Woytas Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 17 Maja 2020 Pięknie, super to palenisko. Sukces w prostocie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-666954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 20 Maja 2020 Ciekawe czy w tym ,,piecu'' się upiecze chleb na wieczorną degustację kiełbaskihttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/17300-ukraina-kie%C5%82baska-w-s%C5%82oikach-po-%C5%82ukowsku/page-3?do=findComment&comment=667235 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 20 Maja 2020 Bardzo dobrze nazwałeś swój kącik tematyczny Powinieneś dostać tytuł "mistrz przeobrazeń". Wg mnie upieczesz w Twoim piecu chleb. Cytuj „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667260 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 20 Maja 2020 ,,Piec'' się wygrzewa a chlebek pomalutku wyrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 20 Maja 2020 No to pieczemy. [Dodano: 20 maj 2020 - 19:42] Niestety ze względu na bardzo wysoką temp.wewnątrz ,,pieca'' ten chleb okazał się porażką Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 20 Maja 2020 Jutro jak czas pozwoli zrobię pizze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Tym razem nie szalałem z rozgrzaniem ,,pieca''[Dodano: 21 maj 2020 - 19:34]Na chwilę obecną nie wygląda to najgorzej Edytowane 21 Maja 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 21 Maja 2020 nie szalałem z rozgrzaniem Wygląda dobrze. Jak robiłeś ciasto ? Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) nie szalałem z rozgrzaniem Wygląda dobrze. Jak robiłeś ciasto ?Ciasto klasyczne na gruby spód 500 g mąki pszennej typ 500 lub 550280ml wody50 ml piwa2–4 łyżki oliwy0.5 łyżeczki soli0.5 łyżeczki cukru7 g drożdży suszonych lub 15 g świeżychDrożdze uwodnić w 80 ml. letniej wody z cukrem.Ciasto dla ułatwienia wyrobiłem w maszynce do pieczenia chleba.Ciasta nie wałkować tylko rozciągnąć ręcznie ponakłuwać widelcem przed położeniem składników. Edytowane 21 Maja 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667372 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 23 Maja 2020 Uszy się gotują,,Piec'' się wygrzewa Boczek się marynuje Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667514 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 23 Maja 2020 Boczuś powędrował do ,,pieca'' Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 23 Maja 2020 Skusiłem się na jedno uczko bo reszta idzie do marynaty i jutro do pieczeniaA boczuś na kolacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 23 Maja 2020 (edytowane) Ze względu na późną porę tylko na jeden gorący plasterek się połasiłem. Edytowane 23 Maja 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 23 Maja 2020 Ze względu na późną porę tylko na jeden gorący plasterek się połasiłem.To tak przez skromność? ???? Boczek wyszedł Tobie bardzo miękki i rumiany - taki najbardziej lubię. Cytuj „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 23 Maja 2020 Ze względu na późną porę tylko na jeden gorący plasterek się połasiłem. No, z ziemniaczaną bombą Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekduch Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 23 Maja 2020 Ze względu na późną porę tylko na jeden gorący plasterek się połasiłem. No, z ziemniaczaną bombą Jest też element fit - pomidory ???????? Cytuj „To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.” Jonathan Carroll Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Jest też element fit - pomidory To jest marchewka Edytowane 24 Maja 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 24 Maja 2020 Uszy wieprzoweWcześniej były gotowane a następnie marynowane w czarnym pieprzu,ostrej papryce,suszonej natce pieruszki,kolendrze, liściu laurowym,bazyli,majeranku,szafranie oraz oliwie.Będą dobrym dodatkiem do piwka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-667614 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 30 Maja 2020 Kaszanka z ,,pieca'' na pieczonych ziemniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668022 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 30 Maja 2020 Kolacyjka gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668024 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw21 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 30 Maja 2020 Super moje ulubione klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 31 Maja 2020 Kolacyjka gotowa Kaszanka lepsza od szynki. Wygląda smakowicie. Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamona Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Masz szczescie, ze nie wiem gdzie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668100 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Sianko do kolejnej wariacji oczywiście nie całe już się suszy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-668873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Dzisiejszą inspiracją jest kuchnia Bieszczadzka. SZPYKACZKA - Danie kuchni Bojkowskiej,Polsko-Ukraińskiego pogranicza.Trochę go zmodyfikowałem a co wyjdzie to się okaże. Edytowane 18 Lipca 2020 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16750-wariacje-bila72/page/6/#findComment-671844 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.