Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie raczej nie będę się odzywał, bo jeszcze mam za mało doświadczenia. Pytać też nie mam potrzeby, bo wszystko na razie znajduję na stronie lub na forum.

Witaj południowy kolego !

Misza utrzymuj z nami więź /tematów jest dużo nie tylko o mięsie/ z pewnością posiadasz wartości, które i nam mogą w czymś pomóc :lol:, a i osobiście przydałoby się poznać - zlot niebawem :grin:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109286
Udostępnij na innych stronach

Witam serdecznie krajana z Gdyni :grin: . Coraz nas tu więcej z czego się bardzo cieszę . Misza ciebie też serdecznie witam na naszym forum.

Hanka_Kaszubka33

Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem....

GDYNIA MOJE MIASTO

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109288
Udostępnij na innych stronach

Witaj Misza ,myślę ,że jednak wkleisz wkrótce zdjęcia swoich wędzonek i wędzarni a i kiełbasa nie taka straszna jak Ci się zdaje :grin:

Wędzonki zjedzone, została tylko wędzarnia :wink:

http://i5.photobucket.com/albums/y175/Misza74/www/wedzarnia.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109294
Udostępnij na innych stronach

Witam serdecznie.

Witam serdecznie!

Witam, witam

Witam wszystkich

Witam wszystkich serdecznie

Witam serdecznie wszystkich

Witam Szanowne Grono!

Witam Was serdecznie :smile:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109437
Udostępnij na innych stronach

Padwa Północy pozdrawia Brać Wędzarniczą.

Wielki Szacun dla pomysłodawców, administratorów, moderatorów, aktywnych forumowiczów tej strony i wszystkich kogo pomiąłem. :clap:

Jesteście wielcy.

Ja na razie jestem na etapie asystowania żonie przy pasztetach i słoikach z mielonką. :lol:

Trzymajcie się ciepło.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109451
Udostępnij na innych stronach

Padwa Północy pozdrawia Brać Wędzarniczą.

Witam :smile:

Ja na razie jestem na etapie asystowania żonie przy pasztetach i słoikach z mielonką. :lol:

Poczytasz, poćwiczysz koledzy i koleżanki Ci pomogą i wtedy małżonka będzie asystować :smile:

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109455
Udostępnij na innych stronach

Witam.

Właśnie dołączyłem aktywnie do tego szacownego forum. Do tej pory korzystałem tylko z porad , przepisów i pomysłów . Jestem po pierwszych próbach , mała wędzarenka zbudowana , pierwsze wędzonki i kiełbaska była na Święta , akurat dzisiaj zmagam się z pierwszym salcesonem i testuję nowy szynkowar. A w piekarniku piecze się żytni chlebek. Niebawem przedstawię efekty mojej pracy.

Pozdrawiam serdecznie z Wadowic

Apri

Lepiej być grubym niż głupim , lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109472
Udostępnij na innych stronach

Witam serdecznie Szanowną Grupę. Jestem z Torunia.

"Zadymiam" już od jakiegoś czasu. Niestety zimą spalono mi

moja drewnianą działkowa wędzarenke.... :cry:

Robię następną murowaną dzięki planom i fotkom zamieszczonym na Forum.

Z murowaniem nie miałem do czynienia, ale myślę, że sobie jakoś poradzę.

Drewniana byłaby lepsza no ale cóż, tej "betonowej" może mi nie spalą.

Pozdrawiam gorąco.

Dla chcącego nie ma NIC.....
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109561
Udostępnij na innych stronach

Witaj :grin:

jem mięso od ponad 20 lat

To najwyższa pora, żeby zacząć jeść nie tylko mięso ale i wędliny własnoręcznie zrobione z tego mięsa :grin:

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=47286#47286http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF

 

Piszę poprawnie po polsku. (Przynajmniej się staram ;P)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-109575
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Witam serdecznie wszystkich "producentów" i zadymiaczy. Jestem z Płocka.

Jeszcze nie wykonałem i nie zadymiłem czegokolwiek. Ale jako "student" kursu

4/2010 jestem na dobrej drodze.Aktualnie w oparciu o wędzarnię Papli pracuję nad projektem swojej.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-110053
Udostępnij na innych stronach

Czołem Wszystkim,

 

Jestem już po debiucie kiełbasianym i szynkowarowym, co zawdzięczam oczywiście tej świetnej stronie.

Rodzina jest wyrobami zachwycona, a ja dodatkowo relaksuje się robiąc te pyszności.

Przyjemne z pożytecznym :)

 

Cieszę się, że mogłem do Was dołączyć!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-110374
Udostępnij na innych stronach

Rodzina jest wyrobami zachwycona, a ja dodatkowo relaksuje się robiąc te pyszności.

Jak są wszyscy zadowoleni to już nic więcej nie potrzeba . Rozwijaj swoje umiejętności , karm rodzinkę i chwal się swoimi wyrobami na forum . Fotki mile widziane . :grin:

 

 

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-110377
Udostępnij na innych stronach

Pozdrawiam Was wszystkich,

 

Jestem nauczycielem akademickim i mieszczucho-wieśniakiem: mam pracę i mieszkanie w mieście i od 10 lat alternatywę w postaci domu na wsi, na malowniczych Pałukach, gdzie spędzam sporo czasu. Tamże, za radą sąsiadów, zbudowałem najprostszą wędzarnię z metalowej beczki z kominkiem. Mam za sobą bardzo zachęcające próby wędzenia ryb, szynek, polędwiczek i schabu.

 

Teraz zamierzam podjąć próbę wyrobu własnych wędlin.

 

Jestem pod wrażeniem ilości wiedzy zgromadzonej na tym forum. Zaczynam od podwawelskiej! Dam znać, jak wyszła, ale przeczucie mi mówi, że będzie super! :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/69/#findComment-110504
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.