bilu72 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #476 Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Ciekawa jestem co to jest to białe, To jest majonez Skład sałatki.wędzony pstrąg(500g)majonez(2 łyżki)jogurt naturalny grecki( 3 łyżki)muszdarda(1 łyżeczka)miód(1 łyżeczka)sok z połowy cytrynyjajko gotowane(2 szt)cebula czerwona lub szalotka(1 szt)pieprz i sól do smaku Edytowane 30 Grudnia 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-740953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #477 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Dodam jeszcze że w kubku jest herbata sezamkowa a nie grzaniec Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-740958 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #478 Opublikowano 30 Grudnia 2021 OK, tak sobie tego grzańca tłumacz .... a my swoje wiemy Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-741029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #479 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Pasta z wędzonego pstrąga. Rarytas i poezja smaku Znajomy smaczny widok , Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-741068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #480 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Lata siedemdziesiąte i pasta z makreli w super-samie w Goleniowie. Tak mnie wzięło na wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-741071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #481 Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Taka tam szyneczka po północy. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-741312 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij #482 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Taka tam szyneczka po północy. Wygląda mi n smakowitą polędwicę z przyległościami Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-741313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #483 Opublikowano 10 Stycznia 2022 W ramach eksperymentu zapuszkowałem(puszka o poj.650 ml.) trochę kapusty z ziemniakami oraz boczkiem i przyprawami.Całość sterylizowana 90 min. w szybkowarze.Jutro zobaczę co z tego wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-743744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #484 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Jutro zobaczę co z tego wyszło?Na 100% gęsty, treściwy i bardzo smaczny kapuśniak w wersji wojskowej Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-743766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #485 Opublikowano 10 Stycznia 2022 To napewno! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-743781 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #486 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Super apetycznie to na samym wstępie wygląda Bilu, oczy już by same jadły, będzie pychota, nie ma dwóch zdań, uwielbiam takie "biwakowe" klimaty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-743783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #487 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Eksperyment mogę uznać za udany w przyszłości dodam jeszcze kawałek żeberka.Dzisiejszy delegacyjny obiad w ZG. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-743997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #488 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Bilu nie potrzebujesz pracownika i kolegi na delegacje??? Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-744012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #489 Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Bilu nie potrzebujesz pracownikaGdybym miał firmę to czemu nie,lecz sam jestem pracownikiem i włóczę się po kraju i świecie za chlebem od 30 lat,a Ty chyba też często bywasz(łeś) w okolicach Krakowa.[Dodano: 27 sty 2022 - 14:50] Kawałeczek schabu będzie w sam raz na pieczeń. [Dodano: 27 sty 2022 - 15:17]Ale teraz pora zapeklować trochę materiału na przekąskę do piwka. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-747328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij #490 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Schab chyba ktoś Ci wycina na zamówienie , ja przywożę schab ze skórą z Danii ,jak wracam do Polski po odwiedzinach. Kiedys w Realu na prośbe wycieli mi parę razy taki element. Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-747442 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #491 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Schab chyba ktoś Ci wycina na zamówienie W sklepie gdzie się zaopatruję w mięso rozbierają na bieżąco półtusze więc nie mam problemu z kupnem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-747534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #492 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Schab pieczony w asyście ziemniaków oraz kiszonej kapusty. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-747893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #493 Opublikowano 1 Lutego 2022 Jeszcze tylko przyprawy i uszy ,,ala Litwinki" gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-748471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #494 Opublikowano 1 Lutego 2022 Uszy przyprawione,jednak przesadziłem z papryką Zamarynowane Poszły do lekkiego osuszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-748495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #495 Opublikowano 1 Lutego 2022 No i gotowy mały zapasik na delegacyjny wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-748527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #496 Opublikowano 1 Lutego 2022 jednak przesadziłem z papryką Poćwiczysz podnoszenie swojego progu ostrości No i gotowy mały zapasik na delegacyjny wyjazd. Teraz tylko poszukać sklepik z dobrym browarkiem i delegacja może długo trwać Jacek czy w Twoim modelu Ninja możesz ustawić długość czasu blendowania, czy tylko jest tryb ciągły który trzeba ręcznie przerwać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-748549 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #497 Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Jacek czy w Twoim modelu Ninja możesz ustawić długość czasu blendowania, czy tylko jest tryb ciągły który trzeba ręcznie przerwać? Nie ma opcji ustawienia czasu blendowania.Czasu poszczególnych funkcji Auto iQ też nie można edytować. Edytowane 2 Lutego 2022 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-748700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #498 Opublikowano 3 Lutego 2022 Trochę mięska zapakowałem w jelita,będzie jak znalazł do gołąbków i polewki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-749069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIRKON Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij #499 Opublikowano 4 Lutego 2022 oj, wygląda zacnie. będzie jak znalazł do gołąbków napisz jak ..... Cytuj MIRKON Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-749157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #500 Opublikowano 4 Lutego 2022 oj, wygląda zacnie. będzie jak znalazł do gołąbkównapisz jak .....Niestety plan zrobienia gołąbków spalił przysłowiowo na panewce liście które kisiłem w zeszłym roku okazały się bardzo gorzkie,tak to jest jak się kupuje kapustę byle gdzie.Moja była na tyle mała że nie nadawała się do kiszenia w całych liściach.Z polewki też nici bo chciałem kupić dzisiaj kilka kg.żyta aby sobie przemielić i zrobić zakwas i jak się okazało jest nie dostępne Ale nic straconego bo mam sporo własnej kiszonej kapusty i coś się wymyśli a dodatkowo topi się słoninka więc będzie można kilka sztuk zatopić i zapuszkować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/20/#findComment-749177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.