Muski Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 13 Stycznia 2019 ja jestem jak najbardziej na tak Macie do mnie telefon - to łatwa sprawa Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-620492 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 23 Lutego 2019 Z sympatią… - mistrzynią… zupy PHO z tłustym mostkiem wołowym i nie tylko - wiem zaraz o tych smakołykach się dowiem o deserach nie wspomnę -rewelacjaFotki potraw niestety ma Alinka i Krystian - może wkleją ..... Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Fotki potraw niestety ma Alinka i Krystian - może wkleją Pewnie że wkleją nie wiele mamy ale najważniejsze takZupa Pho bo tai gau na tłustym mostku Moja porcja i Małgosi była bez makaronu Panowie mieli wersję z makaronem Co było na tym talerzu to może Krystian lub Waldek objaśni Ja poprosiłam tylko chrupiący boczek z sałatą i orzeszkami. Na deser był pyszny koktajl z avokado i mleczka kokosowegoale nikt nie pomyślał aby go obfocić Uwierzcie na słowo że był Mniam, Mniam Dziękuję za cudowne spotkanie Edytowane 23 Lutego 2019 przez Alinka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 23 Lutego 2019 Moja porcja i Małgosi była bez makaronu Twoja i moja Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624626 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 23 Lutego 2019 Z sympatią… - mistrzynią… zupy PHO z tłustym mostkiem wołowym A mnie nie zabraliście. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 23 Lutego 2019 A mnie nie zabraliście. Todek - Kiedy ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624656 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Co było na tym talerzu to może Krystian lub Waldek objaśni- bardzo proszę o info, co to za smakowitości. Edytowane 23 Lutego 2019 przez Gwizdek Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624665 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 23 Lutego 2019 Z sympatią… - mistrzynią… zupy PHO z tłustym mostkiem wołowymA mnie nie zabraliście. Todek następnym razem pojedziemy bo naprawdę warto poznać oryginalny smak Pho Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 23 Lutego 2019 Z sympatią… - mistrzynią… zupy PHO z tłustym mostkiem wołowymA mnie nie zabraliście. Todek następnym razem pojedziemy bo naprawdę warto poznać oryginalny smak Pho Krystian widzę że Ci się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Krystian widzę że Ci się spodobało Tak bardzo mi sie spodobało bo jest tam tego tyle że to raj dla azjatyckich smaków.. Edytowane 24 Lutego 2019 przez EAnna Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alinka Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 23 Lutego 2019 Tak bardzo mi sie spodobało bo jest tam tego tyle że to raj dla azjatyckich smaków.. No dokładnie.Tygodnia by było za mało żeby posmakować wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 24 Lutego 2019 Walduś dziękuje za wspaniale spędzony dzień z tobą i Małgosią oraz Alinką otworzyłeś tym samym wrota do innych smaków pokazałeś nam coś czego u nas się nie spotyka, różnicę widoczną gołym okiem zarówno w smaku jak i wizualnie jeśli chodzi o przyprawy.. kaszanka przednia jadłem na surowo bez podgrzewania,a czy podgrzana smakuje inaczej Waldek Kimchi pierwsza klasa ostro wchodzi.. mniam. A teraz czas na fotorelację Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 24 Lutego 2019 tworzyłeś tym samym wrota do innych smaków pokazałeś nam coś czego u nas się nie spotyka, różnicę widoczną gołym okiem zarówno w smaku jak i wizualnie jeśli chodzi o przyprawy Tak naprawdę , to o to chodzi- ba poznasz różnice nawet w korze cynamonu i kardamonu -naprawdę inne. Krystek - to nawet mniej jak promil tych inności ale zawsze mały krok do przodu Może kiedyś uda się spotkać w większym gronie A Wietnamczycy jak widziałeś bardzo serdeczni Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 24 Lutego 2019 tworzyłeś tym samym wrota do innych smaków pokazałeś nam coś czego u nas się nie spotyka, różnicę widoczną gołym okiem zarówno w smaku jak i wizualnie jeśli chodzi o przyprawyTak naprawdę , to o to chodzi- ba poznasz różnice nawet w korze cynamonu i kardamonu -naprawdę inne. Krystek - to nawet mniej jak promil tych inności ale zawsze mały krok do przodu Może kiedyś uda się spotkać w większym gronie A Wietnamczycy jak widziałeś bardzo serdeczni Tak przyjęli nas bardzo przyjaźnie jak swoich :) Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624715 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 24 Lutego 2019 Wietnamczycy jak widziałeś bardzo serdeczni Studiowałam w czasach, gdy nasze państwo przygarniało w celach edukacyjnych wielu Wietnamczyków.Mieli specjalną szkołę we Wrocławiu (pozostali studenci zagraniczni startowali w Łodzi), w trakcie studiów mieszkali już w naszych akademikach.Pierwsze zetkniecie z ich kuchnią nie było zbyt miłe, był to nieciekawy, rybi zapach, buchający z kuchni, gdzie aktualnie urzędowali Pierwszy poczęstunek - budził ciekawość i zakończył się ogniem na końcu przewodu pokarmowego Powoli poznawałam ich smaki i produkty, u nas nieznane. Było coraz smaczniej i sympatyczniej Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 24 Lutego 2019 Jak ostro weszło i ostro wyszło to musiało być naprawdę ostre..???????? sos rybny to składnik podstawowy wielu dać azjatyckich w większości zastępuje właśnie sól.. już czuję jak to musiało ładnie pachnieć w tamtych latach jak większość społeczeństwa była pewnie na "nie" z nowymi smakami.. ???????????? Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-624723 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian252 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak jak Waldku obiecałem udostępniam i u Ciebie link do chrupkiego boczusia którego smajstrowalem po wizycie z tobą i Alinką na Wólce Kosowskiej cały opis jest u mnie na kąciku. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15125-krystian-w-kuchni/?p=628517 Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez krystian252 Cytuj „Dopóki nie uczynisz nieświadomego – świadomym, będzie ono kierowało Twoim życiem, a Ty będziesz nazywał to przeznaczeniem“ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-628518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 udostępniam i u Ciebie Dzięki - widać zafascynowanie "nowymi odkryciami" kubków smakowych -wygląda apetycznie Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-628522 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 11 Maja 2019 Mała zagadka ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 11 Maja 2019 Swinskie ucho po koreansku Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 11 Maja 2019 Swinskie ucho po koreanskuNoooo TAAK - szybka dobra odpowiedź - a to:? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 11 Maja 2019 Nozki po koreansku Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 11 Maja 2019 Nozki po koreansku To poziom 2 - już nie takie oczywiste - dla ułatwienia - pospolite danie wietnamskie Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 11 Maja 2019 pho bo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631200 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 11 Maja 2019 pho bo Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14245-azjatyckie-smako%C5%82yki/page/6/#findComment-631201 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.