Woytas Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij #401 Opublikowano 17 Września Bardzo ładnie, też lubię czasem nie parzoną, łososiową, Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1035542 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 4 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij #402 Opublikowano 4 godziny temu Dwie kiełbasy. Grubo i cienko mielona. Przekrój grubo mielonej po podsuszeniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1040980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Udostępnij #403 Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, quadro555 napisał(a): Dwie kiełbasy. Grubo i cienko mielona. 👍 Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1040996 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij #404 Opublikowano 2 godziny temu Grubo ładniejsza jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1041001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij #405 Opublikowano 1 godzinę temu Brawo, superowe. Nie wiem jak jest ze smakiem w takim przypadku z różnym rozdrobnieniem, ale ten sam farsz nabity w cienkie jelito i na w fi 60 powoduje że kiełbasa smakuje nieco inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1041017 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 35 minut temu Autor Zgłoś Udostępnij #406 Opublikowano 35 minut temu 48 minut temu, Woytas napisał(a): Brawo, superowe. Nie wiem jak jest ze smakiem w takim przypadku z różnym rozdrobnieniem, ale ten sam farsz nabity w cienkie jelito i na w fi 60 powoduje że kiełbasa smakuje nieco inaczej. To samo zauważyłem. Kiedyś to co zostało w kolanku i lejku ręcznie wpychałem do osłonki białkowej. Taka mini kiełbaska. Teraz zrobiłem dwie różne kiełbasy. Drobno mielona dla kolegi którego ojciec ma trzecie zęby, ale ich nie używa 😁 . Grubo mielona już wisi i traci wagę, smak będzie lepszy. Za tydzień powinna być dobra do konsumpcji. Wtedy wstawię zdjęcia i skład surowcowy. Oczywiście jak u mnie to kiełbasa dla leniuszków. 😁 1 godzinę temu, szrekPL napisał(a): Grubo ładniejsza jak dla mnie... Bo to inna kiełbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/17/#findComment-1041027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.