Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

34 minuty temu, Grzewlod napisał(a):

Kaszanka inaczej 😋.

 

Wygląda apetycznie, ale te dodatki to nie cebulka:facepalm: podpada na ośmiornicę...i nie tylko 😜
Grzesiu, czy kaszankę przyrządziłeś z owocami morza? 😃 

Oj, przyznam, że takie połaczenie jest dla mnie zaskakująca i jestem ciekawa smaku?

Edytowane przez ReniaS
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-911616
Udostępnij na innych stronach

4 minuty temu, ReniaS napisał(a):

Grzesiu, czy przyrządzona z owocami morza? 😃 

Reniu dokładnie tak jest, kaszanka frutti di mare.

 

5 minut temu, ReniaS napisał(a):

Oj, jestem ciekawa smaku?

Jak dla mnie niebo w ustach naprawdę polecam😋.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-911618
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, Grzewlod napisał(a):

Utrata masy 41% już niedługo i będzie gotowa 🙂

Jak dobrze się składa bo boli mnie kolano 😁ŻARCIK.

Już sobie wyobrażam smak, kiedy będzie kroił takie cieniutkie plasterki 😋

 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-912543
Udostępnij na innych stronach

Godzinę temu, szrekPL napisał(a):

widziałem coś podobnego na wakacjach w Egipcie:D

Czyżby udo Tutenchamona 😁😀.

22 minuty temu, @halusia@ napisał(a):

wyobrażam smak

Sam jestem ciekawy smaku ciekawe jaki będzie😋.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-912547
Udostępnij na innych stronach

Zaczął się szósty miesiąc dojrzewania Culatello utrata masy 29 i 31%. Jak wszystko pójdzie dobrze to na następne święta będzie można skosztować 🙂

 

20240328_185154.thumb.jpg.29797e988e777d7de44a29004fa495d2.jpg

 

Edytowane przez Grzewlod
  • Like 2
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-913539
Udostępnij na innych stronach

10 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Zaczął się szósty miesiąc dojrzewania Culatello utrata masy 29 i 31%. Jak wszystko pójdzie dobrze to na następne święta będzie można skosztować 🙂

 

 

Chrystusie niebieski.... to już 6 miesiąc, ale zleciało, nie wiadomo kiedy...i zaraz będzie gotowe:facepalm: Nie wiem czy jestem gotowy na takie wyzwania czasowe nie mówiąc o całej reszcie, tym bardziej jestem pod wrażeniem :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-913543
Udostępnij na innych stronach

17 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Zaczął się szósty miesiąc dojrzewania Culatello utrata masy 29 i 31%. Jak wszystko pójdzie dobrze to na następne święta będzie można skosztować 🙂

No Paaaaanie .......ZACNIE !!!!! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-913546
Udostępnij na innych stronach

4 minuty temu, szrekPL napisał(a):

Nie wiem czy jestem gotowy na takie wyzwania czasowe

Dojrzewki to wędliny dla cierpliwych 😃,nagrodą za długi okres dojrzewania jest niepowtarzalny smak😋. Jak Culatello wyjdzie dobrze to w tym roku robię krótką przerwę techniczną bo mam bardziej ambitne plany ale o tym w swoim czasie.

5 minut temu, qzym napisał(a):

No Paaaaanie .......ZACNIE !!!!! 

Dziękuję bardzo mam tylko nadzieję, że nic złego się nie wydarzy. Teraz już bardzo wolno tracą na masie myślę, że jeszcze od 2 do 4 miesięcy dojrzewania.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-913547
Udostępnij na innych stronach

5 godzin temu, BazylWidzew napisał(a):

Sadysta, jak można ludzi tak męczyć w święta;)

 

4 godziny temu, szrekPL napisał(a):

Niby człowiek już pełny ale takie suche to jeszcze by zmieścił ...:D

To prawda klasycznych wędlin trochę pozstało na półmiskach a deski z dojrzewkami puste 😋

 

4 godziny temu, szrekPL napisał(a):

Jak zawsze bardzo ładna kompozycja:clap:

Dziękuję.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-914490
Udostępnij na innych stronach

35 minut temu, MariuszB napisał(a):

Winogrona oddać, a koszyk zjeść

Nic bym nie oddał. Wszystko do zjedzenia.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-915143
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, Muski napisał(a):

qrcze chyba na grilla za chuda :thumbsup:

To ostatnia paczka ze starszej produkcji i wcale nie jest za chuda. Obecna biała też nie będzie za chuda tylko nie należy jej "przeciągnąć" wtedy jest soczysta.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/44/#findComment-916008
Udostępnij na innych stronach

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.