Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      4

    • Postów

      967


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      2

    • Postów

      4 252


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      2 597


  4. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      1

    • Postów

      46 137


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 17.12.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Święta są już tuż za pasem. Zmęczenie daje o sobie znać, a najtrudniejsze chwile dopiero przed nami. Mimo wszystko musimy wytrwać i dotrwać do końca.
    4 punkty
  2. No i bardzo ładnie na weekend będzie w czym "nazbierać dymu"👍. Widzę, że zaniedbałeś ostatnio panującą futurystyczna modę w budownictwie wędzarni😉😂. Jednak coś klasyka to klasyka 👍.
    1 punkt
  3. 1 punkt
  4. dostałem jeszcze kilka, ale to nie to. Dopiero dzisiaj, po monitach i dokładnym określeniu wymagań, zaczęło coś się zmieniać. To dostałem przed chwilą: Będę chciał zastąpić to zdjęcie w główce, tym:
    1 punkt
  5. Mariusz litości........90% to amatorzy. Dla mnie to też hobby. ALE UCZMY INNYCH WŁAŚNIE SZCZEGÓŁOWEGO ZROZUMIENIA, szczegółowych pojęć i zjawisk z tym związanych. Jak ktoś tego nie toleruje i nie chce się uczyć to jest You Tube i wreszcie Facebook - tam przyjmują wszystko i wszystkim karmią. Nie zrozum mnie, że jest to atak na Ciebie tylko prawidła technologii przetwórstwa, które mi i Tobie właśnie tutaj wpajano.
    1 punkt
  6. A mnie się wydaje że to ludzie powinni się dostosować do poziomu forum a nie forum do poziomu ludzi bez wzgl czy to amator jak ja czy ,,profesjonalny" wytwórca wędlin. W innym przypadku skończymy jak celebryci z YT .
    1 punkt
  7. Nie ma czegoś takiego to jakiś skrót myślowy wprowadzający w błąd. Słonina (surowy surowiec) -podskórna tkanka tłuszczowa. Smalec (produkt) - powstały w wyniku obróbki cieplnej.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.