MlKl Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zobaczymy, czy to zadziała dojedzie jeszcze wyłącznik czasowy. Cytuj Idę mroczną doliną, złego się nie lękam, bo ze mnie najgorszy sukinsyn w całej dolinie 601-167-051 czynne całą dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grim_reefer Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Hmmm jeśli wytrzyma temperaturę... Daj znać jak poszło Ja pierwsze podejście do sous vide robiłem w czajniku elektrycznym ze sterownikiem PID przygotowywanym do wędzarni Najlepsze filety z kaczki jakie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlKl Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Test rozpoczęty, pompka ma sporą wydajność, skręciłem obroty na minimum. Temperatura ustawiona 70 stopni, do rana sobie pochodzi. Docelowo będzie większy gar z grzałką i takim samym regulatorem temperatury jaki mam w wędzarni.[Dodano: 26 kwi 2021 - 20:51]Czekam na radiatory do SSR-ów. Cytuj Idę mroczną doliną, złego się nie lękam, bo ze mnie najgorszy sukinsyn w całej dolinie 601-167-051 czynne całą dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikonik54 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Wszystko zrozumiałem tylko jak długo było parzone i temp.C. Zawsze stosowałem temp. i czas w/d Jackaw - są dobre i polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikaz Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zawsze stosowałem temp. i czas w/d Jackaw - są dobre i polecam .Podaj te czasy lub link gdzie można je zoboczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romii Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ja z tą pompką bym uważał - może pracować do 40 stopni maksymalnie.W 70 stopniach przez wiele godzin bałbym się o izolację - coś puści i problem gotowy. Rąk bym tam nie wkładał.I nie używajcie argumentów typu "Ze szwagrem to na dwóch żyletkach wodę gotowaliśmy i żyjemy....".--Romii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Ja z tą pompką bym uważał Masz rację, nawet jak to wszystko będzie chodziło to warnik nie ma żadnej izolacji co powoduje straty ciepła. Pomijając straty to sam warnik się bardzo mocno nagrzewa i wtedy pompka może nie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.