Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

a to jestem ja yogi,

Kolego yogi... miło że się ujawniłeś.... liczę że kiedyś się spotkamy kiedy będę u siostry w Dolberg.. to tylko 33 km.. :wink:

No chyba że Ty wcześniej wybierzesz się na zlot :wink:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Kolezanko Halusia, bylem niedawno na wycieczce rowerowej w Hamm, Ahlen, Dolberg i z powrotem do domu. A z tym Twoim "kiedys sie spotkamy jak bede u siostry" to tylko obiecanki, cacanki a ........ :tongue: , wiem ze bylas w Hollandi przejezdzalas obok mojego domu a nie wstapilas. No ale nie trace nadziei.

Pozdrawiam yogi

Kolezanko Halusia, bylem niedawno na wycieczce rowerowej w Hamm, Ahlen, Dolberg i z powrotem do domu. A z tym Twoim "kiedys sie spotkamy jak bede u siostry" to tylko obiecanki, cacanki a ........ :tongue: , wiem ze bylas w Hollandi przejezdzalas obok mojego domu a nie wstapilas. No ale nie trace nadziei.

Wiem wiem obiecywałam.. :blush: :wink:

Co do Holandii to raczej nie było takiej możliwości by do Ciebie wstąpić gdyż jechałam służbowym autokarem... :lol: prosto do Oss.

Wierzę że zaproszenie jest nadal aktualne a ja obiecuje je zrealizować :smile:

Pozdrawiam Halusia

Kolego yogi... miło że się ujawniłeś....

no to z szafy wyszedłeś :D super! ja też na rowerze uwielbiam jeździć ;)

może kiedyś się przekonamy czy zdołam dotrzymać Ci kroku ;):) Pozdrawiam

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

tu tak na wizytowo - poza tym noszę okulary , ale się akurat zafajdały

jumbo
--------------
"Ludzie są głupi, nie źli.
Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.
Głupiec nie pomyśli.
Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,
dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego."

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

tu tak na wizytowo - poza tym noszę okulary , ale się akurat zafajdały

Oooo jumbo wyszedł z szafy :grin: żartuję oczywiście.. :tongue: :wink:

Troszkę zmyliłeś mnie swoim poprzednim avatarem :grin:

Pozdrawiam Halusia

Jumbo aleś mnie zaskoczył.

Myślałem, że jesteś dużo, dużo starszy, a tu patrzcie ..... młodzieniec :grin:

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Kolego yogi... miło że się ujawniłeś....

no to z szafy wyszedłeś :D super! ja też na rowerze uwielbiam jeździć ;)

może kiedyś się przekonamy czy zdołam dotrzymać Ci kroku ;):) Pozdrawiam

wycieczki robie do 100km, w tygodniu nie mam na to czasu ale na sobote planuje trasy przewaznie 60-80km ktore jezdzimy z zona. Szkoda ze mieszkasz tak daleko, szukam juz od dluzszego czasu kumpla na wspolne wycieczki, zonka nie zawsze wytrzymuje tempo :grin:

Pozdrawiam yogi

PS.

A to moj wierny towarzysz wypraw rowerowych, zona Ola

http://foto.arcor-online.net/palb/alben/40/3887040/1280_3334313632613538.jpg

miro, @halusia@, dzięki za młodzieńca ale nim (przynajmniej z metryki ) nie jestem - raczej prawie rówieśnikiem waszym :grin: :grin:

na poprzednim awatarze mam rzeczywiście siwy zarost - orginalny mój - i tam wyglądałem deczko poważniej :grin:

Mówią że konserwuje mnie rozrywkowy tryb życia i przebywanie wśród młodych. :cool: :tongue:

zdjątko machnięte w lutym ub.roku przez właściciela naprawianej naczepy.

yogi na zapodanych zdjęciach to max 40 latek

jumbo
--------------
"Ludzie są głupi, nie źli.
Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.
Głupiec nie pomyśli.
Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,
dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego."

"- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie życzenie"
Sapkowski

wycieczki robie do 100km

Teraz wiem kto kukurydze podkrada z pól w Bergkamen i okolicach.. :wink:
Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..

hymm..

Whites XLT :wink: . Ale w drugiej ręce powinna być saperka :grin:

Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę.

https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/

• 4 tygodnie później...

no to czas na mnie. jestem Tomek, mieszkam z rodzinką w gosport/UK. żona Marta, prawie 3-letnia Zosia. jestem kierownikiem w firmie City Facilities. w UK od 2006r. na stronę trafiłem przez przypadek, ale nie żałuję. bardzo pomocni ludzie, sprawdzone przepisy, miła atmosfera forum zachęca do robienia swoich wyrobów. szybkie foto

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/1186115_201103203401644_351074459_n.jpg

http://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/7294_167842693394362_182622099_n.jpg

Edytowane przez tomas_gosport

Miło nam :D

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich, dopiero dzisiaj znalazlam ta strone to sie przedstawie,

Mam na  imie Elzbieta ale tutaj wolaja na mnie Eli, mieszkam na Sardyni z mezem wlochem i 2 corkami,

Ania i Francesca i ukochanym wnusiem Tomaszkiem.

Na WB trafilam calkiem przypadkiem i od razu byla to milosc od pierwszego wejrzenia , to bylo cos co szukalam od dawna,

fajnie mi jest z wami ,wasze porady sa cenne , bo mam nadzieje ze zrobi sie ze mnie dobra zadymiaczka, lubie piec , gotowac,

lubie majsterkowac i nie boje sie zadnej pracy, mam dozy ogrodek pelen kwiatow i maly warzywnik wystarczajacy na moje potrzeby.

Mm nadzieje ze zostane z wami bardzo dlugo i nauczycie mnie robienia pysznych wyrobow, pozdrawiam serdecznie.

post-60407-0-83377400-1385666415_thumb.jpg

post-60407-0-34554600-1385666542_thumb.jpg

post-60407-0-52475500-1385666613_thumb.jpg

mam dozy ogrodek pelen kwiatow i maly warzywnik wystarczajacy na moje potrzeby.

Te wielkie głazy też masz w ogrodzie  .  :D

Mm nadzieje ze zostane z wami bardzo dlugo

Tego Tobie życzę i gorąco pozdrawiam .

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

To może i ja się pokażę. :)

To jest to, co lubię robić najbardziej. :)

post-55626-0-23532700-1385715240_thumb.jpg

Edytowane przez Todek

Gdyby każdy tak pieknie się przedstawił, mielibyśmy wspaniałą galerie postaci z WD. :D

No właśnie, fajne miejsce, dopiero zobaczyłem dzięki dopisanym wczoraj, pewnie niebawem też tu się Państwu uzewnętrznię, szkoda, że dyrekcja się nie prezentuje, bo wtedy poznawanie działałoby w dwie strony.

Mam na imię Paweł, wieku w profilu nie ukrywam, urodziłem się w Lesznie Wlkp., kilka lat spędziłem w Gdańsku, później Ojczyzna zażądała przyjazdu do Stolicy i puki co mieszkam tu 22 lata. Stronę przeglądam od długiego czasu, od ponad roku próbuję robić wędliny, na początku bez dymu, teraz już z dymem ale w tymczasowym urządzeniu, a bardziej aktywnie na forum od niedawna. Miło być w tak licznym gronie ludzi lubiących dobrze jeść. :)

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia.