quadro555 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #276 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Raz w roku jak jest chłodno w piwnicy to robię chorizo. W domu tylko ja to konsumuję. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-812001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 12 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #277 Opublikowano 12 Lutego 2023 No to sobie powisiało.- Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-814600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij #278 Opublikowano 12 Lutego 2023 No to sobie powisiało elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-814693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #279 Opublikowano 5 Marca 2023 Sobota pracującaEksperyment na szynce. Jedną sztukę parzyłem sous vide. Połowa została dla LP jako szynka biała. Drugą połowę wędziłem z resztą mięsa. Po wyjęciu z wędzarni była gotowa do konsumpcji. Smak ok soczystość już nie taka. Mimo wszystko na imprezę przy grillu i wędzarni będę mógł śmiało powtórzyć eksperyment. Niech się ludzie dziwują że potrafię podać szynkę na stół prosto z wędzarni. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-819155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #280 Opublikowano 5 Marca 2023 Jedną sztukę parzyłem sous vide. Podaj parametry parzenia.Jaka waga,jaka średnica temperatura i czas. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-819189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #281 Opublikowano 5 Marca 2023 58C czas 8.5 godziny. Waga około 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-819192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio59 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #282 Opublikowano 5 Marca 2023 Dzięki. Mam uwędzoną zapakowaną prózniowo kulkę o podobnej wadze.Będziemy się bawić. Cytuj Ja już nic nie muszę.Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-819206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij #283 Opublikowano 5 Marca 2023 czas 8.5 godziny Możesz spokojnie skrócić 2 godziny Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-819223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #284 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Coś na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-825230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij #285 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Smakowite. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-825884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #286 Opublikowano 1 Maja 2023 Salceson bez peklowania. Drobno rozdrobniony.Szybko robione. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-830824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #287 Opublikowano 21 Maja 2023 Sobotnie wędzenie. Boczek serki i kiełbasy. Jedna tłusta druga chuda. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-834664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #288 Opublikowano 23 Maja 2023 Obie wyglądają na pyszny domowy wyrób, widać smakowity tłuszczyk . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-834908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #289 Opublikowano 23 Maja 2023 W grubej nie ma widocznego tłuszczu. Skład to pierś z indyka i mięso z ud kurczaka. - Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-834912 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij #290 Opublikowano 23 Maja 2023 Ale w cienkiej jest wyraźnie widoczny, a gruba też taka jasne, więc pewnie stąd te "omamy" wzrokowe, jednak tak czy inaczej . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-834960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #291 Opublikowano 9 Lipca 2023 Trochę wczorajszych wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-843466 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij #292 Opublikowano 9 Lipca 2023 Ten boczek sie do mnie usmiecha, a ja teraz to pomarzyc moge sobie tylko😪 Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-843511 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #293 Opublikowano 9 Lipca 2023 Marzenia są do spełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-843547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij #294 Opublikowano 9 Lipca 2023 To prawda. Marzenia sa po to aby je spelniac. Predzej czy pozniej sobie uwedze ( bedzie to pozniej).😁 Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-843548 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #295 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-855607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #296 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zapomniana kiełbasa. Chyba mam za dużą chlodziarkę. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-855610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #297 Opublikowano 14 Listopada 2023 Trochę pakowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-877423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #298 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Trochę zostało dla mnie. Takie są spółki 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-883530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #299 Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Przekrój kiełbasy drobiowo wieprzowej. Jak zwykle prosta w wykonaniu. Skład surowców: Piersi z kurczaka 3,8kg Filet z uda kurczaka 1,5kg Łopatka wieprzowa chuda 2kg. Rozdrabnianie maszynka 8 Piersi sito 16 Uda i łopatka sito 4. Nadziewane w osłonki białkowe 65. Przyprawy to Pieprz czarny 2g/kg Czosnek granulowany 2g/kg Gałka muszkatołowa 0,5g/kg Tymianek suszony 1g/kg. Wędzenie około 3 godziny Pieczenie w piekarniku do 72*C w środku wyrobu. Edytowane 5 Grudnia 2023 przez quadro555 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-884339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij #300 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Przygotowanie do świąt wielkanocnych 😁 Super nadziewarka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16311-moje-pierwsze-w%C4%99dzonki/page/12/#findComment-896162 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.