Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Grzewlod napisał(a):

Znowu do nas nie dojechałeś

Padnięty jestem, 6 dni pracy...położyłem się na chwile i wstałem niedawno ale ręka na ,,oku i uchu"...:D Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje...:blush:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000560
Udostępnij na innych stronach

43 minuty temu, BazylWidzew napisał(a):

U mnie już dawno upieczone;)Ale jeszcze ognisko się pali:D

Zawsze możesz 2x upiec my musimy robić to na powietrzu.

36 minut temu, szrekPL napisał(a):

Bazyl inna liga ja dopiero raczkuje...:blush:

Myślę, że mi również daleko do tej ligi 😉 brak treningu wszytko tłumaczy:facepalm:.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000566
Udostępnij na innych stronach

Ale narobiliście smaka na grila,jako że trochę swojskiej i boczusia z piątkowego wędzenia zostało to w weekend[mam wolny] jak pogoda pozwoli to się pogryluje🙂Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000611
Udostępnij na innych stronach

4 godziny temu, gruby7074 napisał(a):

Grzesiu co masz położone na ruszcie pod "pieczonkami"?

4 godziny temu, szrekPL napisał(a):

mata teflonowa..

Dokładnie tak, mata jest wygodna oraz wielokrotnego użytku do momentu kiedy nie uszkodzi się powłoki teflonu.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1000680
Udostępnij na innych stronach

Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby :facepalm:, ciekawe czy Mesla da radę🤔.

20250318_172017.thumb.jpg.5bdc2ef0bafa01706b6841470e5d06c0.jpg

Edytowane przez Grzewlod
  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001040
Udostępnij na innych stronach

10 minut temu, Grzewlod napisał(a):

ciekawe czy Mesla da radę

Parówki da radę , do kabanosów? chmmmmmm zmielimy wszystko na sicie 4  dodamy 30% wody ..........i popłynie 🤣🤣🤣

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001046
Udostępnij na innych stronach

4 minuty temu, szrekPL napisał(a):

Parówki ostatnio na topie...:D

Raczej ciasto parówkowe Wakdek zaproponował experyment to my zrobimy kabanosy parówkowe🤣, Waldka trzeba słuchać :D.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001061
Udostępnij na innych stronach

1 minutę temu, szrekPL napisał(a):

tylko dobrze mięso zagniećcie żeby zakalec nie wyszedł😋😁

W tym temacie pomoże nam Mamuśka, skoro wypieka ładne chleby to my poprosimy o pomoc w zagniataniu 😉.

  • Like 1
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001068
Udostępnij na innych stronach

27 minut temu, Grzewlod napisał(a):

kabanosy parówkowe

Ale.......parówkowa ala bolona  - i to jest do zrobienia - dzięki za inspirację 😉

  • Like 1

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001077
Udostępnij na innych stronach

8 minut temu, szrekPL napisał(a):

Ludzieee...opamientajta sie ....:D

Ale po co, u nas experyment to chleb powszedni. Jest propozycja natępnie "burza mózgów" i produkt gotowy👍. Życie jest krótkie trzeba szybko działać😉.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001099
Udostępnij na innych stronach

4 minuty temu, Grzewlod napisał(a):

Życie jest krótkie trzeba szybko działać

Godzinę temu, Grzewlod napisał(a):

pomoże nam Mamuśka

 

Oczywiście że pomogę, i to z WIELKĄ chęcią.😚

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001105
Udostępnij na innych stronach

20 minut temu, mamuśka napisał(a):

Oczywiście że pomogę, i to z WIELKĄ chęcią.😚

Dziękujemy napewno będziemy pamiętać przy następnym razie 👍,

Godzinę temu, Muski napisał(a):

Ale.......parówkowa ala bolona  - i to jest do zrobienia

jak widzisz koncepcja się zmieniła. Dzięki za chęci😘.

Edytowane przez Grzewlod
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1001108
Udostępnij na innych stronach

W dniu 18.03.2025 o 18:10, Grzewlod napisał(a):

Waldek zmodernizowana szpada do kabanosów trzeba będzie niebawem przetestować. Pewnie wejdą z 2-3 tuby

O ile moje oko dobrze mierzy to końcówka lejka widzę w Inowrocławiu 😆

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1002230
Udostępnij na innych stronach

W dniu 23.03.2025 o 17:55, @halusia@ napisał(a):

O ile moje oko dobrze mierzy to końcówka lejka widzę w Inowrocławiu 😆

Halinko oko masz sokole, jak życzysz mogę coś z drugiej strony nalać do lejek podstaw tylko kieliszek bo szkoda zmarnować🥃😉.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/61/#findComment-1003590
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.