bilu72 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Salceson podejście drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 9 Listopada 2015 Dzisiejszy chlebek i bułki z maszynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 11 Listopada 2015 Drożdżówki z Nute..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 11 Listopada 2015 Krem marchewkowo-pomarańczowy z nutą imbiru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ładne wyroby Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 11 Listopada 2015 Bilu mistrzowskie wyroby (pozwoliłem sobie przejrzeć temacik).. po prostu oczy jedzą, pękają z przejedzenia a chcą więcej Krem marchewkowo-pomarańczowy z nutą imbiru. z ptysiami jak Ania przepowiedziała kciuk w górę, bo ręce od oklasków bolą hehe Pozdrawiam! Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Drożdżówki z Nute.....Bilu .. drożdżówki choć nie lubię takich kremów czekoladowych to chętnie jedną bym spróbowała. pięknie zakręcone z ptysiami jak Ania przepowiedziała Robcio .. bo ja wróżka a tak poważnie, to najbardziej mi pasował właśnie groszek ptysiowy i dlatego tak napisałam na SB Bilu .. jak Twoja nalewka z winogron ? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jeszcze leżakuje zostanie zlana około 20-go i winogrona zaleję miodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 12 Listopada 2015 Chleb pszenny z boczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 12 Listopada 2015 Ze względu że przegarowałem chlebek troszkę pustawy w środku,ale smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 30 Listopada 2015 Polędwiczka wieprzowa w knelu z drobiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 1 Grudnia 2015 .... Ładne rzeczy Bilu wyprawiasz.... Nawet się czegoś nowego dowiedziałem.. ten knel mnie zaintrygował http://sjp.pwn.pl/sjp/knel;2563681http://sjp.pl/knel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Nawet się czegoś nowego dowiedziałem.. ten knel mnie zaintrygował Do masy knelowej użyłem; 30 dkg fileta z kurczaka100 ml śmietany 30%1 surowe jajko natki z zielonej pietruszki(wg.uznania)sól(himalajska) oraz pieprz(świeżo mielony) do smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Taki tam cytrynowy śledzik.Jutro degustacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cytryna zamiast octu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Cytryna zamiast octu?Nie tylko pstrąg lubi cytrynkę. Placuszki orzechowo-bananowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wczorajsza pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ładniu tu u Ciebie Bilu.... a jak smacznie Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Billu, ty ciasto przed nalozeniem farszu najpierw podpiekasz? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Nie podpiekam,może tak wygląda na pierwszej fotce bo jest nałożony sos.Ranty wyglądają jak spuchnięte ze względu że zawinąłem do nich ser. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pizza crust with cheese , lubie to Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Kilka zapiekanek i przedwczorajszy schabo-boczek z szynkowaru Edytowane 9 Grudnia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Brawo, nie wytrzymałem idę coś zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wczorajszy salceson,pizza i boczek z szynkowaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Widze ,ze w wielu tematach kroluje boczek rolowany. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.