Anulka Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2001 Opublikowano 1 Marca 2014 Da radę a jak wyroby nam pokaże to nam oczy zbieleją takie będą super,już je widzę Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-337880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2002 Opublikowano 1 Marca 2014 Po ile za kg za półtusze - bo teraz przez zakaz importu do Rosji ceny chyba trochę spadły? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-337883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2003 Opublikowano 1 Marca 2014 Kiedy ja bede miala taki kolor miesa?? :clap:Eli takie kolory wędzonek będziesz miała jak Pis nauczy cię obsługi Photoshopa. Pis mam nadzieję że masz pomocnika do obróbki tego mięska i du........żą rodzinkę żeby podzielić się wyrobami.Widzę że pakowałeś w nowe woreczki jak efekty pakowania większej ilości i poziom zadowolenia z nich ? Zastanawiam się nad zakupem większej ilości od nich . Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-337898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2004 Opublikowano 1 Marca 2014 Dwa wieprzki 129 i 145 i działamy ... Pisu, ty chyba czasu masz za dużo... emerytura już czy jak ? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-337911 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2005 Opublikowano 3 Marca 2014 274 kg razem ... obie wagi ciężkiej ... sporo pracy Cię czeka Dla mnie tylko ta 145kg, nie miałem jeszcze tak mięsnej sztuki, przy takiej wadze. Po ile za kg za półtusze - 4zł waga żywa.... mam nadzieję że masz pomocnika do obróbki tego mięska i du........żą rodzinkę żeby podzielić się wyrobami. Pomocnika brak, rodzina jest ty chyba czasu masz za dużo... emerytura już czy jak Za 20-cia lat, teraz taki czas mięsny... Tu pasztetowa kicha smarowna - 8kg wyszło Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338336 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2006 Opublikowano 3 Marca 2014 Pisu no to masz chłopie końskie zdrowie i dużo wolnego czasu , żeby tyle towaru ogarnąć . Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338447 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2007 Opublikowano 3 Marca 2014 To z dziś szyneczka, którą będę ze trzy dni na zimno wędził, dziś dzień pierwszy - peklowana na sucho przez tydzień. Część pasztetowej po podwędzeniu. I ser ... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338558 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2008 Opublikowano 3 Marca 2014 Pisu wszyscy się chwalimy tymi szyneczkami , kiełbaskami itp aż wkońcu ten niemiec nam schowa adres do domu i bedzie jak w tym kawale.Jak wnusiu nazywa się ten niemiec co mi wszysko chowa? Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2009 Opublikowano 4 Marca 2014 gratuluje pięknego serka szyneczka za miesiąc też będzie smaczna Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2010 Opublikowano 4 Marca 2014 gratuluje pięknego serka Dzięki, bez chlorku, bez kultur, bez barwników i ładnie się uchował, zapakowałem go. A dziś duże sztuki... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anulka Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2011 Opublikowano 4 Marca 2014 Tylko pozazdrościć Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2012 Opublikowano 5 Marca 2014 Wczora z wieczora machnąłem trochę kaszany, garnek 35l pomieścił farsz. I fota z dziś... pościmy.... Ile tego - mój rekord, mięsa różnej maści po ugotowaniu i wystudzeniu było 11,8kg. Do tego dodatki, ile tego poszło kto chce zgaduje i ile kaszanki wydało? -kasza gryczana biała -pęczak -krew -cebula Dziś po pracy żywiecka, mam też zapeklowne mięso na kabanosy, metkę i zwyczajną, ale dziś nie ogarnę wszystkiego, piłka 0 19:30. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2013 Opublikowano 5 Marca 2014 piłka 0 19:30 Piłka, to chyba o 20:40. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338889 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Wczora z wieczora machnąłem trochę kaszany, garnek 35l pomieścił farsz. Skromniutki jesteś z tą kaszanką (Ślina mi cieknie jak młodemu psu ) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2015 Opublikowano 6 Marca 2014 Wczoraj wieczorem żywieckiej 10 batonów napełniłem A przed chwilą próba smakowa kaszanki... mięsna... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2016 Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę,że MY to nie teoretycy .Najwięksi znawcy tematu to wędzą tylko na Święta i od Święta Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2017 Opublikowano 6 Marca 2014 Widzę,że MY to nie teoretycy Inni też widzą Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-338984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2018 Opublikowano 6 Marca 2014 To fota z komina... A dziś wieczorem w planie metka, zwyczajna lux i kabanosy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2019 Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) EL Gregor , gratuluję macie czym sie pochwalić z kolegą PIS 67 , prawda ze wiekszosc z forumowiczów wedzi kilka razy w roku ,poprostu nie maja tyle siły by ilości jakie prezentujecie , podobnie produkować ,zjeść , lub nie mają takiej renomy i tylu odbiorców .Składając hołd i ukłony Pozdrawiam jako amator . Edytowane 6 Marca 2014 przez Pacan Wojciech Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2020 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam,miej litość PIS-u przecierz karnawał się skończył, zaczął się POST więc czas na śledzie.Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339098 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2021 Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) przecierz karnawał się skończył, zaczął się POST więc czas na śledzie. Śledzi w jeziorach nie mamy... A wczoraj kiełbasy i metki nadziane... Edytowane 7 Marca 2014 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2022 Opublikowano 7 Marca 2014 Teraz w wędzarni 23 kg kiełbasek, na zimnym dymku wiszą... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2023 Opublikowano 8 Marca 2014 A dziś fota metki - nocowała w wędzarni... Jak to odwrócić? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #2024 Opublikowano 8 Marca 2014 Tak. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2025 Opublikowano 9 Marca 2014 A dziś ciekawostka.... to zgadujemy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/81/#findComment-339668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.