Grzewlod Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #901 Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Sezon na wędliny dojrzewające całomięśniowe rozpoczęty. Surowiec przygotowany rano peklowanie itd. Edytowane 27 Października 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #902 Opublikowano 27 Października 2023 No i co dalej ??? "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman1957 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #903 Opublikowano 27 Października 2023 zasolic Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 27 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #904 Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) W dniu 27.10.2023 o 22:39, chudziak napisał(a): No i co dalej ??? Fiocco i Culatello, peklowanie zakwaszenie i długie dojrzewanie. Mam różne pomysły jedno Fiocco zakwasze winem drugie nie będę w ogóle zakwaszać. Culatello zaszczepię bakterią LAB itd., decyzję podejmę po pomiarze pH czego i ile użyje. Edytowane 6 Marca 2024 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872824 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #905 Opublikowano 27 Października 2023 No to czekamy na rozwój sytuacji "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #906 Opublikowano 28 Października 2023 Mocno kibicuję Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #907 Opublikowano 28 Października 2023 11 minut temu, Radek. napisał(a): Mocno kibicuję Ja teżtylko trochę to potrwa TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872886 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #908 Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Radek. napisał(a): Mocno kibicuję Dziękuję 17 godzin temu, chudziak napisał(a): No to czekamy na rozwój sytuacji 6 godzin temu, BazylWidzew napisał(a): Ja teżtylko trochę to potrwa Pewnie jesienią w przyszłym roku będzie można jeść jak wszystko pójdzie dobrze 🤔. Przygotowania Pomiary Założenia Przygotowanie zestawów peklujących i przypraw. Zapeklowane C.D.N za 21 dni Edytowane 28 Października 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 28 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #909 Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) Następna kiełbasa dojrzała, utrata masy 40%. Edytowane 28 Października 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #910 Opublikowano 28 Października 2023 Ło matko to istne laboratorium "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-872984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #911 Opublikowano 29 Października 2023 11 godzin temu, chudziak napisał(a): Ło matko to istne laboratorium To tylko tak trochę wygląda . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873054 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #912 Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Tort ze stajni Bazyla może nie Widzew, trochę inna drużyna kopaczy Edytowane 29 Października 2023 przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #913 Opublikowano 29 Października 2023 9 minut temu, Grzewlod napisał(a): Tort ze stajni Bazyla może nie Widzew, trochę inna drużyna kopaczy Ale cudojak to jest zrobione? Zdjęcie na torcie leży? Dobrze napisałeś "drużyna kopaczy", wczoraj ograli Barcę ale na wielkim farcie. TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #914 Opublikowano 29 Października 2023 BazylWidzew takie "zdjęcie" normalnie się je. To nie jest typowe zdjęcie, tylko takie odbijane chyba na papierze może ryżowym. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873062 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #915 Opublikowano 29 Października 2023 32 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): Zdjęcie na torcie leży? Opłatek 😋 który namięknie i kroi się go podczas porcjowania tortu. Możesz np. zjeść słodkiego Luka Modrićia 😂. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #916 Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) 19 minut temu, Grzewlod napisał(a): Opłatek Ale jak na taki opłatek zdjęcie przenieść ? PS: robię właśnie ciasto marchwiowe Edytowane 29 Października 2023 przez BazylWidzew TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873072 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #917 Opublikowano 29 Października 2023 6 minut temu, BazylWidzew napisał(a): Ale jak na taki opłatek zdjęcie przenieść ? Do opłatków są drukarki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #918 Opublikowano 29 Października 2023 Pewnie DRO...bnoziarnista/bna Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #919 Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) 4 godziny temu, wróbel75 napisał(a): Pewnie DRO...bnoziarnista Edytowane 29 Października 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873103 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij #920 Opublikowano 31 Października 2023 U nas drukarka do tych dekoracji kosztuje w cenie normalnej drukarki, okolo 500 -600 dolarow, tylko ze ink do nich jest drogi bo najtaniej chyba $30 ,a z niego malo sie drukuje. Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #921 Opublikowano 1 Listopada 2023 W dniu 29.10.2023 o 09:49, BazylWidzew napisał(a): Ale jak na taki opłatek zdjęcie przenieść ? 23 godziny temu, ANNAM napisał(a): U nas drukarka do tych dekoracji kosztuje w cenie normalnej drukarki, okolo 500 -600 dolarow, tylko ze ink do nich jest drogi bo najtaniej chyba $30 ,a z niego malo sie drukuje. https://www.sweetdecor.pl/drukarka-spozywcza-a4-decojet-elite.html Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-873922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #922 Opublikowano 3 Listopada 2023 Bonus na śniadanie 😋. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-874499 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #923 Opublikowano 3 Listopada 2023 Fajny bonus kozia broda 😀 Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-874533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #924 Opublikowano 3 Listopada 2023 34 minuty temu, Yerba napisał(a): Fajny bonus kozia broda 😀 Fajny fajny ale te co znajdowałem kiedyś siedzunie sosnowe to były jakieś jaśniejsze. Tak się zastanawiam czy to aby sosnowy czy może jodłowy🤔 🤮. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-874538 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij #925 Opublikowano 4 Listopada 2023 Moze byc juz starszy i dlatego ciemniejszy. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/37/#findComment-874595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi