Małgoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #101 Opublikowano 20 Lutego 2016 No coś TY??? Po 18 tej już lodówka się u mnie "szyfruje" Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-477834 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #102 Opublikowano 20 Lutego 2016 To już kącik cukierniczo-biszkoptowy mamy zaklepany na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-477839 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #103 Opublikowano 20 Lutego 2016 To już kącik cukierniczo-biszkoptowy mamy zaklepany na zlocie. Którym? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-477840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #104 Opublikowano 20 Lutego 2016 To już kącik cukierniczo-biszkoptowy mamy zaklepany na zlocie. :laugh: Tier, Jechane z nalewkami będzie To już kącik cukierniczo-biszkoptowy mamy zaklepany na zlocie. Którym? Zapewne w Gąsiorowie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-477848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #105 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zapewne w Gąsiorowie No to mnie ominie.. Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-477850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #106 Opublikowano 22 Lutego 2016 Tier, Jechane z nalewkami będzie Na taką odpowiedź liczyłem a swoją drogą ... do kawki taki kawałek bym chapnął.... mimo że to dużo "węgli" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-478352 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #107 Opublikowano 6 Marca 2016 Siemanderrrooo Ostatnimi czasy trochę więcej drepczę aczkolwiek mało wrzucam Jakiś czas temu skosztowałem wędliny dojrzewającej, która bardzo mi zasmakowała Zastanawiałem się nad jej zrobieniem ponieważ warunki do dojrzewania mam trochę słabe (ciepło) ale, że temperatura na zewnątrz nie wysoka, miejsce się znalazło, to za namową Brata ArkoGdynia postanowiłem spróbować... Podjąłem pierwszą próbę zrobienia polędwicy dojrzewającej... Przepisów na forum jest cała masa więc nie będę powielał Poniżej zamieszczam zdjęcia: Smak... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #108 Opublikowano 6 Marca 2016 No i Brawo Kamil wielkie brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482775 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #109 Opublikowano 7 Marca 2016 Jakiś czas temu skosztowałem wędliny dojrzewającej, która bardzo mi zasmakowała I teraz już będziesz je robił Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482779 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #110 Opublikowano 7 Marca 2016 Kamil, jak na pierwszy raz to całkiem fajnie ci to wyszło w jakich przyprawach robiłeś ? Po ilu dniach taki efekt uzyskałeś ? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #111 Opublikowano 7 Marca 2016 Pięknie Ci wyszła ta dojrzewająca polędwica. Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482792 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #112 Opublikowano 7 Marca 2016 Smak... No Kamilu...... czapki z głów! przecież to jest idealna dojrzewająca.... Szybko teraz musisz narobić ich tyle co by na Gąsiorkowo starczyło!! Przepiękny wyrób i to za pierwszym razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482800 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #113 Opublikowano 7 Marca 2016 Bardzo dziękuję za opinie... w jakich przyprawach robiłeś ? Po ilu dniach taki efekt uzyskałeś ? Artur, przyprawy to czosnek i czubryca 2 dni w temperaturze pokojowej +/- 20*C, 7 dni w temperaturze 9-11*C Szybko teraz musisz narobić ich tyle co by na Gąsiorkowo starczyło!! Kombinuję co tu zrobić żeby zrobić, ale nie mam pakowarki, a bez niej to raczej ani rusz żeby do końca maja wytrzymała... No nic... zabiorę płyny... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-482993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #114 Opublikowano 8 Marca 2016 Kamil pysznie wyglada Twoj tort i pieknie poledwica :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-483078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #115 Opublikowano 8 Marca 2016 Kamil przysyłaj do mnie ....zapakuję ..... ja mam .....pakowaczkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-483154 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #116 Opublikowano 25 Marca 2016 Witajcie... Jakąś chwilę temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Zelmerka "8-ki" Z tego modelu korzystałem już wcześniej, ale w końcu zdecydowałem się zakupić własną... Oczywiście trzeba było ją wypróbować... a, że Święta Wielkanocne tuż tuż postanowiłem zrobić białą kiełbasę Kilka "mięsków"... i na pierwszy raz wyszło blisko 4kg Nie jest ona do końca "biała" bo jest "lekko różowa" Zdjęcie poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #117 Opublikowano 25 Marca 2016 Kamil piekna jes,t u mnie na ekranie to bialutka ze ho ho !!!! Spokojnych swiat !!!!! Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #118 Opublikowano 26 Marca 2016 Nie jest ona do końca "biała" bo jest "lekko różowa Najważniejsze że smaczna . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #119 Opublikowano 26 Marca 2016 Jak to ja nazywam "na bialo " wazne ze smaczna ,i majerankowa chyba bo widac Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #120 Opublikowano 26 Marca 2016 Tak, bardzo smaczna... Już białej nie kupię... Majeranku dałem troszkę więcej... ze 2g Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #121 Opublikowano 27 Marca 2016 Brawo Kamil , najwazniejsze to zaczac i ze smakuje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-487917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #122 Opublikowano 29 Marca 2016 Oczywiście trzeba było ją wypróbować... a, że Święta Wielkanocne tuż tuż postanowiłem zrobić białą kiełbasę Kamilu... patriotyczna "biało- różowa" wyszła świetnie.... Jak już teraz zasmakowałeś swojego to wpadłeś chłopie jak śliwka w kompot! Sklepowe będzie Ci teraz w gębie "rosło" Wielkie brawa za pierwszą kiełbaskę! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-488091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #123 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgadza się Elu, najważniejsze to zacząć Myślę, że teraz będzie coraz lepiej... - przynajmniej taka mam nadzieję Jak już teraz zasmakowałeś swojego to wpadłeś chłopie jak śliwka w kompot! Sklepowe będzie Ci teraz w gębie "rosło" "Najgorsze" jest to... że od razu sam się zawekowałem A co do tego rośnięcia... - Co zrobisz Bracie... co zrobisz... Trzeba będzie dreptać Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-488093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #124 Opublikowano 29 Marca 2016 "Najgorsze" jest to... że od razu sam się zawekowałem Te różnie definiowane stany to taka sympatyczna przypadłość kiełbasofilska Też tak mam... Kamil widać, ze kierunek właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-488097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #125 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tak sobie pomyślałem, że cosik wrzucę Naleśnik z serkiem mascarpone, truskawkami i bitą śmietaną Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11178-moje-gotowanie-kamil_1/page/5/#findComment-493811 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.