sverige2 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 15 Lutego 2018 Prz3mk0, już wielokrotnie o tym pisałem, ale przypomnę ponownie. Dodaj po 1 łyżce stołowej suchego puree ziemniaczanego na 1 bochenek, (nie rezygnując z maślanki), a zobaczysz jak korzystnie wpłynie to na jakość samego chleba, jak też i okres jego przechowywania w stanie świeżym .http://allegro.pl/puree-ziemniaczane-18-porcji-510g-de-i5713749621.html Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588924 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofikan Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 15 Lutego 2018 Czy nie wystarczy zwykła mąka ziemniaczana? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588957 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 16 Lutego 2018 Nie, niestety nie wystarczy, bo spróbuj np. do kotleta schabowego podać klej ze skrobi ziemniaczanej, zamiast ziemniaczanego puree . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 16 Lutego 2018 Można spróbować dodać ugotowanego zmiażdzonego ziemniaka. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-588983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 16 Lutego 2018 (edytowane) Ja daje srute zbozowa tez pieknie trzyma swieżosc. Edytowane 16 Lutego 2018 przez EAnna Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 16 Lutego 2018 Tu jednak nie chodzi ani o śrutę, ani też o ugotowanego ziemniaka, lecz o to o czym napisałem, i puree nie musi być niemieckie, bo są również polskie :https://sklep.mlynoliwski.pl/p/1886/1006/ziemniak-w-proszku-puree-500-g-ziemniak-w-proszku-dodatki-piekarnicze.html Każdy może sobie dowolnie dodawać co chce, i co mu w duszy gra, chleby piecze się przecież różnie, i z różnych składników . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 16 Lutego 2018 O to chodzi?https://sklep.mlynoliwski.pl/c/1886/ziemniak-w-proszku-dodatki-piekarnicze.html Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 16 Lutego 2018 Tak Pawle, dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-589029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 4 Marca 2018 http://m.interia.pl/interia-tv/video,vId,2173213 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15041-chleb-na-zakwasie/page/2/#findComment-590918 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.