Skocz do zawartości

Galeria postaci - czyli kto jest kim w zadymiarskim świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulację, niech się zdrowo rozwija :clap:

"Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...
http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Gratulacje dla dziadków i rodziców a maluszkowi dni bez kolek :) 

No czas się ustatkować i to mnie smuci  :laugh:

Nic bardziej mylnego :no: Mamy ośmioro wnuków,najstarsza wnuczka ma 23 lata a najmłodszy wnuk 4 miesiące i ani nam w głowie ustatkowanie się.Nasze życie zaczęło się dopiero po 50-tce :yes:  i ten stan trwa już naście lat.

Zico gratulacje. :D  Teraz czas na praktykowanie "Parowek dla wnuczka", bo nawet sie nieobejrzysz a bedzie gotow do nich :laugh:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Nic bardziej mylnego :no: Mamy ośmioro wnuków,najstarsza wnuczka ma 23 lata a najmłodszy wnuk 4 miesiące i ani nam w głowie ustatkowanie się.Nasze życie zaczęło się dopiero po 50-tce :yes:  i ten stan trwa już naście lat.

Dużo zdrowia!!! Oby było wiecej z takim duchem jak Wy :clap:

Czym nasiąkasz tym Cię czuć - nigdy odwrotnie :facepalm:

Dziadko Zico gratulacje :clap: :clap: :clap: rodzicom i Twojej wnuczce samego zdrówka życzę, niech Wam się zdrowo chowa :D :D :D

Witajcie BiSwW

lokomotywa-ruchomy-obrazek-0004.gif

Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło

etiam latrones suis legibus parent !!

Wędzę więc jestem :D

Zico   jak to było " dziadku , drogi dziadku ..... , a że w tak młodym wieku ... ,
Paweł gratulacje i niech się dobrze chowa  :):D:)

całe życie się uczę , a czy się nauczę...

http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg

dłużej będziesz Dziadkiem :D :D :D

całe życie się uczę , a czy się nauczę...

http://images37.fotosik.pl/1274/4fa8487176da947bm.jpg

no cóż 42 na karku

(cytując klasyka)To Ty stara dupa jesteś! :D Gratulacje i ode mnie! :)

-Tato! Mamy dzisiaj wychodne. Zostaniesz z małym?

-%&*@, zostanę. :hmm:

No! i Zico uziemiony :D

no cóż 42 na karku , córka 21  akurat :D

Gratulacje! ale muszę z synami poważnie pogadać, żeby się jeszcze trochę wstrzymali.

Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/

Miłego dnia. 

Zbóju to wnuk :laugh:

Oj :rolleyes::laugh: tam, wnuk wnuczka nieważne, ważne, że Ty dziadek :D :D :D

Tylko pamiętaj, że do naszego fachu wnuka masz dobrze przysposobić :D :D

Witajcie BiSwW

• 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie.

Mam na imie Adam. Od 4 lat mieszkam z rodzina w Poludniowej Afryce. Dzieki Wam, Waszym przepisom I pomocy - mamy tutaj dobre jedzonko - za co nie tylko moja rodzina ale rowniez przyjaciele ( beda na nastepnym zdjeciu ) jestemy bardzo wdzieczni.

Pozdrawiamy wszystkich forumowiczow bardzo serdecznie.

A oto przyjaciele, ktorzy najczesciej probuja, smakuja, jedza .... wedlinki :)

post-57693-0-66650200-1394009883_thumb.jpg

post-57693-0-45831100-1394010173_thumb.jpg

If anyone comes to you and tells you that your job is not professional enough, then remind them that Noah's Ark was made by amateurs and the Titanic was made by professionals

:D  Łooo cie pieron... :D  Tak zerknęłam na Twój ''avatar'' i myślałam , że to Ty... :facepalm:  :D;)   Bardzo sympatyczna z Was rodzinka !!! No i przyjaciele :thumbsup: Życzę samych udanych wędlinek jak do tej pory robileś :clap: :clap: :clap:  Pozdrawiam! :)

Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi...:) ''

Śliczny :)   GRATULACJE dla córki, zięcia i dla dziadków    :flowers:

Edytowane przez jagra

Nigdy nie walcz o przyjaźń....

O prawdziwą nie musisz,

o fałszywą nie warto

VanCana

Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć.

Eli ... szczerze i gorąco gratuluję :):flowers:

Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt

Mam na imie Adam

Siemka Adaś, miło "spotkać się" twarzą w twarz :D :D

Wczoraj o godz 20,30 zostalam babcia po raz drugi , moj wnusio ma na imie Federico , wazy 3,730 kg i jest dlugi 54,5cm .

To jeszcze raz oficjalnie babciu Eli gratulacje i rodzicom także gratuluję, niech wnuczek zdrowo się chowa :D

No i powoli możesz zacząć myśleć o przysposabianiu wnuka do zadymiania :D znaczy się mamy przedstawiciela WB we Włoszech :D

Witajcie BiSwW

Eli to teraz zamiast zadymiania wędlin będziesz kaszki "dymne" robiła :)

Pozdrawiam cieplutko

Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się.

Ja życzę jak najlepiej

Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP

Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS