pis67 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1476 Opublikowano 15 Marca 2013 Kaszanka - ostatni szlif zimnym dymem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1477 Opublikowano 15 Marca 2013 I finał. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1478 Opublikowano 15 Marca 2013 ostatni szlifznowu powstał brylant :grin: nie wiem czemu, ale patrzenie na takie zgrabne i solidnie nabite jelita mnie nigdy nie nudzi :grin: :grin: tylko ślinotok mi lekko nie na rękę Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274872 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1479 Opublikowano 15 Marca 2013 Pis'u jest dobry w te klocki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1480 Opublikowano 15 Marca 2013 I finał.Pis'u jest dobry w te klocki.Oj dobry... taką kaszankę, to by się chciało garściami "brać" :thumbsup: :clap: Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romax Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1481 Opublikowano 15 Marca 2013 znowu powstał brylant ... a nawet diament :clap: super kaszaneczka, szkoda że ponad 400km ode mnie bo zaraz bym się wprosił na degustację, oczywiście nie z pustymi rękami :wink: Cytuj beckermanntravel.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1482 Opublikowano 15 Marca 2013 Jakieś zwidy mam, wydawało mi się, że ktoś skład chciał oceniać. Kaszanka to najprostsza rzecz do zrobienia - mięso, kasza, wywar, przyprawy, krew i gotowe, fakt - mycia po pracy więcej. Dziś jeszcze w wędzarni trzy rybki i trochę mięska na przystawkę. A wieczorem zrobię jakąś kiełbaskę w grubszej osłonce, może żywiecka i jałowcowa, albo krakowska, surowcowo jestem przygotowany. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1483 Opublikowano 15 Marca 2013 Jakieś zwidy mam, wydawało mi się, że ktoś skład chciał oceniać.Nie masz ,ale znalazłem Twój przepis na kaszankę to po co Ci głowę zawracać.Co do oceny Twojego przepisu to powiem tak.Nie w moim stylu, ale nie znaczy że jest zła. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-274910 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1484 Opublikowano 16 Marca 2013 Wczoraj jeszcze zapakowałem kiełbaskę, zrolowałem i sprofanowałem boczek. Dziś zadymiam. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1485 Opublikowano 16 Marca 2013 Zadyma w pełni. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275081 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1486 Opublikowano 16 Marca 2013 kiełbaski upieczone. l Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1487 Opublikowano 16 Marca 2013 Jak pięknie się błyskają :grin: Blacharka i lakierunek pierwsza klasa Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275109 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naginajka Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1488 Opublikowano 16 Marca 2013 No cóż, prezentują się wspaniale. Na Święta będę pierwszy raz próbował takie cudo zrobić Cytuj Pozdrawiam, Dawid. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275111 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1489 Opublikowano 16 Marca 2013 pis67, pastujesz je czy co ? :wink: , świecą sie niczym psie gule - piekne :clap: :clap: Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1490 Opublikowano 17 Marca 2013 pis67, Powiem krótko "chopie" :thumbsup: biorę się za suszenie klawiatury :thumbsup: :lol: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275234 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1491 Opublikowano 17 Marca 2013 Zdegustowałem na śniadanie nieco. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1492 Opublikowano 17 Marca 2013 Pis'ie, czym nadziewałeś? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275281 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1493 Opublikowano 17 Marca 2013 czym nadziewałeś? Dla tych 10-ciu kilo nadziewarki nie odpaliłem, nadziane maszynką. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275286 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1494 Opublikowano 17 Marca 2013 kiełbaski upieczoneJuż ich nie parzyłeś ? takie grube jak długo podpiekałeś ? Pozdro Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1495 Opublikowano 17 Marca 2013 Już ich nie parzyłeś ? takie grube jak długo podpiekałeś Podpiekałem z godzinę. A na kolację półmisek wędlin, znaczy się do piwka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1496 Opublikowano 17 Marca 2013 Podpiekałem z godzinęA jakiej średnicy kiełbaski,jeśli można spytać?. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275364 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #1497 Opublikowano 17 Marca 2013 Już ich nie parzyłeś ? takie grube jak długo podpiekałeś ? Na zdjęciu nie poznasz czy ta kiełbaska jest wystarczająco podpieczona :wink: To nic, że się świeciła jak u ........................ Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1498 Opublikowano 17 Marca 2013 A jakiej średnicy kiełbaski,jeśli można spytać?. Można, ale kiełbasy nie mam przy sobie - coś koło 10cm. Na zdjęciu nie poznasz czy ta kiełbaska jest wystarczająco podpieczona Organoleptycznie poznałem, że jest. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-275366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1499 Opublikowano 24 Marca 2013 Przez tę pakowarkę ala-próżniową robię mało wyrobów, na focie szynka wędzona 15 lutego, zapakowana leżała w piwnicy do dziś i jest nówka. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-277084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #1500 Opublikowano 25 Marca 2013 Dziś w tzw. międzyczasie małego wieprzka podzieliłem dla znajomego. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/60/#findComment-277317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.