Maxell Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 245,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski10. Julitta Kamińska11. Piotr Kawalec (wpłata 245,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)14. Przemysław Malinowski15. Dariusz Koszewski...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 18 Listopada 2017 Ile kosztował by mnie kurs od piątku do 13.00 w sobotę Zbyszek. Szkoda, że chcesz opuścić grono kursantów tak wcześnie. Nie będzie Cię na jednym z ważniejszych elementów kursu-degustacja wyrobów i zabranie przydzielonej porcji wyrobów z dziczyzny. Moim zdaniem warto pomyśleć. Jeśli nie to 430, 00 zł.[Dodano: 18 lis 2017 - 21:04]Pragnę poinformować niezdecydowanych, że kurs odbędzie się w wyznaczonym terminie. Wpłacajcie brakujące kwoty. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 19 Listopada 2017 kurs odbędzie się w wyznaczonym terminie. To świetna wiadomość - Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 19 Listopada 2017 Szkoda że termin niestety dla mnie nie korzystny ???? może kolejny przypasuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski (wpłata 490,00 zł)3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 490,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski (wpłata 250,00 zł)10. Julitta Kamińska (wpłata 250,00 zł)11. Piotr Kawalec (wpłata 490,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)14. Przemysław Malinowski (wpłata 490,00 zł)15. Dariusz Koszewski (wpłata 490,00 zł)16. Jerzy Pirogowicz17. Anna...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 22 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 20 Listopada 2017 Czy ktoś udający się z Warszawy lub przejeżdżający przez stolicę do miejsca szkolenia mógłby zabrać uczestniczkę kursu.Proszę o informację na forum. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja będę przejeżdżał około godziny 14:00 do 15:00 (oczywiście jak się wszystko zsynchronizuje) bo 400 km do zdobienia - podobno według Google najszybciej. Mam nadzieję że się nie spóźnię bo na początku najważniejsze.A i jeszcze jedno (pytanie z gatunku czy wieść drewno do lasu) - czy ktoś z innych regionów chciałby spróbować kiełbasy z oczkiem - czyli u nas swojskiej - na soli? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 20 Listopada 2017 czy ktoś z innych regionów chciałby spróbować kiełbasy z oczkiem - czyli u nas swojskiej - na soli? Byłem kilka razy na kursie ....... zawsze wszelakie swojskie do degustacji jest mile widziane ...... szczególnie przy nocnych pogawędkach Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576481 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 21 Listopada 2017 mógłby zabrać uczestniczkę kursu. mógłbym - poproszę o namiary na uczestniczkę [Dodano: 21 lis 2017 - 07:34] chciałby spróbować kiełbasy z oczkiem cenne doświadczenia na kurs - jasne Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsi Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 21 Listopada 2017 - czy ktoś z innych regionów chciałby spróbować kiełbasy z oczkiem - czyli u nas swojskiej - na soli? Gdy byłem na kursie podstawowym w lipowej dolinie był tam chłopak z podkarpackiego który mówił właśnie o takiej kiełbasie, wszyscy żałowaliśmy że nic nie przywiózł na spróbowanie a on sam po prostu nie pomyślał od tamtej pory nie miałem okazji takowej spróbować choć przymierzałem się do jej zrobienia. Jakoś nie wyszło A więc nie żałuj bracie, ja również postaram się coś przywieźć nie tylko do jedzenia bo to chyba sobota Andrzejkowa Bagno stawia Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 21 Listopada 2017 Kiełbaska z oczkiem jak najbardziej - mile widziana.@Chopinn. Sprawa przywozu będzie załatwiona przez kol.Waldka. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576572 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopinnn Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 21 Listopada 2017 - czy ktoś z innych regionów chciałby spróbować kiełbasy z oczkiem - czyli u nas swojskiej - na soli? Gdy byłem na kursie podstawowym w lipowej dolinie był tam chłopak z podkarpackiego który mówił właśnie o takiej kiełbasie, wszyscy żałowaliśmy że nic nie przywiózł na spróbowanie a on sam po prostu nie pomyślał Nic nie będę mówił ale to chyba ja... się zrehabilituję - przywiozę z trzech masarni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576577 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdann Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 22 Listopada 2017 Prośba do Maxella o zapisanie mnie na kurs-opłata na miejscu w Łazach Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Zapraszam Państwa do uczestnictwa w kolejnym Kursie Specjalistycznym Technologia przetwórstwa Dziczyzny, "DZICZYZNA - LISTOPAD 2017", o numerze 8/17,Kurs odbędzie się w dniach 24-26 listopada 2017 r. w SDM Łazy k/Krasnosielca. Więcej informacji na stronie SDM ( www.szkoladomowegomasarstwa.pl zakładka Oferta szkoleń)Zapisów proszę dokonywać poprzez stronę SDM.Lista chętnych do uczestnictwa w kursie "Dziczyzna - listpopad 2017": 1. Waldemar Gwiazdowski (wpłata 490,00 zł)2. Sławomir Kacperski (wpłata 490,00 zł)3. Bolesław Jastak4. Tomasz Tomasik (wpłata 490,00 zł)5. Filip Graczyk (wpłata 250,00 zł)6. Rafał Góralski (wpłata 490,00 zł)7. Robert Szlachcic (wpłata 490,00 zł)8. Marta Szlachcic - osoba towarzysząca (noclegi i wyżywienie)9. Zbigniew Głażewski (wpłata 250,00 zł)10. Julitta Kamińska (wpłata 250,00 zł)11. Piotr Kawalec (wpłata 490,00 zł)12. Marcin Niewiadomski (wpłata 245,00 zł)13. Adam Białas (wpłata 490,00 zł)14. Przemysław Malinowski (wpłata 490,00 zł)15. Dariusz Koszewski (wpłata 490,00 zł)16. Jerzy Pirogowicz17. Anna18. bogdann19. Tomasz Tomaszek20. Piotr Ostrowski...26. Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:- piątek - obiadokolacja,- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam także należy dokonać zapisu.ZAPRASZAMY Edytowane 23 Listopada 2017 przez Maxell Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-576695 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tak cichutko w tym temacie ,tak jakby kurs się nie odbył. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tak cichutko w tym temacie ,tak jakby kurs się nie odbył. Kursanci zmęczeni ..... musiało być dużo pracy :D Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577228 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 27 Listopada 2017 przez DZIADEK Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tak cichutko w tym temacie To był jeden z wyjątkowych KURSÓW - 8 wyrobów + 2 pokazowe Dziadka - chyba Rekord - Niestety musze popracować nad zdjęciami robiąc ostatnio foto do książki nie przestawiłem rozdzielczości i wyszły duuuuże - musze zmniejszyć i wstawie - Jeszcze raz Wielkie dzięki za kolejną jakże cenną edukację Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opowiadać by było długo - zażarte dyskusje pierwszego dnia trwały do 3 nad ranem - ale jedno foto = 1000słów : [Dodano: 27 lis 2017 - 11:36]prace trwały - Kursanci ciekawi rzemiosła [Dodano: 27 lis 2017 - 12:00]prace - jndywidualnie i zespołowo [Dodano: 27 lis 2017 - 12:08]Było majsterkowanie iii na 10 rąk może nawet 12 każdy chciał przemieszać farsz na kabanosy [Dodano: 27 lis 2017 - 12:15]były popisy obierania i siekania czosnku :a że nie tylko pracą człowiek żyje były deserki................. SUPER wyroby kulinarne Przemiłej Gospodyni i dalej praca: [Dodano: 27 lis 2017 - 12:21]im więcej pracy tym więcej pyszności a nawet podjadanie : Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek96 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 27 Listopada 2017 No no no kurs pierwsza liga na następny muszę się wbić oby tylko termin przypasował Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577249 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 27 Listopada 2017 Ba.... nawet był gość specjalny :[Dodano: 27 lis 2017 - 12:31]i blisko do finału: [Dodano: 27 lis 2017 - 12:35]Do zobaczenia TAK TAK na następnym kursie ...................... A TO - CAŁE KLU z SERDECZNYMI PODZIĘKOWANIAMI Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577250 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 27 Listopada 2017 Brawo Waldek. Super fotorelacja. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577273 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 27 Listopada 2017 na następny muszę się wbićNam też może wreszcie się uda. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 27 Listopada 2017 Super fotorelacja. Brakowało Cię Jarku Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577291 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 27 Listopada 2017 A może coś o zwierzynie napiszecie i o wyrobach Dzika rozpoznałam na zdjęciu, z tabeli DZIADKA widać, że było jeszcze dwoje innych zwierząt.Bardzo fajny kurs, zadroszczę uczestnikom, pozdrawiam prowadzacych Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14541-kurs-specjalistyczny-nr-817-technologia-przetw%C3%B3rstwa-dziczyzny-w-dniach-24-26-listopada-2017-r/page/2/#findComment-577309 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.