Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, bilu72 napisał(a):

wg.przepisu ogrodnika z YT

Dodatek surowego czosnku podczas wysłania jak dla mnie ryzykowne działanie. Podciek wystąpi również podczas obróbki 80C.

Dalsza część przepisu ok.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/69/#findComment-1055672
Udostępnij na innych stronach

40 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Dodatek surowego czosnku

Mój ojciec często robił ,,kiszoną słoninę" z bardzo podobnego przepisu jak poniżej, my też taką robiliśmy...Nic się nie działo z czosnkiem.

https://www.olgasmile.com/slonina-kiszona.html

  • Upvote 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/69/#findComment-1055677
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.