EAnna Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #7951 Opublikowano 17 Lutego 2023 chciałem zaczerpnąć trochę wiedzy Witaj @robaczku" Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prybov Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7952 Opublikowano 6 Marca 2023 Dzień dobry, jestem Paweł, przy wędzeniu obracam się jakiś czas ale samemu za często tego nie robiłem, głównie pomoc dziadkowi czy tacie w wyrobach. Teraz jak mam miejsce i jestem po szkoleniach (jakiś czas temu) i większej ilości czasu na poświęcenie się temu zagadnieniu chciałem na dobre wkroczyć do wędzarniczej braci. Pierwszy prozaiczny problem to jaką wędzarnię kupić (Booxa czy Borniak) potem będę pewnie wracał do Was z pytaniami i prośbami o pomoc w wyrobach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7953 Opublikowano 6 Marca 2023 chciałem na dobre wkroczyć do wędzarniczej braci Witaj , ja osobiście mam Borniaka Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1977 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7954 Opublikowano 14 Marca 2023 Witam Wszystkich forumowiczów !!! Marzenia się spełniają, kończę budowę wędzarni i mam nadzieje że z waszą pomocą już niedługo zażyje czegoś co sam uwędziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7955 Opublikowano 14 Marca 2023 Witaj @Michał1977, z waszą pomocą już niedługo zażyje czegoś co sam uwędziłem. Pomagasz marzeniom - budujesz wędzarnię - to i pyszne wyroby trafią na Twój/Wasz stół Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TICHY1 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7956 Opublikowano 23 Marca 2023 Witam Miłego dnia i Pozdrawiam wszystkich jako nowy . Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7957 Opublikowano 23 Marca 2023 Witaj na naszym forum. Czytaj i chwal się swoimi dokonaniami. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7958 Opublikowano 23 Marca 2023 Witam ziomka Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareksza Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7959 Opublikowano 25 Marca 2023 Witam serdwcznie wszystkich i pozdrawiam z Chicago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7960 Opublikowano 25 Marca 2023 pozdrawiam z Chicago . Tradycyjnego naszego wędzenia tam rozpowszechniaj Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7961 Opublikowano 25 Marca 2023 pozdrawiam z Chicago. Mamy też forum dla osób anglojęzycznych: FORUM_ENG.Kilku naszych forowiczów pisuje i tu i tam.Pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red.Jack Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7962 Opublikowano 28 Marca 2023 Dzień dobry , miło mi że mogę uczestniczyć w takim fajnym projekcie .Zajmuję się przygotowaniem wędlin serów i ogólnie rzecz ujmując domowego jedzenia już parę latmiło mi będzie korzystać też z waszej wiedzy i praktyki .pozdrawiam wszystkich .[Dodano: 28 mar 2023 - 20:29]Witam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7963 Opublikowano 28 Marca 2023 Witam serdecznie tych, których nie witałem Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej58 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7964 Opublikowano 28 Marca 2023 Cześć wam wszystkim miło mi tutaj u was goscic w tak szanownym gronie. Kilka słów o mnie pochodzę z rodziny rzeźników dziadek ojciec ja i brat, szkoła skończona w kierunku rzeznika praktyki odbyte w malutkiej masarni w której było mi dane nauczyć się fachu od podstaw od uboju po produkcję wędlin oraz Wedzonek. Caly czas pracuje w zawodzie niestety nie w naszej kochanej Polsce rozbiory koniny wołowiny oraz wieprzowiny tak samo uboje. Bardzo chętnie przyswoje wiedzę której nie posiadam pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 28 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7965 Opublikowano 28 Marca 2023 Witam Wszystkich niewitanych. Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmiliaMacieja Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7966 Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich pracusiów. Cieszę się, ze trafiłam na taką encyklopedie i dobre duszyczki. Nazywam się Emilia, mam 36 lat, karmieniem ludzi zajmuje się od 17 roku życia. Od obiadków domowych po owoce morza moi domownicy zajadają sie obiadami i deserami. Zaprawiam owoce i warzywa na wiele sposobów, wekuje wszystko czego nie zjemy na poczekaniu. Robię wina, nalewki, sery No i wędzonki a także kiełbasy w sloikach czy z szynkowara. Oprócz karmienia odpoczywam przy szydełku czy makramach. Jestem posiadaczka fajnego faceta i dwójki dużych już dzieciaków,)także ma kto jeść ????????) oraz 2 kotow adoptowanych, jeden kotki Maine COON i od 2 tygodni jej 3osobowym miotem ślicznych puchatych mordek. Edytowane 29 Marca 2023 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 29 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #7967 Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich pracusiów Witaj w gronie Edytowane 29 Marca 2023 przez Muski Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrabi Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7968 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Witam serdecznie.... Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7969 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Witam serdecznie niewitanych Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7970 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman1957 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7971 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekS Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7972 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar Drozd Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7973 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzekuje za przyjecie do grupy. Interesuje mnie tematyka peklownia na mokro metoda nastrzykowa i poszukuje wszystkich informacji z tym zwiazane od strony reakcji chemicznych jakie tam zachodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7974 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Interesuje mnie tematyka peklownia Masz tu WSZYSTKO na temat - Witaj Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romeciarz Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #7975 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam niewitanych Cytuj wszystkiego smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.