Skocz do zawartości

Ranking

  1. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      4

    • Postów

      3 927


  2. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      1

    • Postów

      880


  3. arkadiusz

    arkadiusz

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      13 360


  4. karolszymczak

    karolszymczak

    **VIP**


    • Punkty

      1

    • Postów

      17 276


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 14.08.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. 3 punkty
  2. 1 punkt
  3. Dla mnie super. Struktura idealna. Smak taki jak powinien być ale z tym to jak już wcześniej mówiłem kwestia gustu, smaku. Najbliżsi zachwalają. Przepis sprawdzony.
    1 punkt
  4. Ja tego w ogóle nie napisałem. Nie da się porównać mięsa sprzed 20 lat od rolnika z obecnym z hodowli przemysłowych.Obecne jest bardziej kleiste.Moja krucha nie zawiera w ogóle mięsa ścięgnistego. Nie rozsypuje się i nie ma kiepskiej struktury.
    1 punkt
  5. Moi dziadkowie mieli tego typu wędzarnię. Jako małe dziecko przypatrywałem się jak taka wędzarnia działa. Zastanawiam się czy ludzie, którzy nie mieli dostępu do elektroniki nie wymyślili wtedy najbardziej ekonomicznej, efektywnej i najbardziej ekologicznej komory dojrzewającej. Także Szczepan, skoro zadałeś takie pytanie, to prosiłbym o odpowiedź czy myślę w dobrym kierunku... Uprzedzam, że nie mam zupełnie doswiadczenia w wyrobie wędlin dojrzewających i nie ukrywam, że nie są to moje smaki.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.