Dawidk1 Opublikowano Poniedziałek o 08:20 Zgłoś Udostępnij #1651 Opublikowano Poniedziałek o 08:20 Zgadzam się nie pomyślałem o tym co piszesz z tymi warunkami. Bo to różnie jest. Ale w takim wypadku potrzebna dojrzewalnia co pewnie trochę kosztuje. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1047141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZEPAN Opublikowano Poniedziałek o 08:22 Zgłoś Udostępnij #1652 Opublikowano Poniedziałek o 08:22 13 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Troszkę dobroci 13 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Troszkę dobroci😋. „W nawiązaniu do prezentowanej deseczki wędlin dojrzewających, chciałbym szerzej omówić ich charakter oraz podzielić się bardziej szczegółowymi spostrzeżeniami. 1 „Warto doceniać małe rzeczy, które sprawiają, że życie jest piękne.” Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1047142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano Poniedziałek o 09:38 Autor Zgłoś Udostępnij #1653 Opublikowano Poniedziałek o 09:38 Godzinę temu, Dawidk1 napisał(a): Zgadzam się nie pomyślałem o tym co piszesz z tymi warunkami Każda wędlina robiona na "karniszu" jest mięsem suszonym a nie wędliną dojrzewającą a dlaczego w większości napisała powyżej Krzysztof. Godzinę temu, Dawidk1 napisał(a): Ale w takim wypadku potrzebna dojrzewalnia co pewnie trochę kosztuje Dawid nie chcę Ciebie zniechęcać ale najpierw poznaj "rzemiosło" wędliniarski o którym pisałem powyżej. Jak już przejdziesz ten etap to wrócimy do tematu wędlin dojrzewających. Jeśli chciałbyś kupić komorę to te sprzęty są batdzo drogie a sama komora nie zrobi wędliny. Najważniejsza jest wiedza za którą idzie praktyka. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1047157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk1 Opublikowano Poniedziałek o 10:35 Zgłoś Udostępnij #1654 Opublikowano Poniedziałek o 10:35 54 minuty temu, Grzewlod napisał(a): Dawid nie chcę Ciebie zniechęcać ale najpierw poznaj "rzemiosło" wędliniarski o którym pisałem powyżej. Jak już przejdziesz ten etap to wrócimy do tematu wędlin dojrzewających. Jeśli chciałbyś kupić komorę to te sprzęty są batdzo drogie a sama komora nie zrobi wędliny. Najważniejsza jest wiedza za którą idzie praktyka. Oczywiście masz rację na razie nie próbuje. W przyszłości może jak wprawy i praktyki nabiorę. Choć myślałem, że może w lodówce coś da się zrobić. Ale to temat na przyszłość. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1047168 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano Poniedziałek o 11:02 Autor Zgłoś Udostępnij #1655 Opublikowano Poniedziałek o 11:02 Kilka Lonzinek straciło ubranka 😉. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1047174 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano Piątek o 22:56 Autor Zgłoś Udostępnij #1656 Opublikowano Piątek o 22:56 Przyjacielska strefa kibica😋.8 4 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1048160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twonk Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij #1657 Opublikowano 11 godzin temu Noooo panie, tak to można kibicować! 1 Lubię sobie wędzić 😁 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1048287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij #1658 Opublikowano 5 godzin temu Kurczę a ja tylko tenis i tenis czas zmienić dyscyplinę 😛 1 W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/67/#findComment-1048347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi