Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Waldku, ogłosiłem w temacie Zakopanego zapotrzebowanie na książki. W związku z tym miałbym prośbę, by pod koniec lutego, przesłać zamówioną ilość egzemplarzy do Teresy. Szczegóły i dokładne ilości jeszcze ustalimy.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Zamówiona ilość , zapewne może dotrzeć nawet przez zaprzyjaźnionych SiBów :D . Jedynym problemem jest to iż  książki są foliowane i do autografu należało by je rozrywać ……….  :mellow:

Muskie - to ryba 🙃

Jak już napisałem w temacie Zakopanego, pewnie wystarczą jakieś wklejki lub wkładki.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Zawsze mozna po autograf przyjechac do Napoleonowa.Jak komus zalezy.Bo mi tak.
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
  • 1 miesiąc temu...

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16933-lista-ch%C4%99tnych-do-zakupu-ksi%C4%85%C5%BCki-koleg%C3%B3w-bagno-i-muski/  

[Dodano: 24 mar 2020 - 23:30]

Mineło 1.5 miesiąca ale brak info, gdzie można tą książkę zakupić...

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Minęło 1.5 miesiąca ale brak info, gdzie można tą książkę zakupić.... A 5 stron pochwał już napisane...

I z tym należy się zgodzić :D:thumbsup::clap: !!!

Czy tak ciężko napisać tutaj posta, lub bezpośrednio na PW do obu autorów? Przecież są na forum stałymi bywalcami. Na pewno chętnie odpowiedzą.

Czy tak ciężko napisać tutaj posta, lub bezpośrednio na PW do obu autorów? Przecież są na forum stałymi bywalcami. Na pewno chętnie odpowiedzą.

Tak jest prościej i nie trzeba szukać przecież to czas zmarnowany, może ktoś poszuka i da linka, możne załatwi to za Nas, a my mamy gotowe na tacy.  :)

Edytowane przez zdobo

Ja naprawdę nie znam kanałów dystrybucji książek i nie wiem, czy w tym trudnym okresie one działają. Tych informacji muszą tutaj udzielić sami autorzy.

Zdobo, przy okazji odpowiadam na Twoje pytanie zadane na PW. Otóż niebawem (mam już odpowiednie skany), cała książka Poszepczyńskiego: "Przetwórstwo mięsa w pytaniach i odpowiedziach", znajdzie się na forum. Kwestia kilku dni. Planuję także dołożyć do niej książkę Adama Olszewskiego, o tym samym tytule.

To wszystko prawda, jednak cena i sposób sprzedaży chyba nie jest żadną tajemnicą ? A może właśnie jest :D ?

Przecież warunki powinny chyba być wszystkim znane, skoro na książkę jest lista i są zapisy, przynajmniej takie jest moje zdanie, ale mogę się przecież mylić :D ? Prawie wszyscy tego oczekiwali :D:thumbsup:.

To wszystko prawda, jednak cena i sposób sprzedaży chyba nie jest żadną tajemnicą ? A może właśnie jest :D ? Przecież warunki powinny chyba być wszystkim znane, skoro na książkę jest lista i są zapisy, przynajmniej takie jest moje zdanie, ale mogę się przecież mylić :D ? Prawie wszyscy tego oczekiwali

Ale to nie do mnie. Ja tylko udostępniam naszym Kolegom miejsce na forum. Z napisaniem książki nie mam nic wspólnego. Napisz do Kolegi Bagno lub Muski'ego.

Piszę jednak ogólnie, na forum, bo tak chyba być powinno, skoro jest jak wcześniej pisałem, oficjalna lista i zapisy, jeżeli to jednak tajemnica, to sorry very, ale trochę to dziwne, choć w moim wieku nic już nie powinno dziwić :D ???

Wystarczy przelecieć wątki i już masz odpowiedź na swoje pytanie, ale trzeba chcieć zasada na forach najpierw poszukaj potem pytaj.

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16933-lista-chętnych-do-zakupu-książki-kolegów-bagno-i-muski/?p=657668

koszt przesyłki

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/16933-lista-chętnych-do-zakupu-książki-kolegów-bagno-i-muski/?p=657676

Tylo proszę sprawdzić u autorów ,czy jest jeszcze cena promocyjna .

Edytowane przez zdobo

:thumbsup:

Wystarczy przelecieć wątki i już masz odpowiedź na swoje pytanie, ale trzeba chcieć zasada na forach najpierw poszukaj potem pytaj.

Noooo, to rozumiem, dzięki wielkie i pokłony niskie dobrodziejowi zasyłam, a co mi tam :D:thumbsup::clap: !!!

Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski.

Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".

Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.

Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu.

attachicon.gifAtlas rozbioru_okladka_przod_katalog.jpg

attachicon.gifAtlas rozbioru_okladka_tyl_katalog.jpg

attachicon.gifspis01.jpg

attachicon.gifspis02.jpg

attachicon.gifIMG_20200205_112908.jpg

attachicon.gifIMG_20200205_112927.jpg

attachicon.gifr004 001.jpg

attachicon.gifr006 001.jpg

O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.

Wielkie gratulacje. :clap: :clap: :clap:

Ile kosztuje ta ksiazka???

[Dodano: 31 mar 2020 - 18:37]

Mam zaszczyt przedstawić Państwu dzisiaj pierwszą, tematyczną książkę z rekomendacją Wędzarniczej Braci, której autorami są Koledzy: Bagno i Muski.

Książka nosi tytuł: "Rozbiór półtuszy wieprzowej krok po kroku".

Mam nadzieję, że będzie wielu chętnych do nabycia tej pozycji, która na pewno pomoże w trudnym dla początkujących (i nie tylko), rozbiorze półtuszy wieprzowej.

Zapraszam do zapoznania się z okładką, spisem treści i fragmentami atlasu.

attachicon.gifAtlas rozbioru_okladka_przod_katalog.jpg

attachicon.gifAtlas rozbioru_okladka_tyl_katalog.jpg

attachicon.gifspis01.jpg

attachicon.gifspis02.jpg

attachicon.gifIMG_20200205_112908.jpg

attachicon.gifIMG_20200205_112927.jpg

attachicon.gifr004 001.jpg

attachicon.gifr006 001.jpg

O dostępności książki, sposobie jej zakupu oraz wszelkich kwestiach z tym związanymi, opowiedzą już tutaj sami autorzy.

Wielkie gratulacje. :clap: :clap: :clap:

A czy jest mozliwosc zakupu w formie elektronicznej???

do Świąt 70 zł później cena katalogowa 80 zł - niestety w formie elektronicznej nie ma

Muskie - to ryba 🙃

• 2 tygodnie później...

A ja wczoraj otrzymałem mój egzemplarz. Muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Książka opisuje wszystko w tak przystępny sposób, że nawet taki ignorant jak ja jest w stanie wszystko zrozumieć :) A do tego ogromna ilość zdjęć. Kawał naprawdę dobrej roboty :)

jestem pod ogromnym wrażeniem. Książka opisuje wszystko w tak przystępny sposób, że nawet taki ignorant jak ja jest w stanie wszystko zrozumieć :) A do tego ogromna ilość zdjęć. Kawał naprawdę dobrej roboty

Ja też dostałem swoją książkę, święta to czas na lekturę.

Moje pierwsze wrażenie że to będzie "elementarz" dla początkujących wędliniarzy :)

BARDZO DZIĘKUJĘ

• 1 miesiąc temu...

Ja też stałem się szczęśliwym posiadaczem

W bardzo przystępny i prosty sposób opisane krok po kroku wszystkie czynności

Dziękuję Autorom

Pozdrawiam 9e1da53743011c05bfc10f4aebca1808.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany 

Po wielkich trudach granicznych, dotarła do mnie książka.

Wielkie dzięki :clap:  :clap:  :clap:  :clap: , opłacało się czekać.  :thumbsup:

duża ilość fotek, biorąc pod uwagę ze 1 obraz to więcej niż 1000 slow, to książka zawiera ogromna wiedzę dla każdego

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie. ..... Nie bój się pytać o radę – lepiej zapytać i zrobić coś dobrze. ....

Albert Einstein

自製煙熏肉

Zanim zadasz pytanie, zajrzyj do filmów szkoleniowych, w przystępny sposób prawdopodobnie odpowiedzą na Twoje pytanie :)

Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci ( https://wedlinydomow...arniczej-braci/) lub bezpośrednio z naszego kanału na YouTube Wędzarnicza Brać : https://www.youtube....w_as=subscriber

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.