pokemon15 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #626 Opublikowano 1 Lipca 2011 Kaszanka Jak dla mnie ... bomba !!! :clap: ja niestety takich wyrobów nie zrobię... nie mam takich mozliwości... może kiedyś... ale Pis-ie, jak bysmy sie kiedys spotkali na jakims zlocie, to obiecaj, ze przywieziesz mi po kawałku takiej swojskiej kaszanki no i bym spróbował kiedys twoich sławnych parówek... ech... dziś wędziłem i podpiekłem.Bardzo fajne, boczusie, jak moje, jeszcze dwa kawałki mi zostały... :clap: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #627 Opublikowano 1 Lipca 2011 kaszanki 12kg zrobiłem Podziwiam ja sam kaszankę jem. Ale gratuluję. Jak zawsze podziwiam i zazdroszczę. :grin: Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165232 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #628 Opublikowano 1 Lipca 2011 :rolleyes: PIS'U zawsze 'tworzy' super wyroby... :blush: :clap: :thumbsup: :clap: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #629 Opublikowano 1 Lipca 2011 :rolleyes: PIS'U zawsze 'tworzy' super wyroby... :blush: :clap: :thumbsup: :clap: Ja również gratuluję. Jakbym miał dla kogo to bym robił. :lol: Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #630 Opublikowano 2 Lipca 2011 Wszystkie wyroby mniamuśne :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ale na tę kaszankę to ja bardzo chętnie bym się wybrał :tongue: :grin: Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165265 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #631 Opublikowano 5 Lipca 2011 Szyneczka w przekroju, z tłuszczykiem, ostatnio tylko takie jadam. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165640 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #632 Opublikowano 7 Lipca 2011 podwawelska z dziś Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-165897 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #633 Opublikowano 8 Lipca 2011 Na dobry sen nóżka po wędzeniu i po parzeniu, coby Dziadek nie mówił, że nie ma. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #634 Opublikowano 8 Lipca 2011 pis67, :clap: :clap: :clap: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #635 Opublikowano 8 Lipca 2011 piękna noga ...taka większa golonka :thumbsup: :thumbsup: takie smaki na noc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166058 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro71 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #636 Opublikowano 8 Lipca 2011 pisu powiedz czy ty jesz coś innego oprócz wędlin hi hi przecież kilku osobowa rodzina nie jest w stanie przejeść takich ilości wyrobów jak ty robisz :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166068 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #637 Opublikowano 8 Lipca 2011 przecież kilku osobowa rodzina nie jest w stanie przejeść takich ilości wyrobów jak ty robisz Ja sama opędzluję taką nogę chociażm chudziak :grin: PS jaro71 nie liczymy kto ile robi ani ile jest w stanie zjeść jego rodzina . Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełbasa Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #638 Opublikowano 8 Lipca 2011 pis67, piękna noga :lol: czy możesz mi podpowiedzieć w jakim "naczyniu" ją parzyłeś :question: Pytam serio. Cytuj Kiełbasa pozdrawia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #639 Opublikowano 8 Lipca 2011 .... w jakim "naczyniu" ją parzyłeś :question: Pytam serio.podpowiem że całkiem nieźle sprawdza się 50litrowy KEG - choć jak długa noga to może nie wejść :rolleyes: dodatkowo świetne jako naczynie do peklowania Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166076 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełbasa Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #640 Opublikowano 8 Lipca 2011 abratek, no tak, ale żeby peklować w tym to trzeba mieć sporą chłodnię - jeśli dobrze myślę... a beczkę rozumiem, że trzeba jakoś wyciąć od góry? Cytuj Kiełbasa pozdrawia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #641 Opublikowano 8 Lipca 2011 nóżka po wędzeniu i po parzeniuho ho ho... :clap: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #642 Opublikowano 8 Lipca 2011 żeby peklować w tym to trzeba mieć sporą chłodnięnieprawda.....! - jak mam przymus to wkładam go do lodówki ... ładnych parę kilo w niego wchodzi :wink: no niestety czasem trzeba lodówkę trzeba przejąć :lol: mój ma odcięty kołnierz i wycięty górny dekiel (robiłem to wyrzynarką ) - jak chcesz to jutro sfocę Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełbasa Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #643 Opublikowano 8 Lipca 2011 czasem trzeba lodówkę trzeba przejąćNo właśnie :smile: właśnie zająłem jakimś 25kg wkładem mięsnym i zabrałem 1/3 lodówki, KEG-u żona raczej nie zniesie :lol: [ Dodano: Sob 09 Lip, 2011 00:02 ]Trzeba będzie poczekać do zimy z czymś większym... Cytuj Kiełbasa pozdrawia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166083 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #644 Opublikowano 8 Lipca 2011 zabrałem 1/3 lodówki, KEG-u żona raczej nie zniesie :lol:eee tam.... trzeba jeszcze tylko stopery do uszu kupić :tongue: :lol: - to są "wyższe cele" Najlepiej postarać się o własną lodówkę (pod warunkiem możliwości....) Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #645 Opublikowano 9 Lipca 2011 całkiem nieźle sprawdza się 50litrowy KEG Potwierdzam, używam takiego dodatkowo świetne jako naczynie do peklowania .. ładnych parę kilo w niego wchodzi :wink: Pekluje na jeden raz do 30 kilogramów :grin: no niestety czasem trzeba lodówkę trzeba przejąć :lol: Najlepiej postarać się o własną lodówkę Abratku , kiedy zwiedzałeś moja spiżarnię ??? :grin: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #646 Opublikowano 9 Lipca 2011 Na dobry sen nóżka po wędzeniu i po parzeniuKłaniam się przed Tobą... :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-166099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #647 Opublikowano 21 Lipca 2011 Wczoraj zapeklowane szyneczki- dziś wędzenie, jutro degustacja. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-167580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #648 Opublikowano 21 Lipca 2011 Wczoraj zapeklowane szyneczki- dziś wędzenie, jutro degustacja. Jak malowane :tongue: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-167581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcus Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #649 Opublikowano 21 Lipca 2011 Wczoraj zapeklowane szyneczki- dziś wędzenie, jutro degustacjaCzy to jakis expres?Wczoraj -dzis -jutro :grin: Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-167595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij #650 Opublikowano 21 Lipca 2011 Wczoraj zapeklowane szyneczki- dziś wędzenie, jutro degustacja. Jak malowane :tongue: Ja to sobie muszę wyobrazić jak musi "cieknąc ślinka" takim np. "urzędnikom" co to muszą przeglądać forum, w poszukiwaniu tzw. "tematów" !!! :grin: :tongue: . Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/26/#findComment-167597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.