędliny - Smaczne 😘
    1 punkt
  4. 1 punkt
  5. Dzięki Wosiu Wędzę w temp. 55 – 60*C, a podpiekam w temp. około 85*C przez godzinę. W składzie oprócz polędwicy, jest jeszcze II z boczku i III z golonki. Wędzarnię mam elektryczną, więc bezwładność duża i polegam na swojej praktyce. W różnych porach roku (temp. na zewnątrz), ta długość podpiekania jest trochę inna.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.