szrekPL Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij #1501 Opublikowano 16 Marca 10 minut temu, Grzewlod napisał(a): Znowu do nas nie dojechałeś Padnięty jestem, 6 dni pracy...położyłem się na chwile i wstałem niedawno ale ręka na ,,oku i uchu"... Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1502 Opublikowano 16 Marca 43 minuty temu, BazylWidzew napisał(a): U mnie już dawno upieczoneAle jeszcze ognisko się pali Zawsze możesz 2x upiec my musimy robić to na powietrzu. 36 minut temu, szrekPL napisał(a): Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje... Myślę, że mi również daleko do tej ligi 😉 brak treningu wszytko tłumaczy. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1503 Opublikowano 17 Marca Ale narobiliście smaka na grila,jako że trochę swojskiej i boczusia z piątkowego wędzenia zostało to w weekend[mam wolny] jak pogoda pozwoli to się pogryluje🙂Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij #1504 Opublikowano 17 Marca 5 minut temu, gruby7074 napisał(a): co masz położone na ruszcie No narobili narobili, to jest prawdopodobnie mata teflonowa..☺️ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1505 Opublikowano 17 Marca 4 godziny temu, gruby7074 napisał(a): Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"? 4 godziny temu, szrekPL napisał(a): mata teflonowa.. Dokładnie tak, mata jest wygodna oraz wielokrotnego użytku do momentu kiedy nie uszkodzi się powłoki teflonu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1506 Opublikowano 18 Marca (edytowane) Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby , ciekawe czy Mesla da radę🤔. Edytowane 18 Marca przez Grzewlod 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001040 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1507 Opublikowano 18 Marca 10 minut temu, Grzewlod napisał(a): ciekawe czy Mesla da radę Parówki da radę , do kabanosów? chmmmmmm zmielimy wszystko na sicie 4 dodamy 30% wody ..........i popłynie 🤣🤣🤣 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1508 Opublikowano 18 Marca 35 minut temu, Muski napisał(a): Parówki da radę Parówki ostatnio na topie... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1509 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 4 minuty temu, szrekPL napisał(a): Parówki ostatnio na topie... Raczej ciasto parówkowe Wakdek zaproponował experyment to my zrobimy kabanosy parówkowe🤣, Waldka trzeba słuchać . Edytowane 18 Marca przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1510 Opublikowano 18 Marca Teraz, Grzewlod napisał(a): Waldka trzeba słuchać Trzeba trzeba, tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1511 Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, szrekPL napisał(a): tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁 W tym temacie pomoże nam Mamuśka, skoro wypieka ładne chleby to my poprosimy o pomoc w zagniataniu 😉. 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1512 Opublikowano 18 Marca 27 minut temu, Grzewlod napisał(a): kabanosy parówkowe Ale.......parówkowa ala bolona - i to jest do zrobienia - dzięki za inspirację 😉 1 Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1513 Opublikowano 18 Marca 44 minuty temu, Muski napisał(a): parówkowa ala bolona Ludzieee...opamientajta sie .... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1514 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 8 minut temu, szrekPL napisał(a): Ludzieee...opamientajta sie .... Ale po co, u nas experyment to chleb powszedni. Jest propozycja natępnie "burza mózgów" i produkt gotowy👍. Życie jest krótkie trzeba szybko działać😉. Edytowane 18 Marca przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1515 Opublikowano 18 Marca Zazdroszczę takiego teamu... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij #1516 Opublikowano 18 Marca 4 minuty temu, Grzewlod napisał(a): Życie jest krótkie trzeba szybko działać Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): pomoże nam Mamuśka Oczywiście że pomogę, i to z WIELKĄ chęcią.😚 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001105 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1517 Opublikowano 18 Marca (edytowane) 20 minut temu, mamuśka napisał(a): Oczywiście że pomogę, i to z WIELKĄ chęcią.😚 Dziękujemy napewno będziemy pamiętać przy następnym razie 👍, Godzinę temu, Muski napisał(a): Ale.......parówkowa ala bolona - i to jest do zrobienia jak widzisz koncepcja się zmieniła. Dzięki za chęci😘. Edytowane 18 Marca przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij #1518 Opublikowano 23 Marca W dniu 18.03.2025 o 18:10, Grzewlod napisał(a): Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby O ile moje oko dobrze mierzy to końcówka lejka widzę w Inowrocławiu 😆 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1002230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1519 Opublikowano 29 Marca W dniu 23.03.2025 o 17:55, @halusia@ napisał(a): O ile moje oko dobrze mierzy to końcówka lejka widzę w Inowrocławiu 😆 Halinko oko masz sokole, jak życzysz mogę coś z drugiej strony nalać do lejek podstaw tylko kieliszek bo szkoda zmarnować🥃😉. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1003590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Udostępnij #1520 Opublikowano 29 Marca Trochę dobroci 😋. 1 1 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1003591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij #1521 Opublikowano 29 Marca 25 minut temu, Grzewlod napisał(a): Trochę dobroci Taak, odrobina szczęścia... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1003597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 22 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij #1522 Opublikowano 22 Lipca Maluszek podczas dekoracji. 3 2 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1025243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuśka Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij #1523 Opublikowano 22 Lipca Małe jest piękne. 😚 Muszę się zgłosić do Twojej, piękniejszej połowy na lekcje dekoracji ciast.😃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1025251 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 22 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij #1524 Opublikowano 22 Lipca Bazyl wszystko co na torcie jest jadalne bez obawy o uzębienie😀. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1025263 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij #1525 Opublikowano 22 Lipca Godzinę temu, mamuśka napisał(a): Muszę się zgłosić do Twojej, piękniejszej połowy na lekcje dekoracji ciast O taaaak Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1025265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi