Skocz do zawartości

Ranking

  1. quadro555

    quadro555

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      1 888


  2. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      2 463


  3. Bagno

    Bagno

    Technolog Wędzarniczej Braci


    • Punkty

      1

    • Postów

      6 482


  4. karolszymczak

    karolszymczak

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      17 276


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 19.06.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Bardzo chuda. Boczek i karczek zapeklowałeś 18g/kg.? Jeżeli mógłbym coś podpowiedzieć, to nie wiadomo ile peklosoli zostało w szynce, czyli w pierwszej klasie. Moja rada albo dwie. Przekrój kawałek szynki i wrzuć na suchą rozgrzaną patelnię. Poczujesz slonosc ok. Pojutrze jak będziesz robił kiełbasę, to pierwsze pęto odparz i spróbuj . Jak mało słone to dopraw farsz. Po uwędzeniu do szybkiej konsumpcji.
    1 punkt
  2. W składzie więcej tłustego mięsa a przyprawy to pieprz czarny i czosnek. Chyba, że regionalnie dodaje się jeszcze inne przyprawy.
    1 punkt
  3. 1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.