Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór kolego, po przeczytaniu Twojego posta, jestem przekonany że nie rozumiesz tego co sam napisałeś, a nawet jestem pewien że nie potrafisz znaleźć podstaw do Twoich wywodów w wiedzy, która jest dostępna. Proponuję nie szukać trzeba na to poświęcić sporo czasu, ale decyzja należy do Ciebie.( Komora dyfuzyjna służy do obserwacji śladów cząstek pod wpływem promieniowania jonizującego - to jest cytat-zapewniam, że prawdziwy. Tak dla potwierdzenia opisanie wyżej diagnozy )

Obiecuję, że będę czytał wszystkie Twoje publikacje i starał się nie zajmować stanowiska. Jedynie w przypadku gdy będą zbyt fantazyjne i wyolbrzymione w skutkach zastanowię się czy podjąć dyskusję.

Forum czytam codziennie, uczę się przedmiotu głównego czyli domowego wyrobu wędlin, staram się dorównać do najlepszych, ale nawet pozycja w ogonie peletonu sprawia mi dużą przyjemność. Pozdrawiam

Edytowane przez Pacan Wojciech
Wojciech Pacan
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10814-feniksowe-d%C5%82ubanie/page/56/#findComment-1048913

9 godzin temu, Pacan Wojciech napisał(a):

Dobry wieczór kolego, po przeczytaniu Twojego posta, jestem przekonany że nie rozumiesz tego co sam napisałeś, a nawet jestem pewien że nie potrafisz znaleźć podstaw do Twoich wywodów w wiedzy, która jest dostępna. Proponuję nie szukać trzeba na to poświęcić sporo czasu, ale decyzja należy do Ciebie.( Komora dyfuzyjna służy do obserwacji śladów cząstek pod wpływem promieniowania jonizującego - to jest cytat-zapewniam, że prawdziwy. Tak dla potwierdzenia opisanie wyżej diagnozy )

Obiecuję, że będę czytał wszystkie Twoje publikacje i starał się nie zajmować stanowiska. Jedynie w przypadku gdy będą zbyt fantazyjne i wyolbrzymione w skutkach zastanowię się czy podjąć dyskusję.

Forum czytam codziennie, uczę się przedmiotu głównego czyli domowego wyrobu wędlin, staram się dorównać do najlepszych, ale nawet pozycja w ogonie peletonu sprawia mi dużą przyjemność. Pozdrawiam

" Do obserwacji czego?  Chyba skopiowałem. cytat ze strony jakiegoś laboratorium a my piszemy o wpływie temperatury na stal. Nie trzeba sięgać aż po laboratoria.   Można nazwać " dekompresyjna" itp. Słowo zapodane może w wielu branżach służyć jako nazewnictwo.  Raczej Waszmość  nie wziął żadnej lekcji do siebie i mataczy dalej. Co ten post wnosić na nie wiem. Podważasz  wiedzę  firmy i fachowców rzemieślników którzy zjedli żeby na swojej pracy.  Wejdź na stronę któregoś to znajdziesz wiele przykładów ich pracy jeśli nie szanujesz mojej.  Jak na razie jesteś gołosłownym dyskutantem posługujący się  tabelami których  widać sam nie rozumiesz. 

Screenshot_2025-11-19-07-05-43-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10814-feniksowe-d%C5%82ubanie/page/56/#findComment-1048950