paweljack Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 9 Maja 2017 gdybym zamiast do szynkowaru nadział tą masę do jelita białkowego i uwędził? Miro w pierwszym zdaniu napisał, że to eksperyment, szynkowa "normalnie" jest właśnie wędzona.Proponuję dział dla początkujących: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14098-porada-nr-5-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-jak-zrobi%C4%87-pierwsz%C4%85-kie%C5%82bas%C4%99-szynkow%C4%85/ Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marino166 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 9 Maja 2017 Dzięki panowie. Jestem świeżym użytkownikiem forum i ciężko wszystko na raz przyswoić. Czytam te materiały, ale jest tego sporo i nie wszystko jeszcze ogarnąłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550905 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 9 Maja 2017 Miłego czytania Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10558-szynkowa-parzona-wg-miro/page/3/#findComment-550913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.